Reklama

Reklama

Poslední svého druhu

(studentský film)
Krátkometrážní
Česko, 2014, 5 min

Obsahy(1)

Drama z postapokalyptického světa poukazující na nebezpečí jaderných válek a pokroku, které představuje hrozbu pro samou existenci lidstva. Výměna kola v tomto světě bez dýchatelného kyslíku tedy nebude jednoduchou záležitostí, ale naopak činem rozhodujícím o životě a smrti. (Killda)

Recenze (4)

apokar 

všechny recenze uživatele

Budu se opakovat, ale u Kiliánových kraťásků to asi jinak nejde - výborná kamera, střih, hudba, snímek má napětí. Zároveň ale znovu cítím inspiraci jinými díly a znovu předvídatelná pointa, tentokrát navíc méně vygradovaná. ()

FILMOVKA 

všechny recenze uživatele

Obrazově pěkná práce. Trochu zbytečné používat rovnou přednastavené efekty, které už dnes vidíme všude. Co se týče děje. Nevíme kde a proč vůbec. Celé je to jako vytržené z jednoho velkého projektu a my se dovídáme jenom malý úryvek. Závěrečné (především rolovací) titulky byly jak z amerického seriálu - rychlé a špatně čitelné. Už jenom vezmeme-li v potaz, že celý film se odehrává v pomalém tempu, tak nám na konci přes obrazovku nakonec přelítnou titulky jak roj včel. Samotný font také nebyl šťastně zvolený. Typografie je ve filmu důležitá. Musím souhlasit s uživatelkou Allica. Zhlédnuto na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=NU7WaolLz8I ()

Allica 

všechny recenze uživatele

Pěkná kamera. Slabší děj, ale to já skousnu. Do příště zapracujte na designu titulků (na FAMO na to moc netlačí - ale zapotřebí to je). ()

Reklama

Reklama