Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Banshee Origins je kompilace krátkých příběhů týkajících se jednotlivých postav, odehrávajících se v dávné minulosti i jen pár měsíců před hlavní dějovou linkou. Dostává se nám tak hlubšího poznání charakterů v seriálu Banshee (2013) a lepšího pochopení motivace postav. Můžeme zde například sledovat počátky vztahu Lucase a Anny, přátelství mezi Sugarem a Proctorem, snahy detektiva Racina dopadnout Rabbita, obtížné manželství Siobhan, rebelování Rebecky, seznámení Carrie a Gordona a mnohé další. (Eržik)

(více)

Recenze (5)

Davies182 

všechny recenze uživatele

1. & 2. sezóna: S citem vybraná přidaná hodnota pro jeden z nejcoolovějších televizních "pop-corn thrillerů" současnosti. Ryze dialogovými mini-epizodkami tvůrci rozvíjejí oblíbené charaktery, každá jedna minuta prohlubuje divácké sympatie k místním hrdinům. Cinemax zaslouží ohromnou pochvalu. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Takový malý doplněk pro každého fanouška Banshee, který rozšiřuje příběh našich hrdinů. Není sice úplně nutné ho vidět (Některé části jsou i přímo v seriálu), ale rozhodně neuškodí, když si na něj přeci jen najdete čas. Kraťoučké epizody utečou jako nic a vám se tím může trošku rozšířit názor na postavy. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Dost dobrý bonus k seriálu Banshee, Který nám ukazuje něco víc z minulosti hlavních postav. Některé díly jsou hodně dobré jiné jen dobré. Ale účel to splňuje více než dobře. 5* 90% ()

Wez 

všechny recenze uživatele

Střípky z minulosti některých postav,fanouška potěší,protože se pár nových věcí o hrdinech dozví a zdá se mi to dost originální,alespoň já jsem něco podobného ještě neviděl-fanouškům doporučuji zkouknout ()

Reklama

Reklama