Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektivní příběh podle Bryana Edgara Wallaceho, syna známějšího otce. Příběh vypráví o sériovém vrahovi, řádícím v Londýně, který svým obětem sbalí nejprve kufr jako předzvěst, že je potom zabije. Zabiják je vynikajícím vrhačem dýk, který nemine nikdy cíl. Vyšetřování se ujímá mladý detektiv ze Scotland Yardu a k ruce má aktivního fotoreportéra. Proč však umírají různí lidé? Co mají společného jejich úmrtí? (RetroMan)

(více)

Recenze (4)

giallo 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že Jesús Franco dokázal natočit i 8 filmů za rok (rok 1972 je toho důkazem), tak se kvalitě filmu vůbec nedivím. To nejhorší možné zpracování Wallace... ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Módna vlna kriminálok v 60-tych rokoch podľa románov Edgara Wallaceho ( alebo ako v tomto prípade jeho syna Bryana - 10. film v poradí ) sa končila, a navzdory tomu, že ich mám veľmi rád, je to dobrá správa. Dôkazom je tento nepodarený film, ktorý stratil akúkoľvek ambíciu kvalitatívne sa aspoň trošku priblížiť k predchádzajúcim príbehom. Na vine je diletantský režisér, ktorého angažovanie bolo omylom. Tak je jedinou zaujímavosťou účasť Horsta Tapperta, ktorý o dva roky zahájil skvelú kariéru svojím Derrickom a Siegfrieda Schürenberga ( doktor Bladmore ), ktorý si zahral rôzne postavy v mnohých filmoch série. ()

petrik11 

všechny recenze uživatele

Priam neznášam módu sedemdesiatych rokov, tak nemôžem príliš rúbať príliš vysoko. Inak ma táto wallacovka príliš nesklamala. Aj keď najmä "bojové" scény boli na pousmiatie. "Derrick" na place dominoval. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Obstojně natočený detektivní příběh, který nepostrádá humor (zejména postava fotoreportéra a slovní přestřelky mezi detektivem a jeho týmem). Horst Tappert je v nezvyklé roli padoucha, který je zapleten do výroby drog. Výhodou jsou české titulky. ()

Reklama

Reklama