Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Punisherovo tažení pokračuje, stejně jako narůstá počet mrtvol v Hell's Kitchen. Murdock se snaží dokončit, co obžaloba začala. (Netflix)

Recenze (9)

Imrwere 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mírně uvolněné tempo s absencí Fiska. To ale není nic, co by vadilo, protože tvůrci mají v rukávu nespočet žolíků a jedním z nich je právě od začátku dominující Punisher. Ten je v této epizodě naprosto famózní a excelentní. Brutálně likviduje své nepřátele, ale přitom se přetavuje na stranu ochránce. Spřáhne se nakonec s Daredevilem? Za zmínku rozhodně stojí i nadále úřadující sexy, ale nemilosrdná Elektra, která si vyšlápla nejen na Stickovy kumpány, nýbrž vře touhou odstranit i jeho samotného. A jelikož se pomalu, ale jistě blížíme k závěru série, tohle začíná být zajímavé. Hodně zajímavé. Spousta otázek je zodpovězena, jenomže nemálo jich ještě na vysvětlení čeká. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj Punisher má svoje silné stránky, pokiaľ sa zrovna nehodí o sem s tým že mu Red vôbec nerozumie. Scéna v kaviarni top, kamoši idú každý iným smerom, ale vyzerá že ich cesty zavedú postupne k rovnakému záveru, len sa tam dostane každý z inej strany. Francúz mal väčší potenciál, než aký dostal, škoda. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalu, ale jistě se blížíme do finále a já se už teď velmi těším, jak tvůrci zakončí 2. sérii. Každopádně, k epizodě, ta samotná je velice dobrá. Celý díl si bez debat krade Punisher, který je stále skvělý, dostáváme opět trochu osobnější linku a jsem zvědav, co předvede v samotném finále. Minimálně v tomto díle je Frankův rozhovor s Karen v kavárně, který je velice příjemný, a ihned po něm následuje skvělá brutální a krvavá akce v klasickém Punisherovském stylu. Hodně se mi taky líbí, že postava Claire dostává konečně nějaký rozměr. Doteď to byl v podstatě takový nepodstatný sidekick, který jenom zašíval Mattovi rány, ale zde dostává vlastní osobní linku a to je dost fajn. Taky na Matta se zde opět valí dilema, které zažívá celou sérii, a to, jestli je správné zabíjet zločince. A já si myslím, že v seriálu brzy nastane moment, kdy Matt sám bude muset někoho zabít. A na to se velmi těším. Abych jen nechválil, úplně mě neoslovila linka s falešným Blacksmithem, která mi přišla jako čistá vycpávková vata na natažení času seriálu. Mohli jsme to úplně přeskočit a řešit rovnou skutečného Blacksmitha, který se na druhou stranu velmi pěkně buduje, stejně jako napětí kolem něj. Hodnocení: 80% ()

Reklama

Reklama