Reklama

Reklama

Frauengefängnis

  • USA Barbed Wire Dolls (více)

Obsahy(1)

Príbeh o dievčati menom Maria da Guerra (Lina Romay), ktorá je odsúdená na trest odňatia slobody na doživotie  po tom, čo zabila svojho otca, ktorý sa ju pokúsil znásilniť. Po jej príchode do väzenia je prijatá do špeciálnej sekcie pre mentálne narušené väzenkyne, kde je mučenie, znásilňovanie a násilie súčasťou každodenného života. Udalosti naberú rýchly spád, keď riaditeľ väznice dostane list od jednej z väzenkýň, popisujúci hrozné udalosti, ktoré sa v žalári odohrávajú. (misterz)

(více)

Recenze (10)

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Lina Romay zase hraje Marii, zase je vězení, zase se na ní sápe Franco :). Ten chlapák si to teda vždycky umí užít. Bohužel slabota se táhne celým filmem jako lano, po kterém nakonec utečou tři uvězněné nevinné slečny. Lina je moc líná a všechno zachraňuje krásná Martine Stedil. Některý postavy byly fakt hrozný, např. ta bláznivá rusovláska Rosa. Zase to má špatnej konec a díky neustálé nahotě se to dá vcelku dobře vydržet. Podobné jako např. Sadomanía. Viděl jsem verzi o délce 81min v anglickém znění. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Co se nahoty týká, je tohle pro mě zajímavý film, protože jsou zde scény, které se někdy ani v soft erotických filmech nevidí. Záběry jsou docela dobré, zbytečně se zde všechno nezakrývá. V tomhle směru film funguje. Co se pak týká toho ostatního, to opravdu není nic moc. Dějově je to nuda a prostředí věznice je trochu moc ohrané, tady navíc nevyužité. ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Podľa recenzií som to čakal drsnejšie, ono je veľa naznačené, ale minimalisticky podané. More a stará pevnosť majú atmosféru, Lina je skvelá, ako vždy, zaujímavý je pesimistický záver, trošku väčší dôraz sa kladie aj na príbeh. Spomalené zábery hrané spomalene je niečo, čo treba vidieť. Toto je "komerčný" WIP Franco a povinnosť pre všetkých jeho fans a fandov starých grindhausov. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle tomu jsem se musel smát jako tomu cígu v klíně, zas ale dobrý nápad:-)..Tohleto nebyl Jesus Franco tak jak ho známe z jiných jeho filmů..Zvrhlosti a mučení skoro žádné, jen nějaká špinavá postel bez matrací, okovy kolem krku a klacek (ne ten mezi nohama)..Takový Women In Cellblock 9 je v tomto srovnání o něco lepší o Ilse už ani nemluvím..Herci jsou slabý ale co byste také od takových to filmů čekaly..Sadistická dozorkyně se sklíčkem v oku, té to zlo a sadismus z jejích očí přímo sršelo, v tom byl zas Franco mistr, že do těchto rolí vždy našel vhodné kandidáty:-) Jak napsal Pauliee plakát a upoutávka jistě přitáhnou ale celkový výsledek je chabý, dějové schéma žádné a když už tak pořád na jedno brdo jak už poznamenal user dwi...Slabý odvar jiných jeho perverzních "B" a "C" uchyláren o provařených sraček .. ()

Pauliee 

všechny recenze uživatele

Kult v pravom slova zmysle. Plagát je neskutočne dobrý ale film to je už iná káva. Pár žien je uzavretých vo väznici niekde na ostrove, majú oblečené len voľné košieľky a samozrejme bez nohavičiek. Takže takmer po celý čas sledujeme chlpaté ženské pohlavné orgány. O sex tu veru nieje núdza, ale že by tam bol nejaký príbeh to som nepostrehol. Ani neviem či sa to dá nazvať filmom, lebo réžia je totálne hrozná, ako aj scenár a kamera a o hereckých výkonoch radšej pomlčím. Najlepšia scéna je kde sa jednej žene sníva o tom ako ju chcel vlastný otec znásilniť, pri tom je to v spomalenom zábere, ale nie tak, že je to spomalené v postprodukcii, ale herci hrajú spomalene. A pri tom ako sa jej to sníva vyzerá ako keby masturbovala. A tu ďalšia žena ako sa tak na ňu pozerá začne masturbovať s cigaretou. Ďalej všetky ženy vrieskajú ako keby im rezali prsty, ale pri tom im nič nerobia. Mučenie tu nieje žiadne, v tom je Ilsa lepšia. Ak to stálo 500 $ povedal by som, že je to veľa. Proste poriadny kult ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama