Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2 (2016) (série)


Kinbaku (S02E05)

(epizoda)
  • USA Kinbaku

VOD (1)

Obsahy(1)

Do Hell's Kitchen přijíždí bývalá láska a obrátí Murdockův život vzhůru nohama. Karen se snaží o Punisherovi zjistit co nejvíc. (Netflix)

Recenze (15)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne každému Elektra sedne, ale pro ty komu ano, je to určitě záživná epizoda. Je jí tu dost, je hot, umí se prát a je divoká. Uvidíme, jak se v dalších dílech využije její potenciál. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na konci předchozího dílu se objeví Elektra a tento díl se věnuje převážně minulosti a vztahu mezi ní a Murdockem. Mohu říct, že se jedná o zajímavou postavu a i když šel Punisher na vedlejší kolej, tak ho dokázala nahradit. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to prece jenom bude pro Matta hodne osobni, coz je moc dobre. Na chvilku byla akce nahrazena flashbacky, coz je taky fajn. Dozvime se neco noveho o nasich hrdinech a ze vsech tech uzasnych bitek nam nepraskne hlava. Pribeh nam zacina houstnout i co se tyce Punishera. Jsem moc rad, ze jsme se ho nezbavili na dobro. ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak přeci jen trocha upuštění od toho, co předchozí čtyři epizody nastolily. Punisher je dočasně mimo dění a na scénu přichází vyzývavá, ale přechytralá a vyčůraná Elektra. Díl doprovázely opět návraty do minulosti, což stejně jako dřív, neznamená nic jiného, než odhalení dalších důležitých informací. A když už se konečně začne schylovat k nějaké akci, je konec. Je to sice pech, ale nejsme jediní, kdo je zaskočen. Šokovaný je totiž i sám Matthew. To vše však znamená značný příslib do dalšího pokračování. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

elektra je skvela a sexy. ale chemia s mattom je umela. najma indikacia daredevilovej temnej stranky vobec nefunguje. nefungovala ani nikdy predtym. ide o neautenticky kladnu postavu v style supermana. a takato postava navodzuje skor odstup ako sympatie. ()

Dave12345678 

všechny recenze uživatele

Postava Elektry je zajímavá a mohla by seriál ještě více oživit. Opravdu jsem si užil flashbacky s ní, ale i linku v přítomnosti. Je ale škoda, že se tato epizoda moc nesoustředila na Punishera a že jsme se nedočkali mnoho akčních scén (vlastně skoro žádné). Líbí se mi, že spolu Karen a Matt začali chodit, i když to není zrovna to, co čekám od akčního seriálu. Ale rozhodně to nebyla zlá epizoda. Někdy je třeba zvolnit. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl ok, jen bych měl trochu rejpavou k poznámce v zajímavostech - není to první díl, kdy se Daredevil propojil s Jessicou Jones, to se stalo už ve třetím dílu, kdy se Claire Foggymu v nemocnici zmínila o "velkém chlápkovi, kterému pomáhala"... kdo sledoval Jessicu Jones, tak ví, že mluví o Luku Cagovi a o událostech z jejího stand alone seriálu... ok, konec rejpalství, to já jen že mě to tak nějak trklo do oka :D ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První podle mě trošku slabší epizoda druhé řady. Každopádně, i přes to, že celkem zaostává za předchozími díly si myslím, že rozhodně má svoje kvality a není vůbec špatná. Začal bych asi romancí Matta a Karen, která mě upřímně velmi mile překvapila. U minulé epizody jsem psal, že mi připadá, že zrovna tito dva neměli v seriálu doteď moc chemii, ale hned v této epizodě působili velice fajn. Všechny jejich společné scény jsou hrozně příjemné a milé, mají dost dobrou dynamiku a jejich vztah se mi zatím velice líbí. Nečekal bych, že to řeknu, ale taky se mi dost líbí příběhová linka Karen a její vyšetřování ohledně minulosti Punishera. Já jsem upřímně nikdy nebyl moc velký fanoušek Karen Page a její vedlejší linky mě většinou spíš otravovaly, ale tahle mě prostě baví a postupné odhalování záhad kolem masakru Castlovy rodiny si užívám. Epizoda má taky velmi fajn detaily a easter eggy, ať už zmínění Jessicy Jones nebo třeba Roxxon, který se objevuje skrz celé MCU filmy a seriály. A teď k tomu hlavnímu. Hlavní stavební kostra epizody je samozřejmě Matt a jeho vztah s Elektrou. A Elektra je... no, upřímně zatím dost dobrá. Já opravdu moc nejsem fanoušek komiksové Ruky a celé téhle záležitosti s Elektrou, ale zatím mě tahle postava dost baví. Flashbacků je tu hodně, ale jsou moc fajn a krásně se kombinují se současností, Elektra je správně otravná, ale zároveň drsná přesně tak, jak by měla být a její charakter mi přijde fajn. I když se to pravděpodobně do budoucna změní, zatím mě baví. Fajn díl, který samozřejmě trpí tím, že už tu není Punisher, ale jinak velice solidní. Hodnocení: 70% ()

Reklama

Reklama