Reklama

Reklama

Kapitán Bombarďák ve filmu

  • USA Captain Underpants: The First Epic Movie (více)
Trailer 1

Tralala! Společnost DreamWorks Animation uvádí komedii o nejšílenějším hrdinovi roku. George a Harold jsou čtvrťáci, kteří nadevše milují vymýšlení zlomyslných žertů. Jednoho dne omylem zhypnotizují ředitele školy, který od té chvíle věří, že je postavou z jejich komiksu, zabedněným Kapitánem Bombarďákem. Pak se ale z nového učitele vyklube zneuznaný vědec, jenž je odhodlaný zbavit svět smíchu, a George, Harold a Kapitán Bombarďák musí spojit své síly, aby jeho zlotřilé plány zastavili! (Bontonfilm)

(více)

Zajímavosti (3)

Black Panther (2018)

  • Před 35 lety vláda v Saúdské Arábii uzavřela z náboženských důvodů všechny kinosály a zakázala sledování zahraničních filmů. 18. dubna 2018 se tak Black Panther stal prvním snímkem, který byl po mnohaletém embargu ve větším měřítku veřejně promítán. Před ním se v zemi v prosinci 2017 promítaly snímky Emoji ve filmu (2017) a Kapitán Bombarďák ve filmu (2017), jednalo se ale pouze o pár menších kin. (Geralt z Rivie)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama