Reklama

Reklama

Vychytávky

(pořad)
Publicistický
Česko, 2014, 6 min

Režie:

Jana Kusalová

Účinkují:

Ája Agnerová

Obsahy(1)

Jak si vyrobit doma designový kousek za pár korun a udělat tak z věcí obyčejných věci neobyčejné? Všechny možné rady, nápady a vychytávky nenáročné na čas i pro vaši peněženku vám v pořadu na Stream.cz ukáže šikovná moderátorka Ája. (StreamCZ)

Recenze (8)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tvořilky jsou - pro mnohé nečekaně - početná skupina, která se dá dále dělit do řady skupin a podskupin, záleží na ostrovtipnu nebo "vtipu" každého soudruha. Každopádně v zemi, kde se Receptář drží v různých permutacích už od roku 1987, je s podivem, že tvořilky neprorazily na internetové scéně už před několika lety, a držely se na "svých" serverech. Ruku na srdce, zvěrstva Mimibazaru proti vkusu, výchově i elementárnímu lidskému rozumu, se ve Vychytávkách naštěstí neobjevují. Ačkoliv třeba "veselá jídla" tomu byla docela blízko... Podobně jako někdo vdolky, jiný holky, a někdo zase úplně jiné holky, já se do fanklubu nebo (bože chraň) odběratelů tohoto druhu pořadů nezařadím, ale řekl bych, že jsme to jako divácká obec, na kterou tento pořad pravidelně vystrkuje růžky z hlavní stránky Seznamu, mohli schytat ještě mnohem hůř. Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde - mně se paní Agnerová nezdá afektovaná nebo za každou cenu pozitivní. Opravdu někdo čeká, že se ve svém pořadu bude ksichtit jako Andrej Babiš při zmínce o střetu zájmů, nebo že se bude oblékat a líčit jako šedá myš? Asi ne, že? A na druhé straně, čeká někdo, že budu z podobné "nenáročné" produkce výskat nadšením? Asi ne, že?:) 50% ()

dvopet odpad!

všechny recenze uživatele

Prosím řekněte mi, že jsou Vychytávky určeny pro první stupeň základní školy a nebo aspoň, že to ta paní nemyslí vážně... ()

Reiner 

všechny recenze uživatele

Tento pořad mi nic nedal - spíše zbytečnosti radí lidem. Receptář jsem nikdy moc nemusel a tohle je de facto to samé ... ()

forLeni 

všechny recenze uživatele

Vychytávky? Spíše bych řekla trapnosti. Nechápu k čemu je to, vymýšlet nepraktické věci, zrcadlo na kterém se akorát bude usazovat prach, dětské křeslo na kterém se dítě akorát zabije a nebo panáky s želatinou, ze kterých při vaření alkohol už dávno vyprchal? Navíc to příšerné barbie líčení, slečna asi nemá soudnost ani v oblékání, měla by se oblékat přiměřeně své tloušťce a nakonec ty její přiblbé úsměvy. Nechápu, kdo jí za to všechno ještě platí. Hnus. ()

Reklama

Reklama