Reklama

Reklama

Sia - Chandelier

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
Austrálie, 2014, 3 min

Režie:

Sia, Daniel Askill

Hudba:

Sia

Hrají:

Maddie Ziegler
(další profese)

Recenze (27)

Handle 

všechny recenze uživatele

Nepopsatelně skvělý videoklip s úžasnou Maddie Ziegler. Sia má opravdu vynikající nápady. Song sám o sobě je mimochodem také výborný. Jasných 5*. ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Dost šílený ale úchvatný a hlavně pohlcující hudební videoklip. Výborné interiéry a neskutečný taneční a herecký výkon mladičké Maddie Ziegler, která si zaslouží nejednu poklonu za to co předvedla, dávají tomuto klipu něco navíc co ostatní rozhodně nemají. Ještě jednou klobouk dolů před skvělou Maddie. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak by ste netušili kto Maddie Ziegler je a koľko má rokov, poviete si že ide o talentovanú škôlkársku tanečníčku. Klip, ktorý zvuk skladby prenáša v tom pravom zmysle slova. ()

Karlas 

všechny recenze uživatele

Dech beroucí krása, smutná i kouzelná, jako text této dojemné písně. Fascinován až démonickým vzezřením mladé umělkyně, nemohu najít jiného příměru než… padlý anděl v choreografickém bolestném letu životem. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

To já mám absolutně jiný pohled, než ChArLeNe, podle mě jde spíše o vyjádření pocitů, které prožívá člověk, který se utápí v depresích. Vyjádření tancem toho zmatku, co má takový člověk v hlavě. A takhle vypadají dobře natočená videa! ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Nyní nehodnotím hudbu, ale tanec úžasné mladičké tanečnice Maddie. Hudba se zde nemůže objektivně posoudit z prostého důvodu, nejsme přeci na hudební databázi. Či mě snad šálí zrak? Pokud máte tento pocit a jste přesvědčení, že je Sia geniální zpěvačka, stačí si poslechnout některé její koncerty naživo (za předpokladu, že účinkující i divák jsou na témže místě naživu), tam Vaše ctihodné ucho zjistí, tedy zaslechne její příšerně nedotažené výšky, přičemž se tento neduh snaží zakamuflovat tím, že ihned přejde k tónu dalšímu. Chudák Maddie, která má doufám hudební sluch, když u tedy tancuje, a musela si přetrpět pár takovýchto nočním (mých) můr. A ještě něco k samotné tanečnici. Ti, kdož sledují Dance Moms, což je zábava sice pod úroveň každého uživatele této databáze, ale povinnost pro všechny tanečníky contemporary (vynechejte řvaní matek na dcery a soustřeďte se na jednotlivá představení, zde nebudete vystaveni nebezpečí, že se psychicky zhroutíte pod nátlakem ječících opic, pardon, matek). V show můžete obdivovat různé taneční techniky a žánry a pro šťouraly, kteří třeba nevěří, že si celou choreografii vymyslela sama, je celý pořad důkazem. A pro ještě větší šťouraly, kteří tvrdí, že je celý klip pedofilní, vulgární a celkově neslušný či snad dokonce nepřístupný mládeži do osmnácti let a poukazují na úbor malé dívky, mám připravenou pravou pěst mířící do břicha či do brady, jak je ctěnému provokatérovi libo, a jakmile je tato akce vykonána , doporučuji onomu chudákovi s půlkou žaludku či bez spodní čelisti (jak je ctěná libost, stále je to ta Vaše první volba) zhlédnout jakékoliv taneční představení. Budete velmi udiveni, ale tento dres se opravdu nosí!! (Zkoušení na vlastní nebezpečí). A jeden dodatek: kdyby existovaly nejoblíbenější klipy, jistě by tento kraloval na přední příčce. Tedy by byl nejvýše. Úplně nahoře. Byl by první. Něco jako Královna krásy. Tedy jen v nějakých státech. Takže v tom žebříčku velmi vysoko. Jestli chápete, co tím myslím. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

One.. two.. three.. DRINK! Toto video je neskutočné a song brilantný! Maddie je úžasná tanečníčka,herečka a speváčka.Tancom vyjadrila to,čo vyjadriť mala a o čom skladba pojednáva.Má moje sympatie a obdiv.Hned si to idem zavesiť medzi moje obľúbené videá na YouTube,z veľmi prostého dôvodu a síce, ak toto nemá zmysel a príbeh tak potom čo už..?! ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Houpání se na Chandelierech. Zajímavé, že čeština vypustila svíčky a převzala rakouský lustr. Ale kandelábr si i se svíčkami ponechala. Což je velmi ironické, vzhledem ke vyznění písně o binge drinkingu a bipolaritě. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Po prvním shlédnutí - bože proč dali do video klipu retardovanou dívku ? (voe tomu se říká art) navíc s nádechem pedofilie, po 378x wow super klip, jak to do sebe všechno krásně zapadá a že vlastně mladice předvádí neskutečný výkon. Viděl jsem i parodie a jedna byla zejména povedená. ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

A co má zas tohle jako bejt? Je fajn, když se na videoklipu trochu ušetří (i když něco mi řiká, že ta infantka není úplně levná, zvlášť když čtu ty nadšené komentáře), ale i tři minuty sledovat, jak má někdo záchvat je trochu moc. Připomnělo mi to tanec Marka Heapa v Bigtrain, ale myslím, že to nebyl účel. https://www.youtube.com/watch?v=uaWo6xxCKdo ()

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Ze Siina hlasu se mi ježej absentující chlupy na zádech. Co se tohohle "pedofilního" klipu (lidi jsou obecně idioti a viděj pedofilii všude, kde je živý i neživý dítě) týká, miluju všecky ty detaily v interiéru, kde to mrně tancuje. Ale radši mám tenhle původní, kterej dočista srší nápadama. ()

gonga 

všechny recenze uživatele

Videoklipy prakticky nikdy nehodnotím, tento druh hudby neposlouchám, ale to, co předvádí Maddie Ziegler je opravdu zcela výjimečné. ()

Reklama

Reklama