Reklama

Reklama

Daredevil - Season 3

(série)
Trailer 2
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2018, 11 h 9 min (Minutáž: 46–55 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Wilson Bethel, Vincent D'Onofrio, Joanne Whalley, Geoffrey Cantor, Jay Ali, Peter McRobbie, Danny Johnson (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Zatímco Wilson Fisk získává čím dál větší moc, zničený Matt Murdock se zvedá z životního dna a je připraven udělat pro ochranu Hell's Kitchen cokoli. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (86)

silentname 

všechny recenze uživatele

Tretia séria "Daredevil" bola pre mňa vysoko očakávaná hneď po tom, čo som videl posledný diel minisérie "Defenders". Miesto toho sme dostali pokračovania všetkých ostatných sérií a túto sme si nechali až na koniec. Ale oplatilo sa čakať. Ten čas, ktorý tomu tvorcovia venovali sa vyplatil a máme tu asi psychologicky najlepšiu sériu. Ak čakáte veľa akcie, ako bolo v posledných dvoch sériach, tak tentokrát tu máme niečo iné a Matt Murdock musí poraziť svojho najväčšieho nepriateľa. A nie je ním Wilson Fisk, ktorému sa tu budeme opäť venovať. Ale budú to jeho vlastní vnútorní démoni, ktorí skoro požerú Matta Murdocka. A zostal by len Daredevil. Osobne to možno má trošku pomalšie tempo v úvode, no postupne sa to rozbieha. A okrem toho ma nenapadne ani jeden diel, ktorý by ma nudil, alebo niečo podobné. Naopak. Chcel som vedieť ako to dopadne, chcel som vedieť čo sa bude diať. Hrdinovia aj zloduchovia sú tu na najlepšej úrovni a dúfam, že budeme v tomto duchu aj pokračovať. Silná séria, na ktorú tak skoro nezabudnem a som zvedavý, čo prinesú Marvel nabudúce. "Hodnotenie: A+ ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„VÁŠ OTEC NIKDY NEVĚDĚL, KDY SE VZDÁT. NA TO BYL MOC HRDÝ. A VY DOPADNETE STEJNĚ“… /// Nejdřív myslím, že už mě Matt nemá čím překvapit. Bije se proto, aby trpěl, nikdy nikdo neumře a teď je navíc sebelítostivej. Navíc je na scéně znovu Fisk. Ale ono ejhle – od čtvrtýho dílu to chytá fajn zápletku, Fisk padouši dokonale a navíc baví nová postava – Dex. Asi to fakt bude nejlepší „čertíkova“ série. Přesto nakonec musím konstatovat, že Matt je pičus. Kolikrát mě sral s tím svým… sluníčkářstvím? Hurá – lidskej život zůstal uchován! Nebo jinak – já bych snad kvůli tomu čurákovi začal fandit padouchům! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Bůh nechce, abych poznal jeho úmysly. 2.) Nepřátel se nebojím. Mám je dokonce všechny rád! 3.) Thx za titule „Xavik6“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tohle se vyplatilo počkat. Je to hrozně moc dobré. Zvraty, nápady a celkové pojetí. Hned několikrát jsem si vzpomněl na konkrétní komiksy, které jsem četl, a teď jsem viděl jak se z panelů stávají konkrétní scény. Hodně oceňuji práci s postavy a zvláště s těmi novými jako je Ray, Dex a hlavně Maggie, která mě přišla, že je srdcem celé třetí řady. Po herecké stránce je to tedy naprostá lahůdka. Sedla mě akce, brutalita a i civilní momenty. Jediné co mě tolik nesedlo, byla mírná překombinovanost a taky až neuvěřitelný plán, který Fiskovi skoro vždy vycházel. Ale tohle je jediná výrazně výtka, na jinak skoro dokonalém celku. A v tuto chvíli jen doufám, že odklepnou další řadu co nejdříve. Protože Matt, Karen a Foggy by mě moc chyběli. 9-9,5/10 ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší, ze všech tří sérií. I když jsem vlastně všechny hodnotil stejně, tuhle řadím určitě nejvýš. Pozvolnější rozjezd, pár nových postav, výborné souboje a pak už jen stará, známá dvojka Murdock a Fisk, která si stále dokáže udržet divákovu pozornost i v tomhle dalším pokračování. Prostě komiksový seriál té skoro největší kvality, který ubral maličko akce a víc vykreslil charaktery jednotlivých postav. Pro mě jen a jen dobře. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat ke kořenům. Ninjové a Elektra byli fajn, ale konfrontace s Fiskem je pro Murdocka přece jen mnohem osobnější. Třetí série je hodně ponurá, plná ztráty, je o odhalování bolestivé pravdy. Psaní... skvělé, i přes pár zkratek perfektně zachycuje vývoj postav od sebevražedných depresivních stavů k vyrovnanosti a naopak. Spousta emocionálně vyhrocených scén. Představení Bullseye funguje (Bethel hraje výborně) i když se svému komiksovému předobrazu podobá jen trochu. Konfrontace obou protivníků jsou ukázkové a bitky znovu berou dech. Televizní špička. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (22)

  • Postava Agenta Poindextera (Wilson Bethel) je seriálovou verzí komiksového Bullseye, nejnebezpečnějšího protivníka Daredevila. V celé sérii však slovo bullseye nezazní ani jednou. (NiWi)
  • Jednou ze zločineckých organizacích zmíněných ve Foggyho (Elden Henson) poznámkách je také Maggia. Tato zločinecká rodina je v komiksech velmi dobře známa, především pak patří mezi úhlavní nepřátele Punishera. (NiWi)
  • V předchozí epizodě The Perfect Game (2018) si na konci Dex (Wilson Bethel) poranil pravou ruku, když praštil pěstí do zdi. Hned na začátku šesté epizody má ale ruku naprosto v pořádku. (BaronDevil)

Reklama

Reklama