Reklama

Reklama

Dobrá kuchyně Vitello

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
Československo, 1930, 8 min

Obsahy(1)

Animovaná reklama vyrobená v Berlíně (Excentric film Berlin) k propagaci tuku Vitello československé firmy Schicht. Reklamní panenka firmy na pokyn kuchtíka připravuje se zmíněným výrobkem sladký a slaný dort. Reklama je v podstatě podrobným receptem na obě pochutiny. (J.Connor)

Recenze (4)

Rattlehead 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, nebuďme tak přísní. Vždyť je to celkem roztomilé, jak do sebe narazí dvě vajíčka a své žloutky vyklopí do misky. Případně jak se sama nastrouhá čokoláda s nožičkama. Uznávám, že snímeček ke konci už trošku nudí, a hlavně jsem nepoznal polovinu potravinových ingrediencí, takže jako recept nepoužitelné. ()

Ony 

všechny recenze uživatele

Proč se animace tak divně seká? Proč hodiny v pozadí někdy stojí a někdy jdou pozpátku? A proč ta postavička vpravo nemá hlavu? ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Nechtěně surrealistické pra-Prostřeno, ve kterém pod dohledem reklamní panenky firmy Schicht, kuchařského pláště bez hlavy a splašených hodin na stěně skáčou do mísy různé těžko rozpoznatelné ingredience opatřené nožičkami a ksichtejčky. Podivné pauzy v „ději“ působí, jako by šlo o nesestříhaný polotovar nebo jako by se počítalo s živým průvodním slovem. ()

amlik odpad!

všechny recenze uživatele

Podivná reklama, která podivně neutíká, a tomu jsou důkazem nejvíce hodiny, které jsou poměrně výrazné a přesto na nich není vidět žádný reálný pohyb, po nějaké době se probuděj.. rozjedou, poté se pro mě nechápavě opět vrátí na devátou hodinu, pak opět skočí dopředu. Pořád jsem v nich hledal význam, ale nenašel. Bohužel, šílenost. ()

Reklama

Reklama