Reklama

Reklama

8 Out of 10 Cats Does Countdown

(pořad)

Speciální epizody televizní soutěžní hry Countdown, ve kterých se role moderátora ujal Jimmy Carr a v roli soutěžících se ocitly slavné britské osobnosti. (AAnubis)

Recenze (10)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Pro mě momentálně absolutní vrchol televizní zábavy. Ono.. kde jinde taky uvidíte Jimmyho (nejednou) brečet smíchy?! Jon je podle všeho fakt hlavička a timhle se u mě definitivně zabydlel na těch úplně nejvyšších příčkách myšlenýho žebříčku nejoblíbenějších komiků. A obě slečny - Susie Dent u slovníku i Rachel Riley u tabule - stejně tak rozdávaj radost na všechny strany. Salvy smíchu minimálně v mym pokoji zaručeny - a troufám si říct, že konkrétně tady si to svý najde naprosto každej. :) --- Jonova tenisová horečka (s03e05) mě nejednou vysloveně položila. And a towel please... ()

MCZ 

všechny recenze uživatele

To soutěžení samotné je mi jaksi ukradené, ale co se děje mimo něj (tedy po převážnou většinu stopáže), pro mě představuje jeden z vrcholů současné televizní zábavy. Oblíbení hosté - Sean Lock ( <3 ), Bill Bailey, David Mitchell, James Acaster, Richard Ayoade. ()

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Spojení tradiční vědomostní soutěže se současnou bandou britských komiků je prostě úžasné. Jimmy Carr si uvádění soutěže očividně užívá, protože mu umožňuje škádlit soutěžící, číst sprosté přesmyčky a vyvádět všemožné blbiny v mezičase, kdy ostatní soutěží. Skvělá je i volba stálých soutěžících, kdy Sean Lock zastupuje sarkastický, cynický a dost drsný humor, oproti tomu Jon Richardson představuje humor spíš umírněnější, ale o to inteligentnější. Pro nestálé účastníky má Velká Británie (na rozdíl od České republiky) neomezenou zásobu komiků či alespoň pohotových celebrit se smyslem pro humor. A nesmím zapomenout na krásnou, inteligentní a překvapivě příjemným smyslem pro humor obdařenou Susie Dent, a už vůbec nesmím zapomenout na překrásnou a inteligentní matematičku, do které se musí, byť po jediné epizodě, zamilovat úplně každý - Rachel Riley. Jedinou vadou na kráse jinak dokonalého zábavně-soutěžního pořadu jsou pro mě výstupy Joe Wilkinsona, které jsou často založeny na mnou neoblíbeném stylu humoru, založeném na záměrné trapnosti - i když musím uznat, že i on má v soutěži pár opravdu povedených chvil. Takže shrnutí: Zábavně-soutěžní pořad, který je tak vtipný, že k slzám rozesměje i Jimmyho Carra, jehož opravdový smích zas tak často neslyšíte ;) ()

existimi 

všechny recenze uživatele

Countdown je v Británii tradice. A když k tomu přidáte špičku britských komiků, výsledek vás nepřekvapí - skvělý, skvělý, skvělý! ()

vittorrio 

všechny recenze uživatele

Sean Lock, Jon Richardson a Jimmy Carr, to je koktejl, ktorý je namiešaný ale úplne presne podľa mojej chute. Nespôsobuje občasný úsmev ale výbuchy rehotu po snáď všetkých druhoch humoru, ktorý sa nebojí prekročiť žiadne hranice a rúca stereotypy ich vulgárnym a nebojácnym používaním. Na všetkých stálych ale aj meniacich sa účinkujúcich je vidno ako si účasť v tejto show užívajú. A to všetko je zabalené ako show about letters numbers and conundrums. Proste geniálne. ()

dr.Holofaust 

všechny recenze uživatele

Katalogová superkočka v kraťoučkých šatech dělá velkou násobilku... Zní to zvláštně? Je to supr! Abych k tomu byl úplně spravedlivej, tak je tam ještě pár nezbytných Jimmyho fórů o bimbasech, občas trapná mezihra a trocha slovíčkaření na čas, tentokráte s maminou u obřího slovníku... Takovej učitelskej fetiš. Hostuje většinou klasický ansámbl stand-up komiků a ty usměrňuje 'Roger Federer s Downovým syndromem' Carr, takže tu není ani moc co zkazit. Kdyby je nechali hoďku mluvit na libovolný téma, tak mají perfektně vysílatelný materiál... A u tohohle má člověk navíc pocit že se kromě zábavy i něčemu přiučil... i když jsem nespočítal nikdy ani hovno, páč jsem stejně akorát čuměl Rachel Riley na zadek. ()

MatoPalkes 

všechny recenze uživatele

Súťaženie je tu mňa až na úplnom konci. Špička britskej komediálnej scény sa baví a ja s nimi. Sean Lock tu je takmer dokonalý. A Rachel Riley je láska na prvý pohľad. ()

Reklama

Reklama