Reklama

Reklama

Kapitán Bombarďák ve filmu

  • USA Captain Underpants: The First Epic Movie (více)
Trailer 5

Tralala! Společnost DreamWorks Animation uvádí komedii o nejšílenějším hrdinovi roku. George a Harold jsou čtvrťáci, kteří nadevše milují vymýšlení zlomyslných žertů. Jednoho dne omylem zhypnotizují ředitele školy, který od té chvíle věří, že je postavou z jejich komiksu, zabedněným Kapitánem Bombarďákem. Pak se ale z nového učitele vyklube zneuznaný vědec, jenž je odhodlaný zbavit svět smíchu, a George, Harold a Kapitán Bombarďák musí spojit své síly, aby jeho zlotřilé plány zastavili! (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (46)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že opět půjdu proti proudu zdejších hodnotících s tvrzením, že mi, vcelku překvapivě, film Captain Underpants: The First Epic Movie vcelku sedl. Jistě, v rámci příběhové kostry se sice nejedná o nic světoborného ani v mantinelech "animáků", avšak film tuto látku podává vtipnou, svižnou a velmi odlehčenou optikou, kdy se téměř po celou dobu trvání snímku nemůžete přestat smát. A navíc, ke skvělým a vtipným gagům dostanete jako pomyslnou třešničku na dortu velkou dávku pozitivní energie. A to se přece také počítá, no ne? „Tra-La-Laaaaaaaaaaaaaaaaaa!“ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rekneme si to na rovinu, tohle je naprosta mega demence z ranku The SpongeBob SquarePants Movie. Naprosto vymastenej dej tocici se okolo dvou kluku, ktery ze svyho neprijemnyho reditele skoly udelaj "superhrdinu" - dementa ve spodkach a netrva dlouho a samozrejme se objevi i superpadouch Pipy Prdolin jezdici na gigantickym zachodu. Cely je to pak pojmuty jako parodie na superhrdinsky filmy a zaroven na filmy o pubertacich ve skole. Co se tyce animace, to je spis takovej slabsi prumer. Jenze co naplat, celej film je naprosto neskutecne naspeedovanej, riti se rychlosti blesku od zacatku do konce bez jakyhokoliv hluchyho mista a nekolikrat jsem se fakt skoro valel smichy po zemi a skvele se bavil celou dobu. Takze sice po technicky strance nebo strance promyslenosti scenare vicemene prakticky odpad, ale jelikoz me v roce 2017 zadnej animak asi takhle nepobavil, musim napalit 5*. ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Animované, vtipné, bombarďácké, dětsky hrdinské, pohodové. Spousta lidí to tady odsuzuje, ale já se bavila. A to jsem byla střízlivá. Alkohol v krvi museli mít ale tvůrci, protože tohle byl vážně vtipný úlet, který byl spíš pro dospěláky než pro děcka. Kapitán Bombarďák. To nevymyslíš. Vtipné hlášky, příjemná animace, dokonce i český dabing byl krásný. Fakt pohodová podívaná. ..Tralalaaaaaaaaa.. ()

dkas 

všechny recenze uživatele

Problém tohoto filmu je hlavně jeho nesourodost. Dva hlavní hrdinové chvíli vystupují jako vypravěči, chvíli dej prožívají, aby se za chvíli děj pauznul a zase začali vyprávět a tak dále. Moc mě to nenadchlo, i přesto, že se to snaží. Ale humor není nijak excelentní, hlavní záporák je taky slabý, takže je to jen na občasný úšklebek. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Dva malí uličníci, nejlepší kamarádi, vnímají školní instituci jako otupující biflovací vězení, které prosvětlují jenom jejich lumpárny, do ruda vytáčející tyranského ředitele, zároveň jimi vymyšleného/zhypnotizovaného superhrdinu - Kapitána Bombarďáka. Asi mě ta ohromná spousta vtípků, narážek, odkazů, vizuálních vychytávek, zběsilostí a karikovaných postaviček, v kombinaci s maximálně přestřeleným příběhem - okázale uvědoměle, ale o to obyčejněji - parodujícím komiksové archetypy, přehltila. Avšak dětinská "cartoonová" groteska mě hlavně míjela svým záchodovým humorem. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Posledný film od DreamWorks Animation, ktorý bude distribuovaný 20th Century Fox. Už toho nasledujúceho, Ako si vycvičiť draka 3 (2019), sa ujme Universal Pictures, ktorá po novom vlastní DreamWorks štúdio. (LuiCJ)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama