Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fisk chystá pomstu a na Karen dopadá tíha nedávných událostí. Daredevil odhalí Fiskovy zdroje financování a je tím zaskočen. (Netflix)

Recenze (10)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záludné zvraty mezi skupinou hlavních záporáků dopadají na všechny v Hells Kitchen. Velmi podařená scéna s Karen, která si tak trochu napravuje reputaci otravné upištěné buchty, kterou měl někdo sejmout už v polovině první série. ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je čas na to, dostávat odpovědi a to se pomalu divákům dostává. Příběh se zdá být jasnější, zápletky prozřetelnější člověk se může dále nechat unášet na vlně nadšení. Po tom, co jsme dosud viděli a téměř i aktivně zažili, můžeme si být jisti, že finále, které je na dosah, bude opravdu velkolepé. Ale nebude to mít náš hrdina lehké, to už jsme viděli. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyschizovaná Karen mi upřímně velmi rychle začala lézt na nervy. Jinak ale super díl, svět se hroutí všem hrdinům. A upřímně, nemám zatím absolutně tušení, jak bude série uzavřena. A hlavně jak se to má stihnout za 60 minut, tolik otevřených linek ještě zbývá... Ale nevědomost je dobrá. Tedy povede-li se to. ()

DarweyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"This world around us is preoccupied with celebrity weddings and videos of cats. But complicated issues, issues that matter? They take too much focus. They take too much time away from texting and the thousand channels on the satellite dish." ()

Hyssi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět se vracím k pěti hvězdám, protože díl nabral opět na obrátkách... Nebylo zde opět moc akce, ovšem dialogy mezi charaktery byly aspoň zajímavé... Ale opět se potvrdila "skvělá" postava Karen, která tentokrát zabila jedinou naději Daredevila Bena Uricha.... Ovšem v celku se mi líbily zvraty v dílu i akce a dialogy.. [92 %] ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oukej, tento díl funguje jako příprava na finále naprosto skvěle. Máme tady jak spoustu výborných dialogů, tak několik dobrých akčních scén, a na závěr i vynikající smrt jedné důležité postavy. Epizoda má celkově strašně moc povedených scén, které sází na naprosto úžasnou atmosféru. Příkladem je třeba Fiskova reakce na Wesleyho smrt nebo již zmiňovaná finální scéna s Urichovou smrtí. Celým dílem se táhne tahle mrazivá nepříjemná atmosféra, která nahání husí kůži, a vše díky tomu působí skvěle. Když už jsem to zmínil, smrt Bena Uricha je famózní. Je nečekaná, jelikož asi nikdo nepočítal, že by se seriál takhle rychle zbavil této postavy. Zároveň je výborně natočená. Moment, kdy se kamera oddálí od Bena a odhalí v pozadí sedícího Fiska, je prostě skvěle vypadající. A samozřejmě, jak jsem již zmiňoval, atmosféra je skvělá, je dobře vybudovaná a celý ten rozhovor Bena a Fiska je super. Jenom mě trošku mrzí, že Urichova postava nedostala víc prostoru. Třeba celá ta komiksová linka, kdy Urich odhalí Daredevilovu pravou identitu, v seriálu vůbec není zpracovaná a docela jsem se na ní těšil. Každopádně, toto je naprosto skvělý díl, který vás nabudí na finále. Hodnocení: 80% ()

Reklama

Reklama