Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fiskovi se daří pokročit ve svém plánu, který může Hell's Kitchen rozervat na kusy. Murdock a Foggy vezmou případ šikanovaných nájemníků a snaží se jim pomoct. (Netflix)

Recenze (10)

Imrwere 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samotný název epizody je více než přesný, to však každý při sledování pochopí. Nastolený standard neutichá a jede se v zajetých kolejích. Fisk jasně dominuje a odvrací svůj opatrnější nástup. Už teď je jasné, že být jeho protivníkem nebude nic lehkého a splnění cílů jak na straně dobra, tak na straně zla bude stát ještě hodně úsilí. Super pokračování a nezodpovězené otázky přibývají. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice příjemný pohodový díl, který dělá všechno stejně dobře jako epizody předešlé. Opět musím pochválit ten vizuál, kameru a celkový vzhled seriálu, který prostě vypadá výborně. Vizuálně je to strašně pěkné, akční scény jsou skvěle natočené, opět tu máme jistou scénu, která je točená na jeden záběr, a tyhle momenty jsou prostě dobré. A samozřejmě tu máme znovu naprosto fantastického Fiska, který je strašně sympatický a zároveň brutálně drsný a temný záporák. A hrozně si užívám jeho vztah s Vanessou. Hodnocení: 75% ()

Hyssi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty pičo :D Díl plný skvělé akce a zvratů, které by nepředpověděl ani Einstein. Opravdu skvělý díl, a jsem zvědav jak to dopadne s Mattem... Z dílu plyne ponaučení : Nikdy něvěř negrům ;) [100 %] ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fisk je zaujímavý záporák, ktorý má zmysel nielen pre umenie, ale to ak vie so ženami. Nie je to taký bezduchy zločinec, tú komixovosť z neho cítiť. Pamätáš na uneseného chlapca? Tí muži tu už nebudú obsmŕdať. Good. A rande dopadlo na výbornú. ()

Reklama

Reklama