Reklama

Reklama

Kapitán Bombarďák ve filmu

  • USA Captain Underpants: The First Epic Movie (více)
Trailer 2

Tralala! Společnost DreamWorks Animation uvádí komedii o nejšílenějším hrdinovi roku. George a Harold jsou čtvrťáci, kteří nadevše milují vymýšlení zlomyslných žertů. Jednoho dne omylem zhypnotizují ředitele školy, který od té chvíle věří, že je postavou z jejich komiksu, zabedněným Kapitánem Bombarďákem. Pak se ale z nového učitele vyklube zneuznaný vědec, jenž je odhodlaný zbavit svět smíchu, a George, Harold a Kapitán Bombarďák musí spojit své síly, aby jeho zlotřilé plány zastavili! (Bontonfilm)

(více)

Recenze (46)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Animované, vtipné, bombarďácké, dětsky hrdinské, pohodové. Spousta lidí to tady odsuzuje, ale já se bavila. A to jsem byla střízlivá. Alkohol v krvi museli mít ale tvůrci, protože tohle byl vážně vtipný úlet, který byl spíš pro dospěláky než pro děcka. Kapitán Bombarďák. To nevymyslíš. Vtipné hlášky, příjemná animace, dokonce i český dabing byl krásný. Fakt pohodová podívaná. ..Tralalaaaaaaaaa.. ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Dětinský, ale sympatický animák, o jehož existenci jsem neměl ani páru, ačkoliv jej zaštiťuje velké studio. Film plný energie a zápalu, bez viditelných známek korporátních kalkulací, jako je tomu třeba u filmů studia Illumination. Pro mé 10 leté já by to byla bomba. 70% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Dva malí uličníci, nejlepší kamarádi, vnímají školní instituci jako otupující biflovací vězení, které prosvětlují jenom jejich lumpárny, do ruda vytáčející tyranského ředitele, zároveň jimi vymyšleného/zhypnotizovaného superhrdinu - Kapitána Bombarďáka. Asi mě ta ohromná spousta vtípků, narážek, odkazů, vizuálních vychytávek, zběsilostí a karikovaných postaviček, v kombinaci s maximálně přestřeleným příběhem - okázale uvědoměle, ale o to obyčejněji - parodujícím komiksové archetypy, přehltila. Avšak dětinská "cartoonová" groteska mě hlavně míjela svým záchodovým humorem. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Tak od tohoto jsem nečekal vůbec nic, ale nakonec to nebyla ani jednohubka. Děj byl mizerný, animace průměrná a celé to "vylepšovaly" trapné vtipy. Případně drama, kdy má skončit přátelství tím, že budou nej kamaradi v jiné třídě??? No prostě slabota a jen 1z5.. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Animák Captain Underpants je na začátku trochu slabší, ale jak dva kamarádi udělají z protivného ředitele Captaina Underpantse, který začne bojovat s profesorem Poopypantsem jezdící na obřím záchodě, je z filmu celkem sranda. Film jsem viděl v angličtině, takže jsem se vyhnul cringi, který český daning animáků často obsahuje. Captain Underpants vydělal studiu Dreamworks a Foxům cca 120 milionů dollarů, což není tak zlé při rozpočtu pouhých 38 mil. dollarů. 3* ()

dkas 

všechny recenze uživatele

Problém tohoto filmu je hlavně jeho nesourodost. Dva hlavní hrdinové chvíli vystupují jako vypravěči, chvíli dej prožívají, aby se za chvíli děj pauznul a zase začali vyprávět a tak dále. Moc mě to nenadchlo, i přesto, že se to snaží. Ale humor není nijak excelentní, hlavní záporák je taky slabý, takže je to jen na občasný úšklebek. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

70% - komentář 20ti slovy: Čekal jsem nějakou obyčejnou dětskou pohádku, ale překvapilo! Hromada vtipů, mělo to spád, pořád se něco dělo a super příběhové vsuvky. ()

Brmbolec 

všechny recenze uživatele

Hľadal som nejaký animák pre deti a narazil som na tento podľa hodnotenia len priemerný animák. Myslím, že je to dosť podhodnotené. Ja som sa s deckami na tom dobre zabavil. 3 a pol * ()

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Skutečnost, že jde o film pro děti předškolního věku ještě neznamená, že musí být dětinský. Kvalita animace nehodnocena. V rámci žánru za 2. ()

Durdas 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi vtipný, srandovní a ve své uhozenosti vlastně skvělý animovaný film. Ze začátku jsem si to nemyslel, ale byl to velmi pěkný film s mnoha vtipnými momenty. Prostě super! ;-) ()

kockodan 

všechny recenze uživatele

Závan čerstvého a osvěžujícího vánku! Od animáče, který bývá primárně určen pro děti a jen částečně pro dospělé, se chci opravdu jen zrelaxovat, vypnout a být baven tím, co je mi předkládáno. To se naprosto povedlo, psaním, vtípky, zápletkou i neúprosným tempem, které nedávalo šanci na jediné hluché místo. Prostě skvělá práce. Já byl v tomto ohledu dokonale obsloužen, zaujmut a pobaven. A co víc, tvůrci mě nahlas rozesmáli, jakože zuby mi byly vidět a vydával jsem hrdelní zvuky a i mé ochablé břišáky se zapojily do této už tak zřídkavé akce, jakou je upřímný smích u dobrého vtipu, a né jen pobaveně roztažené koutky úst. A vytýkat dětskému filmu WC humor? Na mě zabírá pokaždé a všude, ale to je otázka osobního vkusu. Takže do divnýho chlápka co se prohání před veřejností ve spoďárech a záchodové mísy skoro v hlavní roli se prosím nestrefujte! Jestli chcete hluboké dialogy a dospělácká témata, pusťte si Beverly Hills 90210, nebo Melrose Place. Za mě 100% ()

Radek273 

všechny recenze uživatele

Představa filmu, kde hlavní hrdina je pouze v trenýrkách, působí hodně bizarně, ale kupodivu to tu vážně funguje. Samozřejmě cílová skupina budou očividně nejmenší školáci, ovšem scénářem a zpracováním se dostává mnohem výš než třeba takový SpongeBob, Scooby-Doo či Hromkočky. I když dospělí občas budou koukat, jaké pitomosti se tu objevují, nelze pochybovat o tom, že se občas také oni zasmějí (viz. víkendová soutěž vynálezů). Sečteno-podtrženo, celkově snímek není zdaleka taková blbost, jak na první pohled vypadá. Nicméně má svou cílovku, která zde na ČSFD nejspíš účet ještě ani mít nemůže. ()

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama