Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Karen odhalí šokující fakta o Punisherovi, kterého pronásleduje jedna ze silných mocností Hell's Kitchen. Daredevil zvažuje své další kroky. (Netflix)

Recenze (21)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Frank dostává za uši a správný fanoušek komiksu "pláče". Vidět Punishera dostávat kopance bolí mnohem víc, než když je dostává Daredevil. A aby toho nebylo málo, přicházi na scéná Elektra, pochopitelně opět s temnou minulostí. ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé vyvrcholení prvního aktu druhé série, jenž si pro sebe celý nekompromisně ukradl lahůdkový Punisher. A ta míra temnoty, drsnosti a hlavně brutality mě v této sérii (a obzvláště v tomto dílu) nepřestává udivovat... Je tohle vůbec ještě ten samý Marvel, jenž nám v kinech servíruje rodinné přebarvičkované Avengers?! 90 % ()

mo cuishle

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady je ještě Frank slabým odvarem sebe sama. V Marvel's Punisher ho sešlapou do kuličky a ještě je schopný všechny rozsekat, tady mu provrtají nožičku a dají pár facek a skončí na nosítkách.... ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Punisher ja zatim vitez druhe sezony. I kdyz scena jeho muceni kopiruje zanrovy mustr, ma u toho koule jako balony. A hlavne jeho psychologie a motivace jsou propracovane dost na to, abych mu fandil misto Matta. ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak si tak říkám, jestli se dívám na správný seriál, jelikož, co se obsazení týče, tady jasně dominoval Frank alias Punisher a jeví se v sérii jako doma, ve své vlastní. To je pro mě samozřejmě dobře, protože je mnou oblíbenější hrdina a chvíle, kde je on, si nemálo užívám, takže tato epizoda mi dala opravdu slušně nažrat. Jon Bernthal zkrátka dělá z výborného seriálu naprosto skvělý seriál a co se týče jeho závěrečného monologu? Nemám slov. Tohle byl dosud nejlepší epizodní počin, jehož poslední vteřiny s sebou přinesly zajímavé překvapení v podobě též zajímavého hosta na plátně. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

zaver s punisherom bol pre mna miernym sklamanim. tato dejova linia by si zasluzila viac dielov. asi to bol aj dovod skveleho spin-offu, ktory nasledoval. mozno je problem v tom, ze som najprv sledoval punishera a mal adekvatne vysoke ocakavania. skutocnostou vsak je, ze punisher vyrazne zatienil daredevila. osobnostne i herecky. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem slevil v hodnocení v epizodě předchozí, tady už nemůžu jinak. Díl, který se tváří, jako kdyby měl být sezónním finále, on ale svým úplným koncem rozehrává další překvapivou hru a já se sakra těším, kam všechny protagonisty navede. ()

DarweyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uvěřitelná, ale zároveň nadupaná akční epizoda obsahující jako bonus ke své dokonalosti dvě naprosto nezapomenutelné scény plné emocí. Jedna velice smutná, která vás téměř s jistotou rozpláče, a jedna nádherná, při které vám srdce poskočí. Tady není co řešit. 100% ()

Hyssi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že tenhle díl patří k nejlepším seriálu. Punisher je vysoce sympaticka postava, a byl jsem hrozně rád že se na plátně objevuje docela často. Spolupráce Punisher Daredevil je jedna z nejlepších co jsem kdy na seriálovém plátně viděl... Následovný proslov Punishera, ten byl neuvěřitelný, geniální, slzy do očí vrážející masterpiece.. Následně je zde představena nová postava Elektra, jelikož jsem nečetl komiks nemám zatím co k ní říct, ale podle mě to bude otravná kunda.. Skvělý díl, prosil bych si více takových. [100 %] ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prevŕtať hafana je v Amerike stále tabu, a také čosi rozviaže jazyk aj najväčšiemu tvrďasovi. Pri takýchto scénach si vždy spomeniem na Japoncov, ktorí by s takým čosi nemali problém. Každopádne, Punisherov záver bol skvelý, konanie postáv, ich rozhodovanie ich backstory je to čo tento seriál pre mňa vyzdvihuje na 5/5. Všetky strany sú krásne vykreslené, vyhypované a boje sú veľmi vyrovnané. Toto žiaľ mnohým podobným seriálom chýba a na riadne vyrovnaný boj si pamätám zväčša z anime. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtou epizodou se uzavírá taková mini-tetralogie o Punisherovi a pro mě také dost pravděpodobně 4 nejlepší díly druhé série. Začněme celkově dějem a příběhem, který je skvělý. Možná je to tím, že mám relativně dost rád Tonyho Currana, každopádně jeho záporák v podobě irského mafiána mi přišel velice dobrý. Jeho agresivní nevyzpytatelné chování bylo super a mrzí mě, že se ho seriál na konci epizody zbavil a nešli tou stejnou cestou, jako v komiksech. Díl je taky dost brutální, máme tady scénu s provrtáváním nohy vrtačkou nebo třeba vyndavání žiletky z ruky, což co si budem, k Punisherovi tohle prostě patří a je hrozně fajn, že se tvůrci nebojí přidat pár těch krvavých scén. Navíc je tu scéna se psem, u které jsem si na moment říkal, jestli nekoukám na Johna Wicka :D Abych ale nebyl jen pozitivní, musím říct, že úplně nejsem fanoušek romance Karen a Matta, přijde mi taková dost vycucaná z prstu, hlavně kvůli tomu, že v první sérii mezi sebou měli minimum scén a téměř žádnou chemii. Každopádně, jinak je díl velice fajn. Dost se mi líbilo vyobrazení vztahu městské policie k Daredevilovu a jeho činům, což byl fajn nápad, i když mohl být trošku více rozveden. A samozřejmě, ona slavná scéna na hřbitově, kdy Frank vypráví Mattovi o své rodině. Tahle scéna je sakra výborná, je neskutečně emocionální a dojemná a herecký výkon Jona Bernthala je naprosto famózní. Punisher je rozhodně highlightem celé 2. série a pokud to někomu ještě nedošlo, tenhle díl vám to vrazí do ksichtu. V závěrečné scéně dostáváme ještě Elektru, z čehož nejsem úplně nadšený, jelikož nejsem moc fanoušek celé Ruky a dějové linky s Elektrou, ale uvidíme, jak to seriál zpracuje. Výborná epizoda. Hodnocení: 89% ()

Reklama

Reklama