Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vrací se smrtelný nepřítel a chce se pomstít. Foggy a Murdock riskují svou firmu, jen aby učinili zadost spravedlnosti. A Karen získává na Punishera nový náhled. (Netflix)

Recenze (10)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase se bude chvilku davat vetsi duraz na pravnicinu. Takovehle zmeny serialu jen prospivaji, takze hura. Jinak mise Matta a Elektry byla radost sledovat. Celkove je Elektry charakter strasne zajimavy a jejich slovni vymeny s Mattem jsou highlightem dilu. ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu zajímavá epizoda. Průběh přislíbil něco velkého. To se dostavilo, ale v mnohem jiném smyslu, než by se dalo předem očekávat. Akce málo, advokacie více, ale důležitá je nyní souhra Matta a Elektry. Navíc se na scénu opět dostává Punisher. Předpokládám, že další díl přinese již avizovaný soudní proces Franka a opět se někam pohneme. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu si pomoci, ale 5 hvězdiček nemohu dát především kvůli Elektře. Nesedí mi tam, nezapadá, působí nepřirozeně. Nicméně jen díky ní může vyniknout ten vnitřní boj, který zažívá Matt mezi svými dvěma životy. A to je naopak fajn. Do toho linie Punisher, která je čím dál lepší! ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda mě celkem příjemně překvapila, jelikož linka Matta a Elektry mě zas a znovu neskutečně bavila, dost možná i víc než Punisher. Ale začněme od začátku. V minulém díle jsem chválil postavu Karen a tady... ach jo, zas jsme se dostali do fáze, kdy mě začíná štvát :D Na této epizodě se mi strašně líbí ten konflikt kolem případu Punishera mezi hlavní trojicí, jak každý má jiný názor a jiný pohled na věc a u každého chápete, z čeho vychází, kromě již zmíněné Karen. Matt chce bránit Castla, protože ví, co je zač a co ztratil a tak trochu s ním soucítí. Foggy naopak Franka bránit nechce, jelikož si myslí, že je to vrah a násilník. Ale Karen? Ta chce Franka bránit i přes to, že na ní střílel a seriál jí nedává jakoukoliv motivaci pro to, proč s ním tak soucítí. Ano, víme, že se zajímá o jeho rodinu a chce přijít na to, co se mu stalo, ale... proč vlastně? Nevíme. A to mi trochu vadí. Navíc, postava Karen není žádný právník, je to jenom sekretářka, která se rozhodla, že bude do všeho kecat a vydá se vyšetřovat na vlastní pěst a to je další chování, co mě hrozně irituje. Abychom se dostali k tomu pozitivnímu, Punisher je stále fajn, Bernthal má charisma i když sedí připoutaný na nemocničním lůžku a všechny scény, kde popisuje svojí rodinu nebo mluví s Karen jsou hrozně příjemné. Ale co je rozhodně tahounem celé epizody je určitě linka Daredevila a Elektry. Celá premisa toho, že musí infiltrovat Yakuzu a něco jim ukrást, je strašně zajímavá, v celém seriálu jsme podobný koncept vlastně ještě neviděli a tenhle „Mission Impossible příběh“ se mi strašně líbil. Sice se čím dál více a více přibližujeme k odhalení The Hand, na které se stále moc netěším, ale tahle epizoda mi prostě sedla. Hodnocení: 73% ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Frank v podání Jona Bernthala je mnohem mnohem lepší než jsem čekal! Electra je taky fajn, ovšem po Punisherovo výstupu v prvních dílech už se poohlížim hlavně po něm! Jinak mě celkem zajímá ta právnická práce, ale Matt na to fakt hodně kašle, takže je na všecko Foggy (s Karen) sám, tak žeby vznikl nějaký spor mezi nimi? Vůbec bych se nedivil, schyluje se k válce v Hell´s Kitchen. ()

Reklama

Reklama