Reklama

Reklama

The Sinister Six

všechny plakáty
? %
USA, 2023

Diskuze

Schpekulant

Schpekulant (hodnocení, recenze)

Elasťáky už jsou prý ušité, takže točit se určitě bude, když už byla použita polovina rozpočtu.

Uživatel Schpekulant smazal svůj příspěvek.

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Anarvin

Ať jde Packal někam. Jediný správný krok, který kdy udělala bylo schválení Spider-Verse. Venom ji přes svou průměrnost vydělal peníze, a ona už si zase vyskakuje a buduje "universe".

Script

Script (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tak jako ono není divu. Ono to i tak vypadalo, že jde o pokračování hororu, jenže jak tu spravují tuto stránku lidé ovlivňuje řada uživatelů, tak jsem si domyslel, že lidi si udělali srandu z této webové stránky, a že to těm lidem prošlo. Mimochodem, možná na to takový talent nemám na názory jako ostatní, ale ty taky ne. Nemůžeš se chovat tak povýšeně jen protože máš (dnes) 43 bodů od uživatelů. Kdyby to byla první stovka tak v pohodě, ale 40? Já vím. Mám jich pouze 4 body od uživatelů, ale i tak prostě se povyšovat nemůžeš. Zapomínáš, že všichni co jsou tady, jsou lidé. Já sem nechodím proto abych si získal uživatele, ale protože já filmy miluji a jsou můj život. Baví mě je sledovat a proto jsem si vytvořil účet, abych věděl co jsem už viděl a co ne. Krom toho fakt, že jsem nevěděl co jsou zač The Sinisters Six není moje chyba. Když jsem napsal co si o tom myslím, tak bys mi třeba nevysvětlil co jsou zač. Mám díky tomu větší přehled a to je fajn. Aspoň vím co kdy přijde a zda se na to mohu těšit nebo ne. :)

Script

Script (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Hodně si to tu naspamoval. Stačil pouze odkaz na wikipedii. To ostatní už pro mě tak není důležité. Díky za info. I tak když to vidím, tak doufám, že tohle nikdy nevznikne, protože to nijak extra nevypadá.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Script

že ty nevíš co je Sinister Six ? a jestli film vznikne, či ne, to je ve hvězdách, ale má to nakročeno k tomu že vznikne. Do té doby se laskavě dovzdělej, než začneš něco psát. 

na příspěvěk reagoval Script

Script

Script (hodnocení, recenze)

Tak vyhodí někdo tento projekt ze souvisejících filmů Avengers? Nebo lépe ho rovnou vymažte. Tolik dílů Sinisteru ani není, tak to smažte. Trčí to tu už hodně dlouhou dobu.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Schpekulant

Zrovna Sinister Six elasťáky takřka nemá, jestli tě to potěší. Kdyby to někdy natočili, spíše bych čekal kožešinky.

Schpekulant

Schpekulant (hodnocení, recenze)

Prý se nejedná o páté pokračovaní horroru Sinister, které uličnicky přeskočilo předchozí tři, ale o nějakou další elasťákovou taškařici, jen co je pravda.

na příspěvěk reagoval Nevka

Hannynko

Hannynko (hodnocení, recenze)

Mayers

netrafili ? práveže sa konečne poriadne trafili do človeka ktorý aj dobrý peter parker aj dobrý spiderman nie len jedno alebo druhé....

Teaser

Teaser (hodnocení, recenze)

Modano

Prosimtě ty taky neznáš spoustu filmů před tim, než je vidíš. Neznáš příběh, neznáš postavy, nevíš o co jde a znáš to třeba jenom z traileru a stejně jdeš na to do kina nebo si to pustíš :D takže tim, že to znaj jenom skalní fanoušci bych si vůbec nelámal hlavu :D

Mayers

Mayers (hodnocení, recenze)

Určitě bych se na to těšil víc než na třikrát restartovanýho spider-mana, kterej bude s největší pravděpodobností restartovanej i počtvrtý. Zatím to ale s tou Sinister Six nevypadá moc nadějně :-/

na příspěvěk reagoval Nevka

Modano

Modano (hodnocení, recenze)

Přijde mi to jako naprosto zbytečný spin-off už jen kvůli tomu, že(dle mého názoru) jen skalní fanoušci ví, co je The Sinister Six a pochybuju o tom, že na to půjdou koukat lidi, kteří znají akorát klasický marvelovský postavy a viděli teď nejnovějšího Spider-Mana. Trošku úzkoprsý názor, vím.

na příspěvěk reagoval Ratemus, Teaser

Související novinky

I špatným komiksům se v kinech daří

I špatným komiksům se v kinech daří

04.04.2022

Není třeba zbytečně chodit kolem horké kaše, u nejnovějšího komiksového blockbusteru Morbius od studia Sony s minimálním inputem od studia Marvel svítí v době psaní na naší databázi divácké hodnocení… (více)

Drew Goddard natočí X-Force s Deadpoolem

Drew Goddard natočí X-Force s Deadpoolem

08.09.2017

Jak určitě víte, kolem Deadpoola se začíná budovat malý filmový vesmír. Kromě druhého (a třetího) dílu totiž dostaneme i týmovku X-Force, která bude drsnější protiváhou slavných X-Menů. Vzhledem k… (více)

Marvel dohlédne na nového Spider-Mana

Marvel dohlédne na nového Spider-Mana

10.02.2015

Trvalo to roky, ale nakonec se fanouškovská přání vyplnila. Populární Spider-Man se dočká nové tváře, pojetí i kamarádů, studia Sony a Marvel se totiž dohodla na jeho začlenění do marveláckého… (více)

Spider-Man mění strategii

Spider-Man mění strategii

24.07.2014

Amazing Spider-Man 2 měl být miliardovým hitem, nakonec ale vydělal „jen" 700 milionů dolarů. Navíc se nemůže chlubit ani nadšenými kritikami a ohlasy, studio Sony proto upustilo od svých… (více)

Reklama

Reklama