Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mise, která před Murdockem, Foggym a Karen stojí, získává jasnější obrysy. Fisk se ve svém boji o ovládnutí Hell's Kitchen čím dál tím víc vymyká kontrole. (Netflix)

Recenze (14)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fantazie. Zatím nejlepší díl a jediný, který je dostatečně dramatický, dostatečně chytrý a dostatečně aktuální, aby dostal plné hodnocení. Dokonale promakaná filmařina, s působivým finále a pochopitelně s flashbacky tentokráte druhého hrdiny, aby to bylo fér na oba póly. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4 - 8. epizoda. Budu se opakovat, ale nějak stále Matovi nemůžu přijít na chuť. To ale vem čert. Co mě vadí je to, že seriál by mohl pádit kupředu daleko svižněji. Občas je těch rozhovorů, kudrlinek a kliček zbytečně moc. Musím ale přiznat, že se na blížící finále těším. 73 procent ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popularita Fiska, chcete-li Kingpina, rapidně roste, s ním samozřejmě i četnosti násilí a brutality. Opět dostáváme přímou nálož toho, čehož půst jsme si museli v předchozí epizodě přetrpět. A nebylo to poprvé, takže hádám, že i nadále tvůrci plánují do diváka rvát impulsy přímo šokem. A musím uznat, že to opravdu funguje. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ayelet Zurer je tak půvabnou herečkou (přesvědčila už překvapivým štěkem v letošní 3. řadě You), že mi opravdu nejde do hlavy, že ztvárnila i naši Miladu. Její vztah s Fiskem mi dost smrdí, dohra na sebe nenechá dlouho čekat. Závěrečný šach mat ze strany zla hodně intenzivní. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět velmi dobře natočený díl, tentokrát vykresluje King Pina (Wilsona Fiska). Divák získává lepší představu o hrdinech, rýsuje se rozuzlení a naděje, která je na konci bombasticky rozmetána. 90% ()

Hyssi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začnu tím, že se mi strašně líbily flashbacky na mládí Fiska. Ty byly opravdu srdcervoucí... Fiskovi bylo věnováno v díle hodně času na plátně a momenty s ním byly opravdu skvělé... Ovšem už jsem věřil, že pomalu Ben Urich společně s Matthewem mu dupou na paty, ale pak přišel opět famózní závěr se zápletkou a vše je opět ztraceno... Skvělý díl byl skvělé vybalancován akcí a jinými prvky... Opravdu dílu není co vytknout.  [100 %] ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Relativně pomalá epizoda, jejíž tempo je oproti předchozím, pořádně nabušeným dílům možná až moc pomalé. Hrozně se to táhlo a některé momenty, některé scény a hlavně některé rozhovory mohly být kratší. To ale vůbec nebrání tomu, že tu máme tucet epických a skvělých scén, které pořád udržují kvalitu seriálu. Opět, jako v minulé epizodě, tu máme strašně moc flashbacků, tentokrát ale pro změnu na hlavního záporáka Fiska. Ten tu má celkově hodně prostoru a díky tomu ho můžeme lépe pochopit, porozumět mu a taky zjistit, že je to prostě totálně fenomenální záporák. Je až neuvěřitelné, jak moc sympatickým ho seriál dělá, takže si ho divák prostě musí oblíbit. A závěrečná scéna, kdy se odhalí veřejnosti, je taky skvělá. Hodnocení: 73% ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepšia časť - minulosť Fiska a jeho vystúpenie z tieňa. Ženy v jeho okolí naňho bývajú viac ako muži, chcú mu dobro a veria v jeho potenciál, avšak nie ten deštrukčný, ale budovateľsky. Veľmi pekný back story ()

Reklama

Reklama