Reklama

Reklama

Gogyocheosewang

(seriál)
  • Jižní Korea 고교처세왕 (více)

Epizody(17)

Obsahy(1)

Lee Min Suk má starosti jako každý středoškolák. Škola ho nebaví, neustále za ním běhá Jung Yoo Ah, která ho bere jako svého přítele, a veškerý čas tráví se svými přáteli nebo na tréninku hokeje, který hraje. S otcem a dědečkem čeká na návrat svého bratra Lee Hyung Suka z Německa. Přestože bratry dělí několik let, jsou si neskonale podobní, takže když Hyung Suk požádá Min Suka, aby se za něj vydával v nové práci, Min Suk tak učiní. Ale nikdo to nesmí zjistit. (andiek05)

(více)

Recenze (9)

Moiraine 

všechny recenze uživatele

I když celá ta zápletka je absurdní a Min Suk by byl odhalen sotva by otevřel pusu, tak jsem až do konce bavila. Nasmála jsem se u toho tolik, že jim klidně i odpustím neuvěřitelnost téměř všech scén. Neříkám, že si to celou dobu drželo stejné tempo, víme jak to u Korejců chodí, ale pořád to byla zábava. Jenom ten poslední díl si mohli odpustit. Úplně nevidím důvod takovéhohle natáhnutí o jednu epizodu. ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Tento seriál stojí prakticky na vedlejších postavách. In Gook hraje roli pubertálního středoškoláka velmi obstojně, nicméně jeho seriálová partnerka mu nestačí. Ha Na a její pojetí hlavní hrdinky mi lezlo krkem, její postava mi nebyla vůbec sympatická a důvodem bylo právě její ztvárnění postavy - byla trapná, ne vtipná, ale dokonale trapná. Nedovedu si představit, z jakého důvodu by se do ní jeden mohl zamilovat. Když se později změnila, tak mi až tak nevadila, nicméně, podle mého názoru, není dobrá herečka. Ke konci jsem si velmi jasně uvědomovala, že mě více bavily vedlejší postavy, protože když v závěru prakticky zmizely, tak jsem měla co dělat, abych dokoukala do konce. Nasmála jsem se díky nim nejvíc. Ať už to byl vedoucí Kim, který jediný z obchodního týmu věděl o tom, že ředitel není ředitel, ale osmnáctiletý středoškolák. Ti dva jeho pubertální kámoši neměli chybu a senilní děda taky válel. Ředitel Yoon mě bavil při každém záběru. Nevlastní otec nebo i Min Sukova stalkerka a ostatní z obchodního oddělení... hmm, vlastně všechny vedlejší postavy dodávají seriálu šťávu a bez nich by to ani nestálo za to. Co vás bude rozhodně bavit, je dětinské zápasení mezi Min Sukem (In Gook) a ředitelem Yooem (Lee Seo Hyuk), oni mezi sebou nebojovali nijak tvrdě, oni se vlastně jen popichovali a škádlili, což se mi moc líbilo. Takže mě vlastně bavily více scény bez hlavní hrdinky. :D Dávám 4*, být lepší hlavní hrdinka, tak dám snad i pět. ()

Reklama

vercinek 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál, který pro mě přinesl téměř všechny nutné klady, abych mohla dát 5*. Pro mne zajímavá zápletka nabízející spoustu zábavy (když snesete typickou absurdnost). Neklesající tempo (vyjímkou byla snad jedna epizoda). Herec, který se svým hraním stane vaším oblíbeným a vlastně nikdo není jakkoli nepříjemný/nesympatický. Vtipné pasáže, u kterých má člověk výbuch smíchu či opravdu dojemné scény, které nepůsobí kýčovitě a dokážou tím spíš dojmout - obouch typů nebylo příliš, tak akorát. Vedlejší postavy nejsou otravné, zbytečné, nic neříkající, ale naopak opravdu pobavily a přesně zapadly. Jedině snad ost mě zrovna tak moc nenadchl. Ale i přesto tento počin zůstane dlouho v mé paměti. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Hrozně bych chtěla zhodnotit seriál jako celek, ale v tomhle případě je to nemožné. Považuji za naprostý div, že jsem vydržela u prvních dílů, a že jsem to prostě nevzdala. A když mluvím o prvních dílech, nemyslím tím první dva tři díly, ale celou třetinu seriálu. Nebavilo mě všechno, co se dělo ve škole, nebavil mě křen ani křenka, už vůbec mě nebavila hlavní hrdinka a marně jsem čekala, že to In Gook zachrání. Nedokázala jsem si představit, jak to spolu ti dva mají dát dohromady, a jak se u toho já, jako divák, mám bavit. No, nemožné se nakonec stalo skutečností. Z původního koukání po malých částech při vaření jsem se dostala do stavu, kdy jsem dala dobrovolně tři díly vkuse, aniž bych u toho dělala cokoliv jiného. In Gook si mě nakonec obmotal a s Ha Nou Lee se dokázali sladit do pěkného, lehce ujetého páru. Konec byl vymyšlený hodně originálně, a tak to u mě nakonec dobojovali na průměr. 3* ()

Roby 

všechny recenze uživatele

Za celou dobu co sleduji korejské doramy, jsem nebyl z žádné tak překvapen jako z této. Neskutečně mi sedly oba hlavní představitelé, kteří si v seriálu osobnostně na nic nehrály a byly sví. Poprvé jsem viděl hlavní hrdinku v romantické komedie, která by vzhledem neaspirovala na titul miss Korea. Nesmím zapomenout ani na výraz hlavního hrdiny, který bravurně vychytal obličej znuděně-drzého hokejisty. No a když jsem si myslel, že už to nemůže být lepší přišel skvělý konec, který oceňuji, protože Korejci mají tendenci poslední díly úplně podělat. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama