Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Peterův synovec zmizel, ale on se to ze strachu o jeho život bojí oznámit policii. Společně s Evou a Vibeke se pokoušejí hocha najít na vlastní pěst. Peter odhalil další díl skládačky z osudu svého bratra, který dokazuje, že nebyl pouze obětí, ale aktivním pachatelem. Tato stopa současně odhalí, že za vším stojí početné tajné společenství. Peter se postupně sám stává štvancem. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podivnosti a záhady nabírají na síle. Události z minulosti jsou se současným děním víc spjaté než se zdálo. Opět dojde k úmrtí, ale otazníky stále zůstávají. Předposlední díl především ukazující, že novinařina u určitých kauz není žádná prča. ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak bylo by divný, kdyby hlavní postava série nebyla u všeho podstatnýho, ne? Zase divnej telefon. Ale jak dál, když jsou chlupatý out? Paradox – kurvy vždycky přežijou a slušnej člověk má prdel staženou… Proč si myslím, že Peter už se v Aftenavissenu neobjeví? Fúúúúúúúúúú – solidní síť známostí… Chudák kluk. Všechno se něják víc zamotává… AJtakrajta! Vraždy na objednávku? ()

Reklama

Reklama