Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před dvaceti lety, dnes již úspěšný umělec, uzavřel dohodu s tajemnou ženou. Dohoda byla jasná a jednoduchá. Ona mu zařídí všechno po čem touží. Slávu, peníze, uznání. On ji dá svou nenarozenou dceru. Dvacet let uběhlo jako voda a dluhy se musí platit... (topr harley)

Recenze (2)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Francov scenáristický trash z produkcie výstižnej organizácie nazvanej „One Shot Productions“ sa v jednom zaprdenom hotely (slnečné Španielsko, Málaga) bezmyšlienkovito vrhá do víru udalostí, ktoré sú divákovi známe už dávno z minulého záseku LES POSSEDEES DU DIABLE (Lorna, the Exorcist). Zrecyklovaný a vykuchaný príbeh odpudivej kvality obrazu, zvuku, prezrelej nahoty, kamery a iných základných techník, ktoré robia film filmom, je iba nevydareným remakeom. Tomu, kto je oboznámený s príbehom Francovej LORNY, nemá vôbec zmysel opakovať zápletku. Je treba však povedať, čo bude možno pre niekoho prekvapenie, že je ešte skromnejšia, ako jej známejší predobraz. Johan (Carsten Frank) – dnes už úspešný umelec, ktorého portfólio malieb zahŕňa aj kresby takého Reberta De Nira (TAXIKÁR), sa so svojou ženou Rosou (Lina Romay) za utŕžené peniaze váľa po španielskych provinčných posteliach. Pokojnú rodinnú idylku narúšajú nielen chúťky Johanovej dcéry Lucy (obľubuje literatúru Markýza de Sade), ale aj nesplnený rest z minulosti – Lorna (Fata Morgana). PS – to, čo mi už hlava nebrala, bol napríklad aj samotný anglický autodabing hercov. Ten stojí skutočne za to. PS2 – vo filme je možné zahliadnuť aj plagáty odkazujúce sa na filmy KILLER BARBYS (1996), NOSFERATU: PHANTOM DER NACHT (1979), a iné... ()

RetroMan odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem velmi zvědav na to, jaký film dokáže vytvořit Jesus Franco po třiceti letech od své nadprodukční abnormality. Byl to děs. Atmosféra Francových filmů je fuč. Jediné, co zůstalo, byl jeho hudební vkus. Vše ostatní bylo příšerné. Incubus je opak succuby, tedy mužský démon, který napadá ženy ve spánku a vyčerpává z nich energii. To už Succuba z r. 1968 byla alespoň o něčem. Příběh jsem nepochopil, Lina Romay v 48 letech nahá už nevypadá nijak vábně, ale odvaha jí rozhodně nechybí. Herci příšerní. Anglický dabing lze v pohodě zachytit, protože ten samotný stojí za to. ()

Reklama

Reklama