Reklama

Reklama

Otec Braun

(seriál)
  • Německo Pfarrer Braun
Německo, (2003–2014), 32 h 52 min (Minutáž: 85–90 min)

Hrají:

Ottfried Fischer, Hansi Jochmann, Peter-Heinrich Brix, Manfred Möck, Markus Knüfken, Cosma Shiva Hagen, Bettina Kupfer, Tilo Prückner, Ursula Buschhorn (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Kromě práce a poslání je jeho velkou zálibou luštění kriminálních případů. A toho si na venkově užívá až až... Otec Braun tělem i duší káže slovo Boží a díky své otevřenosti je oblíbený široko daleko. Policie jeho talent dokáže ocenit a považuje tohoto "komisaře ze záliby" za velice přínosného... (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Kri-kri k tomuto seriálu (1)

Otec Braun (2003) 

Co naplat, tohle už není Big Ben, pouze jeho velmi slabý odvar, který se dá shlédnout pouze pokud se nudíte a nemáte nač lepšího koukat. Přestože hlavní postavou je farář a důležité postavy jsou další dva kněží, hospodyně a ministrant, celé mi to připadá málo vtipné a utahování si z církve tu taky zrovna moc neprobíhá (pokud se tedy divák nemá smát tomu, jak se Braun věčně sází s biskupem o citáty z Bible a jak mu v každém dílu odpřisáhne, že už nebude řešit případy, následně slib poruší, načež je přeložen na jiné působiště a takhle stále dokola). Případy jsou vesměs nudné, Braun si tu hraje na Poirota, neboť v několika dílech svolá všechny podezřelé a vyloží jim jejich motivy. Oproti Benovi slabota, i když potěší občasné zmínky o Češích. Slabý průměr. 40% ()

Reklama

Reklama