Reklama

Reklama

The Offspring - Original Prankster

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební / Komedie
USA, 2000, 4 min

Režie:

Dave Meyers

Obsahy(1)

Hudební videoklip punkrockové kapely The Offspring zobrazuje mladého kluka, který provádí různé žerty svým nadřízeným v práci a kterého neustále nabádá jeho kamarád (Redman). Video mezitím ukazuje vtípky, kdy chlapec jako dítě vsune psí výkaly do sendviče svého otce. Poté použije v hodině chemie hořák na zvrácené učitele vědy a když je poslán do kanceláře ředitele, pořídí foťákem snímek ředitele v kompromitující pozici se dvěma studentkama. (Epistemolog)

(více)

Recenze (4)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tuctový, ale svieži prístup k námetu, ktorý vlastne všetci tí kalifornský pankáči propagujú. Slnko, skateboardy a sexy baby. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Original Prankster" je v poradí tretia skladba zo šiesteho radového, štúdiového albumu americkej hudobnej skupiny The Offspring. Album nesie názov "Conspiracy of One". Vyšiel štrnásteho novembra roku 2000 pod značkou vydavateľstva Columbia Records. Ku songu "Original Prankster" bol profesionálne natočený vysoko rozpočtový videoklip. Vtipná zápletka, teenagerská rebélia, veľké vytuningované autá, sexi babenky, rapujúci neger, skateboardy, slnko, pláž... klasický neo-punk z Kalifornie. **** ()

Zajímavosti (1)

  • Hudební videoklip se natáčel v rodném městě kapely Huntington Beach Pier v Kalifornii. (Epistemolog)

Reklama

Reklama