Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Murdock a Foggy vezmou tajuplného bohatého klienta, ale Murdock je přesvědčen, že případ je zamotanější, než naznačují fakta. (Netflix)

Recenze (12)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušně zmáknutá právničina s promyšlenými dialogy a fantastickou opening scénou na bowlingu. Pomaličku se dostáváme k hlavnímu záporákovi a zřejmě i k tomu, o čem to celé vlastně bude. ()

Ellmariachi

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1-3 epizoda. Mezi tím co Punisher mi sedl na první dobrou, zde se trochu hledám. Hlavní postava pro mě není snadno uchopitelná. Sice Mattovi musíte fandit, ale že bych skákal radostí když jde do akce to tedy ne. Nejvíc mě baví situace, kdy využívá svých zbylých smyslů. Příběh se pomalu rozjíždí a těším se až začne pomalu gradovat. 73 procent pro první tři epizody. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady se pro mě rodí něco mimořádnýho... Sice je to složitý jak Tolstoj s Dostojevským dohromady a ostatní kousky vystavěný na komiksové předloze to připomíná jen velmi vzdáleně, ale koule to teda má neskutečný! Je to hluboký jak Mariánskej příkop. Jen tak dál! ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První lehký úpadek již nastoleného tempa, kdy se jednalo spíše o děj kolem advokacie. Jenže i z tohoto pohledu je epizoda velice důležitá a úžasně zpracovaná, přestože si myslím, že hlavní záporák si zadloužil trochu lepší představení, ale buďme ujištěni že jeho chvíle ještě přijdou a on sám se ukáže v tom pravém světle. Nebo stínu? Nechme se překvapit. Stoprocentně bude čím ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudu nic zastírat, 13 epizod na sérii je z dnešního pohledu už řacha a poutavost se nemůže udržet celou dobu. Jsem na tyhle méně záživné, výplňové epizody tedy připraven, shovívavý k nim ale nebudu. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bombastický nástup, od kterého se odvíjí celý díl. Děj se příjemně zamotává a poodkryje i hlavního záporaka. Přitom linka tohoto dílu drží velmi pevně a nakonci je řekl bych... rázně vyřešena a ukončena. Za mne zatím nejlepší, jen tak dál. 90% ()

DarweyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Promyšlený a zkorumpovaný právnický proces, který by nevymyslel ani nejlepší scénárista, tim chci říct že psaní tohohle seriálu je fakt na uplně jiný úrovni, tence až do konce dílu a představení tý plešatý zrůdy je ultimátum ()

Hyssi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja nevím jak to ten seriál dělá, ale já se nenudím ani vteřinu celé epizody... I když díl se věnuje spíše právnické pasáži tak mě i tak dokáže pořádně zabavit.. Musím ještě vypíchnout ten soud, protože ten byl vážně skvělý... Celkově zase topovka [95 %] ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku pomalejší a lehčí díl, což ale vůbec nevadí. Epizoda se dost zaměřuje na osobní život Matta, konkrétně na jeho právnickou práci, a hrozně se mi líbí, jak je to zpracované. Všechny ty dialogy, všechny právnické věci, scéna u soudu, všechno je to strašně dobře udělané a i když si někdo určitě bude stěžovat, že tahle epizoda nemá žádnou akci a je to pro něj nuda, pro mě rozhodně není a právě táhle právničina mě strašně bavila. Člověk u toho musí i dávat trochu pozor a věnovat se seriálu, aby to pořádně pochopil, což je rozhodně fajn. Zatím jsem nevěděl, u jaké epizody to mám zmínit, tak to zmíním tady :D ale intro tohoto seriálu je naprosto geniální. Ta hudba je tak strašně dobrá... :D Taky se mi líbí, že každá epizoda má nějakou zapamatovatelnou scénu nebo moment. V první epizodě jsme měli tu závěrečnou koláž, která ukazovala zkorumpovanost města, ve druhém díle byla ta úžasná finální akční scéna bez střihu a zde máme třeba skvělou úvodní scénu na bowlingu nebo finální odhalení záporáka. Když už jsme to zmínili, tak se mi strašně líbilo celé to budování napětí a strachu kolem Fiska, mělo to perfektní atmosféru a finální scéna epizody, kdy se nám konečně ukáže, je strašně fajn. Těším se, co autoři s touhle postavou předvedou. Velice příjemný právnický díl. Hodnocení: 72% ()

Reklama

Reklama