Reklama

Reklama

Fanda

(amatérský film)
všechny plakáty
Horor / Krátkometrážní
Česko, 2013, 7 min

Režie:

Adam Kubík

Obsahy(1)

Plastelínové psycho – další krátkometrážní horůrek od Pionýrů hororu... (TV Horor Film)

Recenze (18)

choze 

všechny recenze uživatele

Hustoatmosférické a nápadité punkové plastelíno-psycho, tvořící v PIONÝRECH HORORU výborný kontrast ke TŘÍDĚ SMRTI. Neučesané a málo dějové, takže to nesedne každému, ale za mě jednoznačně palec hore, i ty vtípky pobavily. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jak už to bývá u podobných kousků, tak se tu dá ocenit především ta výtvarnická složka daného díla. Za ní je ta 1* Jinak do nebe volající nezajímavá srajda.15% ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

špatná animace, nechutně špatné ozvučení, dementní příběh a brutálně nevtipný humor, co mohlo být na tomhle polokriplovitém fandovi špatně, je na něm špatně, mám nutkání vytvořit z plastelíny kopii naprosto ohyzdně vytvořené hlavní postavy jenom abych ji mohl upálit, jeden z nejhorších amatérských filmů, které jsem kdy viděl. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa veľmi nevydarilo. Byť hnidopich, povedal by som, že si pán Kubík môže s pánom Vodičkom potykať, ale nakoniec by som ešte Vodičkovej tvorbe musel priznávať nejaké umelecké hodnoty, takže by z podania rúk zišlo. Fanda nie je desivý, len je desivo animovaný, používa desivé filtre, desivý dabing jedného a toho istého človeka, desivé chovanie postáv, desivý scenár a hudobný doprovod, ktorý celkom ujde. Inak ale takmer nepozerateľný paskvil s jednou dobrou psychedelickou momentkou v úvode. 10% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Sem rád, že svým hodnocením jsem mohl tuhle krutopřísnou halucinaci popostrčit do modrých čísel.Tyhle magořiny vám buď sednou, nebo nesednou, já sebavil jako svině a užil si skvělou atmosféru, smekám.75%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pionýři hororu nám nabídnou taky jeden plastelínový příspěvek, nevěrnou barbínu, vyhuleného tatíka a malé dítě. Kromě několika odkazů (plakátů) ke známým filmům se tu tvůrci podařilo navodit hororovou atmosféru hlavně ke konci snímku. Netrvalo to však moc dlouho, takže žádné převratné dojmy jsem si z toho neodnesl. I tak alespoň malé zpestření na konec. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Mě to náhodou v té hardcore diletantské syrovosti přišlo docela zajímavé. Minimálně to má díky tomu epileptoidnímu vizuálu fakt znepokojivě nemocnou atmosféru a to si já dokážu užít. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Hororovou tvorbu beru v každý podobě, byť zde je borec možná trochu ovlivněn Švankmajerem, kterého nemusím, ale za mě dobrý. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Plastelínová animace není z nejjednodušších, ale takový film „Toilet“ z „The ABCs of Death“ ukázal, že to jde – hororově i vtipně. „Fanda“ prostřídává plastelínu s kreslenou animací. Animace je celkem sekaná, což malinko kazí dojem a nepěkně se na to kouká. Stejný problém je i s hlasy, které jsou doslova protivné. Líbí se mi improvizace, hlavně co se kulis týká, ale jen za snahu nebudu dávat body vysoko. Celkový dojem je totiž hodně negativní. ()

Alfréda 

všechny recenze uživatele

S politováním musím říct, že z celého nečitelného, špatně ozvučeného a pro mě i nesrozumitelného filmu se mi nejvíc líbily závěrečné titulky. ()

Miroslav.Zac 

všechny recenze uživatele

Připomnělo mi to experimenty z konce 80 a začátku 90 let, kdy nikdo z diváků netušil, proč se tohle vlastně točí a proč by se na to měli dívat. Šest opravdu dlouhých minut. ()

JimmyHoffa 

všechny recenze uživatele

Fanda je taaak zvláštní panáček, že nevím, co si o něm myslet. Je to správně psycho. Ujeté, někdy vtipné, ale zároveň hrozně nedivácké. U Fandy doma se mi prostě moc nelíbilo, ale možná je to moje chyba. On má totiž vlastní, pokroucený svět a jeho rodinný život na tom není moc dobře. Tak do něj nebudu moc rýpat a jdu si pustit Nosferatu. ()

Pollini 

všechny recenze uživatele

Zajímavé scény, figurky se moc nehýbaly, ale vůbec mi to nepřišlo na škodu, mělo to takový umělecký akcent. Jinak jsem se ale dost špatně orientovala, nebýt toho, je to pro mě s o dost lepším hodnocením. ()

Allica 

všechny recenze uživatele

Práce s tím bylo asi dost, jak je vidět, ale aby se tím dal někdo oslovit, muselo by to být především o něčem jiném. ()

Reklama

Reklama