Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2

(série)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 11 h 54 min (Minutáž: 49–61 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V Hell's Kitchen zase řádí temné síly, ale tentokrát si Daredevil musí zvolit mezi ochranou města a svých přátel. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (128)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší než první série, ale zas tak moc ne. Matt je stále trubka, co má vnitřní rozpory se svým jednáním a mít tu možnost, asi by raději vedl dialogy promlouvající do duší šmejdu, který pak nechává jít a dělat svinstvo dál. Ta romantická linka byla mimo a naprosto mimo byla celá Jakuza a Mattovo zahození všeho kvůli nějaké náně, kterou furt odhání, ale pak skáče jak ona píská. A kdo měl být ten asiat, co měl být prý mrtvý, si už vůbec nepamatuji. Kladem byl Punisher, oproti ostatním postavám totiž věděl co chce a šel si za tím, ale ten soud kolem něho byl neskutečně zbytečně protahovaný a rozpitvávaný. Možná by bylo lepší nechat Matta se někde v koutku užírat tím, co dělá lidem a jestli je to správné, a do hlavní role dostat Punishera. Ať tak jako tak, nejlepší postava a herec zase jednoznačně Vincent D'Onofrio (který tu v profilu S02 ani není uveden). Celá série po vypuštění zbytečností a nepodstatných linek mohla mít šest sedm skutečně skvělých a něčím pořádným vyplněných dílů. Aneb jak píše DaViD´82: „Paradoxní situace, kdy se tvůrci poučili z nemnohých chyb předchozí série, aby při jejich řešení udělali několik nových. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// KarelR je rychlík, ale dojel jsem těsně za ním a tak ho můžu víceméně s klidem podepsat. Drew Goddard opravdu udělal pro Daredevila to samé, co Chris Nolan pro Batmana a druhá série je prvotřídní komiksovou prací po všech stránkách. Postavy jsou plnokrevné, staráte se o ně, mají komplexní vývoj po celou sérii, zápletka se košatí, špičkové akční scény nikdy nekončí a rámování spolu s obrazovou kompozicí snad nikdy nebylo lepší. Po formální stránce naprostá nádhera. Příběh sice někdy během třetí čtvrtiny ztratí na chvíli tempo, ale ve finále ho opět nabere a nakonec tak nevadí ani slabší návrat jedné z ústředních postav, dokonce nevadí ani opakující se kulisy toho malého světa, kterým Hell's Kitchen bezpochyby je, ve finále to všechno stojí za to. Výsledek se musí zažít, osobně bych ho srovnal dejme tomu třeba s takovým koncem vašeho oblíbeného porna, ale to ať si každý rozhodne sám. Důležité je, že to klaplo. Druhá série potvrdila, o čem jsem byl víceméně přesvědčený už po té první - a totiž, že Marvel Cinematic Universe pod Netflixem žije svým vlastním životem a hořká pravda je, že ten je díky Daredevilovi SAKRA moc zajímavější, než ten který nám servíruje jeho aktuální filmová odnož. 10/10 ()

Reklama

gogos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série Daredevila je o chloupek lepší, nežli úvodní. Představují se nové postavy, začíná se více budovat Defenders universum, které mě doslova pohltilo na několik měsíců. Ale stejně jako u první série je i zde několik slabších momentů o které jsou některé jednotlivé epizody více protahovány. Nějak se nemůžu ubránit dojmu, že by Daredevilovi pomohl trošičku razantnější střih k úplné dokonalosti. ()

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Punisher, Elektra a takmer nesmrteľní ninjovia by každý osve pokojne vystačili na tri série Daredevila, nie sú však zďaleka jedinými protivníkmi/spojencami jeho druhej série. Scenáristi skrátka na plyn tlačiť neprestali a sypú to do fanúšika jedna radosť. Všetky línie pritom dostávajú dostatočný priestor a ten najväčší vnútorný boj stále a jednoznačne patrí hlavnému hrdinovi; silné vedľajšie postavy ani starobylé nebezpečenstvá nijako neuberajú na intenzite jeho najvnútornejších zápasov, naopak, umocňujú ich a robia osudovejšími. Posledná scéna bola v tejto rovine obrovskou úľavou a môžem len zopakovať - radosť čakať, čo bude ďalej! ()

Deyw

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepsi serie aneb kdyz vedlejsi postava valcuje tu hlavni..zrod nejlepsiho punishera co je - brutalita, ktera je v jeho scenach je neskutecna a scenu u soudu si poustim do ted jako motivacni :D plus ta rezba ve vezeni atdatd..takze daredevil je tu uplne k hovnu a ostatni taky ale punisher sype jak krava! ()

Galerie (187)

Zajímavosti (19)

  • U jednotek Yakuzy si lze povšimnout českých samopalů CZ Scorpion EVO 3 bez pažby. (UncleMorty)

Související novinky

Punisher dostal vlastní seriál

Punisher dostal vlastní seriál

30.04.2016

Marvelácký uberdrsňák má za sebou tři celovečerní filmy, nejvíc ale zabodoval letos ve druhé sérii Daredevila. Jak jste možná postřehli, fanoušci ihned začali volat po tom, aby se Punisher s tváří… (více)

Reklama

Reklama