Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Modelka Barbara Hallen je nezvěstná. Její otec najímá soukromého detektiva Sama Morgana, aby ji nalezl. Detektiv se ji vydává hledat do Paříže, kde poslední stopy, co po sobě zanechala, poukazují k plastické klinice doktora Flamanda. Morgan odhaluje děsivé tajemství, na kterém je zbudován úspěch kliniky, i záhadné mizení mladých žen z okolí. (Chatterer)

(více)

Recenze (9)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Výborný big budget Franco, síce bez svojej svojráznosti, sleazy, ale bez grafickej nahoty, zato so zopár parádny mi gore scénami, vianočným Parížom a skvelou story o šialenom doktorovi. Mohol by presvedčiť aj jeho odporcov. Tej ústrednej 80s piesne je až nadbytok, aj záver skončí tak nejak s otáznikom, ale to sú len drobnosti, ktoré nič neuberajú na lesku tejto late 80s euro lahôdky. ()

Koly 

všechny recenze uživatele

Pokud se nemýlím, tak jde o moje vůbec první setkání s Francem. No a dopadlo to nad očekávání dobře! Děj příběhu je podivným mixem dramatu a krimi. Horrorové prvky jsou zastoupeny vcelku povedenými a někdy hodně nečekanými gore detaily (viz. jedna z prvních gore scén, kdy hlídač nemocničního vězení usekne jedné nedobrovolné pacientce snažící se o útěk obě ruce). Vůbec mám dojem, že se Franco snažil celý děj rovnoměrně proložit dostatečným množstvím gore detailů aby se divák nezačal nudit. U mě se mu to povedlo, i když si dovedu představit, že jiní diváci při sledování filmu budou skřípat zubama. FACELESS mi prostě sedl. Proto Francovi odpustím, že vpodstatě okopíroval děj skvělého old-school francouzkého horroru EYES WITHOUT A FACE. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jess Franco občas vie točiť aj menej brakové, ináč povedané, umelecky kvalitnejšie snímky. Jediná veľká chyba tohto filmu je jeho zbytočne premrštená minutáž, plná ukecanej vaty. Franco v drsných scénach ponúka to, čo žáner vyžaduje, ale mimo to, mu to tradične škrípe. ()

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Wow. Tak tady se Franco fakt vyznamenal. Pro mě zatím nejlepší film, jaký jsem od něj viděl. Vlastně ani nemám co vytknout. Líbilo se mi prostředí soukromé kliniky a moc mě bavily postavy psychopatického doktora, jeho svůdné asistentky a ohavného poskoka. Tuhle trojku a jejich činy si zkrátka nešlo nezamilovat. Mám moc rád brakové horory z lékařského prostředí, připomnělo mi to například Yuznova Dentistu. K tomu připočítám pár cheesy momentů, morbidní atmosféru, svižný děj, ujetou osmdesátkovou módu, muziku a přeplácanost, trochu nahoty, dávku děsivě bizarních gore efektů a máme tu super zábavnou hororovou pecku podle mého gusta. Sedlo mi to jak hrnec na prdel. ()

erl 

všechny recenze uživatele

Povedený Franco! Nejvíce mě nadchla osobitá atmosféra (díky skvělé kameře), moc pěkné a zábavné gore , zabiják proti kterému je i Leatherface vysokoškolák a herecký ansábl kde mi nejvíce přirostla k srdci Brigitte Lahaie jako Natalie která se vyžívá ve všem zvráceném a pomáhá svému doktůrkovy vrátit obličej jeho milované sestřičce. K dokonalosti sice ještě kousek chyběl ale přesto jsem velmi spokojený. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama