Reklama

Reklama

Epizody(11)

Obsahy(1)

Jama Yuugo se stěhuje na ostrov Nanaejima, kde chce začít nový život jako student. Po prvotním nadšení, že se konečně dostal pryč z jeho původního domova, se dozví, že jeho nový byt má speciálního spolubydlícího, se kterým bude muset žít. Jedná se o ducha Nanany, která byla za svého života dobrodružkou a jednou ze zakladatelek ostrova. Díky ní se Yuugo začne zajímat o skryté poklady, které se nachází všude možně po ostrově a mají různé schopnosti. Zároveň Nananě slíbí, že najde jejího vraha. Při hledání pokladů se setká s mnohými dalšími postavami, které se také ženou za jejich objevením, a zažívá tak různá dobrodružství. (DaweForeman)

(více)

Recenze (3)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Docela povedená reklama na předlohu. Má to svá tajemství, která chcete odhalit, ale v podstatě možná jen na pár vteřin nahlédnete za závěs. To, co uvidíte, není špatné, ale moc vám toho neřekne. Hlavní postava není vyloženě jen fyzicky nadaný nadržený puberťák, Nanana není jenom prsatá spolubydlící závislá na pudinku a celkově i ostatní postavy nejsou špatné. Dostat toho víc, nezlobila bych se. Protože koho by nezajímalo, kdo ji zabil. ()

seth82 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavé anime, konečne niečo iné, teda aspoň mierne. Pôvodne som sa bál, že to dopadne ako tá hlúposť Rio:Rainbow Gate, no tvorcovia to tak nezhuntovali a keďže ma to chytilo a nepustilo až do jedenástej epizódy, usudzujem, že si to zaslúži viac ako 3 hviezdičky. Plynulá zábava, žiadne hluché miesta (aspoň podľa môjho názoru) a hoci mi vadili postavy, ktoré sa objavili a dej sa o ne už vôbec neobtrel, dá sa čakať, že bude nasledovať aj druhá séria, takže je to v poriadku. Zatiaľ jeden z najlepších počinov v tomto roku. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Příběh: Jama Yugo se sám stěhuje na ostrov Nanaejima, kde chce začít nový život jako student. Po prvotním nadšení, že se konečně dostal pryč z jeho původního domova, se dozví, že jeho pokoj má speciálního spoludlícího, se kterým bude muset žít. Díky němu se začne zajímat o skryté poklady, které mají různé schopnosti, a začne je hledat. Díky tomu se setká s mnohými dalšími postavami, které se také ženou za jejich objevení. ... Tak nějak bych to shrnul, abych něco nevyzradil důležitého. Po prvních minutách jsem čekal něco na styl Indiana Jonese v anime provedení, ale bohužel se tak nestalo. Ono dobrodružství se spíše proměnilo v to, kdo koho první obelstí. Tyto lsti jsou snad jediná nejlepší stránka tohoto anime. Sem tam se člověk zasměje a nestačí se divit, jak se vyvine pozadí jednotlivých postav. Samozřejmě se za těch 11 dílů nedozví nic důležitého a proto zbytek zůstává zahalen v silnější mlze, než u jiných anime. Doufám, že tohle anime bude mít pokračování, jinak by vyšlo ještě zbytečněji, než v jiných případech. Animace je nadprůměrná (ty oči se jim tam prostě nepovedly) a hudební stránka celkem ujde. ()

Reklama

Reklama