Reklama

Reklama

Mammon - Série 1

(série)
Norsko, 2014, 5 h 48 min (Minutáž: 58 min)

Scénář:

Gjermund Eriksen

Hrají:

Jon Øigarden, Terje Strømdahl, Ingjerd Egeberg, Alexander Tunby Rosseland, Lena Kristin Ellingsen, Anna Bache-Wiig, Robert Skjærstad, Nils Ole Oftebro (více)
(další profese)

Epizody(6)

Recenze (8)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh o korupci, náboženství, mediální sledovanosti a vyšetřování zločinu s retrospektivou do minulosti, která je v souvislosti všeho dění. Seriál vyprávěný pomalu s mírným napětím a spíše konverzačně, avšak s atmosférou hustou tak, že by se dala krájet. Akce tu na pár vyjímek takřka není a při sledování se u toho musí přemýšlet, jinak se vtom lze ztratit a tím nevědět o co tu v danou chvíli vlastně jde. Seriál tedy krapet složitější, ale napsaný velmi zdařile v zájmu svého žánru. Není pro každého, ale náročnější divák toto určitě ocení. ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Napínavá krimi s atmosférou a slibně se rozvíjející zápletkou. Přišlo mi ale, že ke konci to trochu vázlo a rozuzlení nakonec velká očekávání, která člověk na základě předchozího děje měl, úplně nenaplnilo. Proto nakonec jednu hvězdu ubírám. Jsem už ale zvědavá na druhou sérii, kterou určitě také zhlédnu. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama