Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Matt je fyzicky i psychicky zničený a přemýšlí nad svou pozicí v Hell's Kitchen. Fisk mezitím uskutečňuje svůj plán i z vězeňské cely. (Netflix)

Recenze (21)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi mierny a opatrný (nechcem povedať nudný) rozjazd. Ale možno je to tak lepšie. Asi určite je divácky vďačnejšie/atraktívnejšie dať na začiatok hrdinu, ktorý je na samom dne a postupne ho z neho v priebehu série dvíhať, než hneď od začiatku ponúknuť machra. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlažné, přemýšlivé, polemizující. Tak trochu Daredevil Rises, jen bez jakékoliv epiky, a pořádného rozpočtu s hrdinou, který nemá alespoň tentokrát zdaleka tolik charizmatu. Už aby Fisk vylezl z lochu a začal dělat kulišárny. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten pomalý začátek byl dokonalej. Popravdě doufám, že to nebude jenom záležitost prvního dílu. Protože příběh pokračuje tam, kde skočili Defenders. Takže se zákonitě musíme dozvědět, jak se Matt dává dohromady. Ale zároveň se musíme dozvědět co bylo mezitím "Jsem Daredevil", aby dával smysl začátek Defenders. Takže jo, za tu nádhernou pomalost jsem ráda, protože jsem si stihla dát dohromady časovou osu (a to na mě mrká Punisher, protože Karen a její moralizování). Komu to je jedno a chce jenom akci od začátku do konce, je už podle mě zvyklí, a Darevila si pustí až tak zhruba od šestého, sedmého dílu. Ale mě to baví. Díl se jmenuje Resurrection. Proč by tam někdo čekal něco jiného?! :) ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi povolný rozjezd, téměř žádná akce, dialogy spíš z kategorie poučovacích... . Ale mou důvěrou to neotřáslo. Je fajn, že se nekoná žádné vysvětlování proč, co a jak, nebo dokonce flasbacky...kdo neviděl předchozí řadu, má prostě smolíka. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je průšvih... Po fenomenální druhé sérii začínáme nejenže příliš vlažným rozjezdem, ale dokonce nastává i změna v choreografii soubojů. Na jeden úžasný záběr plný několikaminutové syrové akce můžete zapomenout. Pokud tohle je nový Daredevil, tak doufám, že poslední. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi solidni rozjezd. Pribeh nikam neutika a venuje se spis charakteru Matta a velmi temnemu mistu, kde se nachazi a to je dobre. Rozhodne preferuji do hloubky vykreslene postavy pred akci. (Btw. po obou prvnich dilech by se zde mohli tvurci Titans ucit.) Kdyby tu nebyl ten flashback pro nepozorne, sel bych asi na plny pocet. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

prvy diel utrpny. viac nez polovica diania je poznacena rekonvalescencnym sebareferencnym rozjimanim. a to ani divak nema sajnu, co daredevilovi padlo na hlavu. ale asi to bolo dost tazke. k zaveru sa to konecne rozbehlo. trvalo mi vyse tyzdna, kym som tento diel po etapach dopozeral. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gap se zbytečným seriálem Defenders, se kterým nikdo nepolíbený o nic nepřišel, může leckoho zmást, ale opravdu jen na pár zbytečných chvil. Mnohem důležitější je blížící se návrat nekompromisního Fiska, se kterým jsme si v první sérii užili zjevně málo. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Red Knight rises je přesně co jsem potřeboval po další sračce Iron Fista. Je to o to více osvěžující, protože teď už mne naštěstí čeká jen to dobré z Netflix verse a tato epizoda zahajuje trilogii Daredevil Punisher Jessica, která bude fantastická. Matt je prostě na dně svých sil fyzicky i psychicky a potřebuje se znovu zvednout, vstát z hrobu jako Kristus. Treninková montáž epická, vzpomínky a scény s Fogym a Karen emocionální Líbí se mi, jak perfektně to využilo postavu otce kněze, který byl přítomný po celou dobu seriálu a tak se nemůžu dočkat, kam se tohle posune. Protože nejenom Daredevil ale i Kingpin se chystá na svůj návrat. Vynikající! ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápem tento zvláštny rozjazd, ale mne skôr pripomína začiatok filmu Endgame. Sme po veľkej bitke a s odstupom času sledujeme frustrácie preživších ktorí sa snažia prijať novú realitu. Predpokladám že tým zápasom bude séria končiť 🤔 vyhoretý Daredevil je možno menej zazivny, ale o týždeň viac ma bavili (opäť) scény s Fiskom, trebárs aj taká maličkosť ako je servírovanie omelety vtedy a teraz 🙂 btw od sestry by som očakával že príbeh o Jóbovi dopovie do konca a nenechá jeho rozprávanie v polovičke, kde je Jób úplne na dne. ()

Reklama

Reklama