Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (258)

berny2468 

všechny recenze uživatele

Stačilo málo a mohl to být první film u kterého jsem v kině usnul. A to se nestali především díky Rebel Wilson, která jako jediná dokázala být vtipná. Ale jinak je film velmi nudný a hlavně špatně pojat. Je to zmatené, špatně se orientuje ve jménech i v lidech. Aspoň že se povedl výběr hudby. Jen Nechápu, že se distributor nebojí dát toto do kin. Prostě film, který vidět určitě nepotřebujete....28%. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Takové to jak holky blbnou, kluci blbnou, všichni se rádi, je rok 2016, New York, paříme, spíme spolu, neřešíme vztahy, řešíme vztahy. Prostě taková ta příjemná náplň sobotního odpoledne která neurazí, ale ani nenadchne. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Nenadchne, neurazí..obrovské plus za to, že se film obešel bez nechutností a la zvracení apod. A hláška "No penis shall pass" mi bude v hlavě rezonovat asi ještě hodně dlouho =D ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu, kdy Dakota JOhnson zakouší single život, je výborná. Pak je ta druhá část, která mi přišla trochu rozpačitá. Nejdivnější byla dějová linka s tou gynekoložkou, která najednou zjistí, že chce vlastní dítě. Ehm. Rebel Wilson má zase roli, která jí sedne jak poklice na hrnec a já zas musím říct, že tu ženskou prostě nemám ráda. How to be single je pro mě takové nijaké a i když má film dobrou myšlenku, provedení je takové uřvané a zmatené. Ale scéna s porodem je výborná, to zas jo. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Čakal som od toho iba jednu z ďalších typických presladených amerických romantických komédií a nakoniec veľmi príjemná oddychovka, ktorá nikdy nepadne do prílišnej trápnosti čo sa týka vtipu (aj keď Rebel Wilson nemusí byť každému pochuti, keďže zase hrá to isté čo vo všetkých filmoch), ani nikdy nie je tak presladená, aby začala otravovať. Vo výsledku tak príjemne strávených cca 100 minút so sympatickými postavami, ktorých príbehové línie sa neodvíjajú presne podľa očakávanej škatuľky z každej romantickej komédie, kde postava musí zákonite ostať s tým koho stretne na začiatku a podobne. Práve naopak. Celkom rád by som How To Be Single dal rád aj vyššie hodnotenie, pretože to čím ten film chce byť sa mu darí s ľahkosťou. Akurát tým pádom v závere pôsobí trochu prázdne, pretože všetky tie jednotlivé príbehové línie, ktoré nejdú úplne v tých najstereotypnejších šľapajach, vyšumia v závere trochu do prázdna a množstvo postáv sa ukáže pre samotnú story dosť irelevantných. Každopádne sympatická Dakota Johnson, sexi Allison Brie, vtipná Rebel Wilson a poučná Leslie Mann sú na tie necelé dve hodinky veľmi prívetivou spoločnosťou, z ktorej rečí určite hlava nerozbolí. CELKOVO: 3* (6/10) ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Mně se tato komedie moc líbila. Vtipné a upřímné, s realistickými příběhy. Samozřejmě nemůže chybět ztřeštěná praštěnost, jinak by nešlo o komedii. První polovina byla super, ve druhé už se to trochu přehánělo s tou praštěností. Ale všeho všudy moc příjemná podívaná. 4* ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

31 hodin od projekce si vybavuju jen to, že jsem na konci filmu měl dojem, že nikdo nevěděl, jakej ten film má bejt - jestli to má bejt romantický, nebo jestli to má bejt komedie, nebo jestli to má bejt typická přeslazená romcom pro holky okolo třicítky s pointou, že láska existuje; nebo jestli to náhodou nemá bejt povídkový filozofický blábol o tom, že holky si vystačej i bez chlapa, nebo že na pravou lásku není nikdy pozdě, nebo že i sexistický machos se dokážou změnit, byť jim ta holka, která je změní, uteče s totálně nepadnoucím tydýtem beze špetky chlapství; nebo jestli to náhodou nebyl jen totální vymaštěněj blábol s ukrutně blbě přepisovaným scénářem, z nějž jen čiší, že i trojice autorů neměla páru, jak se k předloze postavit tak, aby to dohromady fakticky zafungovalo. Zahraný je to podle mě totiž místama skvěl (hlavně v pánským podání) a místama blbě (hlavně v dámským podání), a má to pár vtipných a dobrých nápadů, ale ve výsledku to prostě k 50% stahuje fakt, že scénář neví, jak vyprávět. A to je celkem hloupý, že ano. Jestli to nechtělo ubrat a zaměřit se třeba spíš na jednu pointu a zbylé tři dát tak nějakej jakoby bokem, protože ve výsledku ty čtyři závěrečné pointy jdou VŠECHNY bokem, a film absolutně nijak nevyznívá. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Občas je to tedy dost "pipkovský", a to především v první půlce. Ale celkové vyznění filmu je dobré, jako obvykle film táhne skvělá Dakota. :) "Možná, že jsme všechno udělali špatně. Možná jsme se jen soustředili na špatný věci. A teď už je pozdě." ...."Víš, když jsme spolu, připadám si jako já ale lepší já. A přesně o to jde." ...."Když se rozhodnu, že chci kluka, tak si aspoň vyberu někoho, komu se líbím taková, jaká jsem, protože sama sebe dobře znám." PS Povšimněte si překladu: v angličtině i slovenštině Jak být single a v češtině Jak přežít single, to taky o lecčems vypovídá.... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby byl film koncipován detektivním způsobem, kdy má hrdinka přijít na to, co vlastně v životě chce, aby to na konci odhalila způsobem, který by vám měl umožnit pochopit nějakou zásadní životní pravdu. Nemůžu si pomoct, ale ve skutečnosti je to plácání hubou na prázdno. Asi už nejsem single příliš dlouho, abych ten film docenil, ale pro mě je špatný. ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Konečne, konečne romantická komédia s nie úplne predvídateľným koncom! Film vás ani tak nechce naučiť "ako byť single" (v skutočnosti má oveľa chytrejšiu myšlienku, to je najväčším prekvapením), zato chce byť viacerými žánrami. Romantikou, drámou aj tou komédiou. A škrípalo to. Tento štýl humoru mi jednoducho veľmi nesedí, aj keď Wilson mala pár hlášok. Najviac očarujúca bola určite Leslie Mann. Pár trápnych momentov mohli nahradiť radšej cynickejšie, záverečný preslov mohol byť triezvejší. Väčšinu času bol film na dve hviezdičky, no ten koniec bolo takým osviežením, že sa v tom zlom už nebudem hrabať. Tri. :) ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem nic moc nečekala, a tak jsem po jeho zhlédnutí spíše příjemně překvapená. Oddechovka na nedělní dopoledne pro holky. Humor, trochu toho moralizování, no a nakonec i lehký doják. ()

Baboonek 

všechny recenze uživatele

Jako komedii určitě doporučuji, velmi mě to překvapilo. Film nedokázali zabít ani trapárny o které se tam dost solidně staží a ani převeliké klišé. Pokud čekáte klasický happy end - tak film má docela dobré poselství - ani v americe to vždy nemusí být jenom růžové. Je to trochu přehnané - ale tak zase, co by ste od těch amíků chtěli- Dobrej posun v před a za mě 3*. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

První půlka poměrně drze útočila na spodní proudy mé zastydlé puberty a odhalila, že spousta narážek a scének z tohoto ranku mě stále ještě dokáže slušně pobavit, zato druhá půlka byla bezradná a natolik bez invence, až byla úplně zbytečná. Z Rebel Wilson jsem byla zase bezradná já - nedokázala jsem v ní vůbec vidět ženskou bytost; strašlivě mi připomínala toho tlouštíka z Malé Velké Británie, takže jsem se vlastně smála jemu. ()

applause 

všechny recenze uživatele

Napřed, jsem na tento film vůbec nechtěla jít, ale když na něm byla kámoška a říkala, že byl super, tak jsem si řekla, že na něj půjdem s holkama. Nevím, co jsem čekala, ale mohlo to být horší. Nevím, co se snažil režisér chaotickým dějem říct, ale myslím si, že to mohlo být zpracované lépe. Kdyby tam nebyla sem tam dojemná a vtipná místa, tak myslím, že by to bylo o ničem. Až v polovině filmu jsem si všimla, že tam hrála herečka z 50 odstínů šedi - Dakota Johnson, která mi není moc sympatická a myslím si, že také moc hrát neumí. Naopak jsem si tu oblíbila herečku, která mi byla dříve nesympatická, a to Rebel Wilson. Nevím co k tomu dodat, myslela jsem si, že tomu dám napřed 3 *, ale zaslouží si to tak maximálně 2. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

určitě se nejedná o žádný extrémní zázrak,nicméně já se bavil víc než sem čekal,protože klišé a slzopudných momentů,kdy podobné filmy sklouzávají k nuceným a laciným moralitám je tu celkem málo.Na druhou stranu je tu pár sympatických herců a nad očekávání i poměrně dost povedených vtípků (myšleno víc jak standardní dva).jako oddechovka po náročném dni funguje dobře...70% ()

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama