Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (258)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $38miliónovTržby USA $34,470,866Tržby Celosvetovo $58,570,866 Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ moc som teda od toho nečakal ale nakoniec celkom úderná a zábavná komédia, ktorá ma aj slušne vystavaní dej, ktorý zbytočne netrpí žiadnymi zbytočnými premrštenými banálnosťami, či hluchými miestami, aj keď citeľná snaha o nátlak cez emócie sa nedá uprieť, herecky nadmieru spokojnosť, ideálna oddychovka /videl v kine: 60%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,EXISTUJE SPRÁVNÝ ZPŮSOB, JAK BÝT SINGLE... /// Filmová škola pro nezadaný ženy (slečny). Jejich chování odpovídá chlapskejm (klučičím) požadavkům, jen vobčas mluvěj jako kikiny. Rebel Wilson má překvapivě solidní porci hlodů a je taková přirozená (chová se jako kráva?). Postupně z toho vylejzá hafo mouder (lepší bejt sám, než smutně zamilovanej, hledání „kouzla“ (ty vyhul Harry Pottere!) prej není prdel…), ale nejdůležitější je, že každej (každá?) by měla zůstat sám sebou. Do toho hraje (asi) padnoucí soundtrack a já přemejšlím, jestli se nakonec nemám naučit bejt single. Vono totiž nezáleží na statistice. Důležitá je … /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2008 napsala Liz Tuccillo, neznám. 2.) Jsem sama (a pod sukní ukrejvám Gandalfa). 3. Thx za titule „mark82“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Warner Bros. // Počet premietajúcich kín v USA: 3,357 // Otvárací Víkend v USA: $17,878,911 // ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pohodová romantická komedie, kde se o humor stará Rebel Wilson a vychází jí to ( Tak praštěnou ženskou člověk nevídá denně). První polovina je velmi nadprůměrná, kde některé dialogy si i rád zapíšu, jelikož se mi jevily inteligentní a poučné. Druhá půlka je však už zbytečný chaos a zmatek mezi postavami, kde i vtip hraje vedlejší roli, což je škoda, ale přesto slušný. 65% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Manželství! ... Konec spontánního sexu, svobodnýho cestování a nakupování jen na povolení." Pohoďák Tom v tom má zkrátka jasno a kdyby lidi předem věděli, co vlastně znamená skok do chomoutu, tak by nás před vymřením patrně nezachránily ani ty islámské kobylky. Žít single má zkrátka své výhody i nevýhody a tento snímek se je snaží zmapovat. Někdy tak činí zábavnou formou, jindy trošku moralistickou, ale já jsem si v něm nějaký ten důvod pro zasmání našel. Zejména mě pobavily holky, který slyší jen to, co chtějí. Taky komentování pipiny z trvalého vztahu a sexu starší ženy s mladším mužem nebylo špatné. Co mi ale vrtá hlavou je sexuální poloha "rum s kolou" a způsob, kterak přitom využít křečka. Doufám, že o tom strejda Google něco ví. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Fajn komedie (nejenom) pro zapálené čtenářky ELLE, která dokresluje všechny možné i nemožné články 10/20/30… ∞ způsobů jak být singl a nezbláznit se. Přestávám koukat na Deník Bridget Jones, běžím do knihkupectví pro Wild od Cheryl Strayed a vyrážím na tůru na nejbližší kopec! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Osamělá srdce v New Yorku optikou ostřejšího ražení aneb dejme mladým to, co žádají. Pití platí zásadně chlapi, jdeme se bavit. Solidně hrající, ač lehce unylá Dakota Johnson si chce dát pauzu od své vysokoškolské lásky, pološílená milovnice večírků Rebel Wilson mi snad vůbec poprvé ani tak nevadila, ostatní herecky převyšující lékařka Leslie Mann, která si nechce opačné pohlaví pustit po citové stránce k tělu, a uživatelka internetových seznamek Alison Brie? No, ta je v ději tak trochu navíc. Pak jsou tu ještě tak trochu nijaký barman, tak trochu ovdovělý byznysman, tak trochu mladší přítel hrdinčiny sestry. A na světě je několik slabě provázaných linek, které jak se mezi sebou rychle prolínají, zakrývají menší příběhovou prázdnotu. Ale tak zlé to určitě nebude. Holt děvčata spí s kdekým, ač žádnou vztahovou hru předstírat nemusejí a můžou být s tím, s kým chtějí, o názorech na samotu a na to, jaké je to být single, si můžeme nechat tak akorát zdát. Na motivy knižní předlohy od Liz Tuccillo, jedné z tvůrkyň populárního seriálu Sex ve městě, vznikla docela fajn komedie, která chce být hlavně moderní. A to ve světě, ve kterém je všechno složitější, než může být. Ale oceňuji, že se to nevtíralo a nepodlézalo za každou cenu jako podobně laděné kousky, navíc solidní roli hraje i samotný New York. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Sympatickejšia verzia Sexu v meste, kde štyri kravy nahradili relatívne sympatické postavy. Dramaturgicky je to dosť hrozné, ale emočne to celkom slušne funguje aj keď som sa do hlavných hrdiniek vážne nedokázal vžiť. V rámci žánru a cieľovky dosť nedocenený film 7/10 ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Já ty novodobé vztahovky z Hollywoodu docela beru.. rozhodně lepší, než vyvražďovačky a tupé remaky akčních devadesátek ap... :-) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Podstatou How to Be Single snímky je si to v živote užiť. Pretože počas týždňa alebo života osamote, sa vám napríklad dostane len jednej chvíle. Jediná chvíľa, keď nie ste zviazaní žiadnym vzťahom. Jeden moment, kedy stojíte na svojich vlastných nohách. Naozaj single. Pár vtipov tam bolo, ale skôr to pôsobí depresívne. Je to maximálne na 2 hviezdy. Sklamanie, film mi neprišiel vtipný, štýl humoru mi nesedel, žiadna romantika, žiadny happy end pre náročných. Asi to nebol môj štýl. Hoci sa podobným filmom programovo vyhýbam, stalo sa a videl som to. Napriek tomu teda, že nie som zbehlý v debilinách, vidím tam nekonečné množstvo klišé, modelových situácií, ktoré vo filmoch najskôr už boli tisíckrát spodobnené. Napriek tomu sa stále točí podobné agitky, hoci ich hodnotenie sa po práve asi nikdy nevyšplhá nad šesťdesiatku. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Plus za to, že to nejede úplně v očekávaných škatulkách a že některé příběhové linie skončí trochu jinak, než člověk po spoustě podobných filmů čeká. Naopak nechápu, proč Rebel Wilson hraje snad ve všech filmech to samé, už to fakt není zábavné.. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Komedie u které je nejlepší článek Rebel Wilson. Film je jako komedie dobrý a pobaví, a celkem obstává i v jiných katergoriích občas ale uklouzne a filmu to pěkně ubližuje. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Totálna blbinka s trápnymi a nezáživnými dialógmi. Snažilo sa to byť bohémske, no bolo to prihlúple a naivné. Paradoxne, bavila ma jedine tá najčudesnejšia postavička, ktorú stvárnila Rebel Wilson - tak trápne až to bolo zábavné. Podpriemer. 40/100 ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Většina humoru se sice těží z toho, že se postavy chovají jako nevyspělí magoři, případně jako kreténi, což mi obzvlášť v první polovině filmu trochu vadilo, ale nakonec jsem na to přistoupila a ke konci mě film dokonce mile překvapil tím, že to není jen samoúčelná trhlá komedie o lidech, kteří jsou single, ale že dospívá aspoň k nějakému poznání. A to bylo fajn. Závěr se mi opravdu líbil a zanechal ve mě příjemný pocit ze zhlédnutého filmu, přestože jako celek je to prostě jen průměrná komedie o vztazích. ~(3,3)~ ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Svoj život definujeme cez vzťahy, pričom z nejakého dôvodu sa single status považuje, najmä u žien, za synonymum nešťastia. Ale nakoniec musíme byť vyrovnaní sami so sebou, aby sme dokázali oceniť tú skutočnú lásku, ktorá možno ešte neprišla. No poznáte to, podobnými múdrami nám obšťastňuje každá romantická komédia. Niežeby na tom nebolo viac ako špetky pravdy, len to by sme tu nesmeli mať niektoré postavy vytrhnuté svojim chovaním z reality. Chlap nemá v kuchynskej linke ani jeden pohár a vypol si vodu, aby po spoločne strávenej noci v jeho byte nezostala žiadna žena. Ženy sú na tom o niečo lepšie, pretože im venuje scenár viac priestoru a tak nie sú len jednorozmernými figúrkami, ktoré majú nejakou svojou vlastnosťou dohnať hrdinku k poznaniu ďalšej pravdy. Stále ale vďaka NY geniusu loci príjemne pozerateľné. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Film určený skôr mladým teenegerkám, prípadné ženám. Také bolo aj obsadenie kina, ale nezutekal som kedže bol akurát Valentínský deň. Mladé dievčatá sa očividne bavili, ale okrem pár dobrých momentov zo života, film nemal čo ponúknuť. Raz ho vidieť úplne stačilo. 50% ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Strašlivá sračka. Něco tak trapného, plného klišé, debilních mouder (nejspíše z hlav pomatených scénáristů) a odporných herců jsem již dlouho neviděl. Připomnělo mi to pana Viewegha, který ví o ženách nejspíš úplné hovno. Dokoukal jsem to vyloženě z donucení a jsem rád, že v dosahu nebyla žiletka nebo otevřené okno. Film vykresluje tragický život hlavní hrdinky, Táni Vilhelmové s tuctovým xichtem, která neví co si počít s tím, že na ni každý chlapec sere a ona jim to statečně oplácí svou neoblomnou a nedobytnou povahou slepice. Trojku nerozlučných krasavic doplňuje blonďatý ledoborec třídy Tajmyr; nechutně otylá obluda se sebevědomím velikosti věží Petronas, u které se scénáristé snaží vnutit divákům pocit, že je děsně žádoucí rebelka, ačkoliv se z té představy většině spíš zvedne kufr. Zachraňuje to viditelně stárnoucí Leslie, hrající chvílemi celkem sympatickou těhuli, která toho ale do vínku také mnoho nepobrala. To vše doplněno houfem retardovaných nadsamců, kteří se mohou přetrhnout, aby přepůlili hlavní frigidu. Scéna s počítáním piv je zřejmě to nejubožejší, co jsem kdy viděl. Hrůzostrašné. Pánové, ruce pryč! Ženy, neberte si z toho příklad a neomlouvejte si tím vlastní neschopnost nabalit frajera, pak totiž nebude jiná možnost, než zůstat skutečně a doživotně singl! 15% ()

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama