Reklama

Reklama

Bruce Willis v hlavní roli sci-fi thrilleru o dokonalém místě, tzv. Vice, kde mohou zákazníci uskutečnit své nejdivočejší fantazie s umělými obyvateli, kteří vypadají přesně jako lidé. (Filmbox)

Diskuze

gagun

gagun (hodnocení, recenze)

Tak strejda Bruce už hraje jenom ve sračkojdních Bčkách možná i o kategorii níž

Laxik

Laxik (hodnocení, recenze)

Oxymoron5

Nemuseli, ale tak nějak se tím už zaměřili na cílovku. JInak se na příští rok těším, tři filmy o A. I. a každý jiný. Tenhle sice asi bude ze všech nejhorší, ale uvidíme.

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

ywo666

Naprosto presne a krasne vyvracena s prominutim trosicku blbost od Lacikeho. Dvojka Ex naopak pokud vim mela ohlasy vice mene pozitivni. respektive urcite ne poskozujici 3ku.

Co se BW tyce, tak SWAT ma urcite alespon cast pravdy. Pokud akcni ikona prohlasi, ze ho akcni filmy uz nebavi a spojite to s Die hard 5 a otravenym oblicejem v kazdym filmu. 

Muzete na Slye blit, ze si chtel Ex3 ukrast pro sebe (nechvalim ho za to) , ale aspon to toho chlapa furt bavi a dava tomu vsechno. To je muj pocit :-)

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

ywo666

Souhlasím. Přesně tak to vidím i já. Lidi se taky přežrali. když se přišlo z projektem Expendables, tak z toho každej chcal. a najednou brečí béé béé Expendables už nám nejsou dost dobrý.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Lacike

Pochybujem, že dvojka môže za nízke tržby. Nejaký podiel má uniknutý DVD rip, Nejaký podiel má bojkot kvôli PG-13 a mladým sráčom. Opakovanie chýb z dvojky. A v neposlednom rade slabšie recenzie založené na uniknutom DVD ripe. Plus trojkou už prichádza určitá vyšumelosť nápadu. Toto podľa mňa bohato pokrýva dôvody strát s dvojkou to nemá nič spoločné.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Ellmariachi

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Uplne sumak im to nie je.

Po rozporuplnych reakciach na Exp dvojku si dost ludi povedalo, ze na dalsi diel nepôjdu a vidis ake boli trzby trojky.

na příspěvěk reagoval ywo666

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Lidem je šumák co bylo s DH 5. Až přijde do kina šestka, všichni na to za se půjdou, protože je to zavedená značka. A dedukovat že je jeho kariéra v hajzlu jen na základě toho, že 1) hraje v DTV produkci, což už udělal mnohokrát před tím, a za 2) některé připravované filmy se odložili, což se stává běžně, je dost odvážný. Spíš se mi zdá, že je u tebe přání otcem myšlenky a vykláš si věci tak, jak se ti to hodí:)

na příspěvěk reagoval Lacike

Uživatel vegetol.mp smazal svůj příspěvek.

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Lacike

To šlo ale hezky za sebou - nejdřív přišla Die Hard 5, která sice slušně vydělala (počád to byla ale v Americe slabota), ale dost lidí ho za to nenávidí. Pak přišlo odmítnutí Ex3 kvůli 1 milionu a následovala reakce na tyhle dvě věci v podobě propadu Red 2 nasledovaného Sin City 2 (ale tady se dá polemizovat jestli to ho 2 minutové cameo počítat).

 

A po propadu Red 2 jak píšeš následovalo tiché přerušení prací na Die Hard 6 (přiznejme si - kolik by to asi po 5 vydělalo? Moc asi ne), dále mu zrušili akčňák, kde měl mít v sobě jed a hledat protilátku, pak to se Shyamalanem, který dokonce mělo na IMDB už  že se natáčí atd. A teď se neví co bude s tím Captive. Šlo to postupně, ale začalo to s Die Hard 5.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ale třeba zrovna v Red 2 nebyl tak špatnej. Tam bylo vidět, že na to ještě úplně nesere a na tom výsledku filmu mu i trochu záleží...

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Die Hard 5 sice nasralo fanusikov, ale nakoniec to zarobilo slusne prachy a pôvodne sa chystal aj dalsi diel. Ale uz dlho som nepocul, ze by sa na tom pracovalo.

Takisto mal po dlhej dobe toci so Shyamalanom a zrazu nic. Nejak mu tie pripravovane projekty pozastavili potom co prepadol Red2 a Sin City2.

na příspěvěk reagoval S.W.A.T

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Tak to se samozřejmě nedá srovnat. Seagal i když v tom nehraje, musí tam bejt. Willis přijede v pátek a v neděli je pryč. To je běžnej způsob, jak za pár dnů vytěží populární hvězdu. Třeba Michael Madsen nebo Eric Roberts tohle dělají taky. Jenže je vytěžujou podřadný béčkový produkce za pár tisíc.

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Lacike

Neopomíjel bych i Die Hard 5. Bejt to další tupej akčňák, tak lidi přejdou, ale tohle zničení odkazu série dost jeho fanoušků po celém světě nasralo (ani bych nevěřil, že něco takovýho dokáže jeden film). Přidej ty Ex3 a rozhovor k Red 2 a zabiják kariéry je na světě

na příspěvěk reagoval Lacike

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

Pochybuju, že rozhovor k Red 2, kde se choval jako čurák, nějak poškodil jeho kariéru. To že je kokot se ví už dávno. A pokud se podíváš do minulosti, podobnej systém, kdy točí pár dnů a vyinkasuje pár mega už předved mnohokrát před tím (Serup, Cath 44).

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Seagal je v těch filmech taky jenom pár minut - akční scény, scény, kde mu není vidět do obličeje, scény, kde chodí atd. dělají kaskadéři. Jsou na tom stejně, ale Willis si ty svý scény alespoň odehraje, Seagal ne

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

To platilo pred tou aferou s odmietnutim Exp3 a neznesitelnym pr rozhovorom k Red 2, ale odvtedy nechysta ziadny kinofilm a je rad, ze môze tocit so srackarom Millerom.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, S.W.A.T

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

To samozřejmě není pravda. Zatímco pro Sagala je to fulltime job, Willisova účast v podobných filmech se odbude za pár dnů a pár mega. Proto v tom hraje. Je to ten samej princip co byl EX a kvůli kterýmu v trojce už Willis nehrál.

na příspěvěk reagoval Lacike, S.W.A.T

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Takže další video-sračka s Willisem. Sakra proč musel zrovna Bruce dopadnout takhle - koukat na to jak je v těch filmech děsně otrávenej, nebo se mu chce každou chvíli usnout a ve výjmečných případech kombinace obojího (Die Hard 5). Z akčních herců měl nejlepší kariéru a teď ho dělí od Stevena jenom to, aby ty jeho filmy byly ještě o pár mega levnější. A jak jsem koukal, tak mu všechny filmy v přípravě buď zrušili a nebo přesunuli na neurčito.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Rozhodně ne. Hodnocení filmu, aniž bys mu rozumněl, je vždycky mimo. Jde jen o to, že jsou filmy, který se dají bez dialogů líp snést. Určitě je bez toho, aniž bys tomu rozumněl, líp stravitelná třeba Nebezpečná rychlost než např. 12 rozhněvaných mužů. Ty filmy mají dialogy od toho, aby si se z nich něco dozvěděl. Třeba jak se postava cítí atd. Pokud čumíš na utrápenýho šedivýho Cage, nemáš vůbec tušení, jestli tak čumí proto, že je nemocnej nebo proto, že mu rumunský cigoši čórli peněženku...

na příspěvěk reagoval Lacike

Reklama

Reklama