Reklama

Reklama

Das Frauenhaus

  • Francie Le Cabaret des filles perverses (více)

Obsahy(1)

Film vypráví příběh pařížského klubu Blue Rita, ve kterém pracují jako striptérky zvláštní tajné agentky, které nutí oběti pomocí sexuálního mučení v podobě "elixíru nadrženosti", aby promluvili. (RetroMan)

Recenze (6)

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Skutečně má film všechny Francovy atributy. Jedná se zejména o tyto: zvláštnost - zvrhlost - nesouvislost - špatnost. Režisér opět převedl na plátno svůj sen (já měl také podobný) ve své bizarní podobě. Nejvíce mi vadila absence smyslu výslechů a mučení. Ani zde přítomné ženy neoplývaly bůhvíjakým šarmem (v jednu chvíli jsem nerozpoznal, zda-li vidím zezadu muže nebo ženu). A proto, kdo by chtěl vidět lepší film s nahými ženami, nechť zkusí jiný, ať už Francův nebo od někoho jiného. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Rozkročené medzi striptízom, antiutopickými obrazovými víziami, jazzom a špionážnym príbehom - nepríbehom. Rozkrokov v plnom vzraste a nahote je v parížskom klube Blue Rita neúrekom. Návšteva podniku zaručuje rôzne radovánky. Striptízové scény akoby pod vplyvom ópia (Pipi dlhá pančucha). Zvedenie starších zámožne pôsobiacich pánov ponukou sex bonusu. Ten sa odohrá sa v antisepticky vybielenej izbe s priesvitno gumennými kreslami a matracami. Finálnou službou je - po ukojení - uspatie a odvlečenie do zamrežovanej kobky. V nej sú telá mužov mučené naliatím grcne zelenej slizoidnej hmoty na chrbát, brucho i tvár. Spojenie látky s kožou spôsobí, že sú extrémne nadržaní. Lenže uvoľniť sa nesmú, kým neprezradia všetky tajomstvá. Dovtedy sú v zajatí okov a reťazí. Blue Rita, tomu šéfuje s pomocou nahých striptérok a blikajúcich majákov. Okrem špionážnych povinností si kompenzuje zneužívanie z detstva. Jesus Franco (režisér) obvykle nemá problém s výberom podmanivých krások. No tu ich herecké výrazy pôsobia celý čas veľmi zvädnuto. Scenáristicky chabé. Okrem v úvode recenzie spomenutých bonusov, film obsahuje najsmiešnejšiu bitkársku/kung-fu scénu v dejinách filmu. 52 %. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ je to tá najväčšia bizarnosť, akú som mal možnosť od Franca vidieť. Netreba scenár, stačí odprezentovať zopár chlpatučkých bobríkov, sterilných sexuálnych aktov a máme tu ďalší ´´vydarený´´ režisérov paskvil. ()

liuk 

všechny recenze uživatele

Hehe, tak tady na čsfd má Blue Rita dobrý žánrový ústřel. Akční, jo? No dobře, mnohdy může utíkající snědá agentka ve vysokých kozačkách působit lépe než poletucha Willis na Harrietu. Ale dobrodružný? To by asi nejdřive musel mít film nějakou dekorační výpravu. A ta prostě neexistuje, zdi a místnosti jsou holejší než obývák v pilotní epizodě Rodinných pout. To ovšem nevadí, protože ta barevňoučká nasvícenost a vyšperkovanost fakt vynahrazuje v lepším případě žádný děj, v horším případě děj pitomý, který se týká špiónského souboje za Studené války. Kromě něj jde tedy o tanec, ženy, jazzový klub Blue Rita a ve stylu Skotova elixíru mládnutí mazlavé zelené afrodiziakum, které je lito na vězně, aby byli nadržení a vše vykecali. Těžké to pokušení, když nad jejich celou stojí samá nahá ženská v lesknoucích se kozačkách. A proto je ten film děsně líbivej a občas hustě bizarní. To hlavně když jedna z gogo tanečnic vypadá jak Červená karkulka a tancuje kolem antické sochy. Za připomenutí stojí i anglický skororychlodabing, který hlavně u postavy maďarského boxera Jánosze fakt hřmí. Horní mozek říká 2*, dolní 4*. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama