Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mattovi se stýká po životě, který opustil, a jeho víra prochází krizí. Fisk se dohodne s FBI a stává se z něj atraktivní cíl. (Netflix)

Recenze (15)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je vážně průser... V Daredevilovi to bylo vždy o řečněn víc než o akci. ale když už na ní přišlo, bylo to dokonalé. Tady se žvaní prakticky neustále a v 80% o kravinách. Akce je toporná a odbudeme si ji během jedné minuty. Tenhle "nový" Daredivel se mi nelíbí a doslova se děsím druhého Punishera. Cítím, že Netflix prostě bude mít potřebu přejít na stejnou debilní notu. Paradoxně nejlepší částí filmu je závěrečná přestřelka, kde Daredevil vůbec není. Tedy jako úryvek z jiného seriálu (třeba o té mlátičce Dexovi z FBI) ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Reči, reči, reči. Nekonečné reči. Otravne náboženské, aj otravne mentorské. Našťastie to má len okolo 50 minút, čiže sa to nejako zvládnuť dá, lebo kebyže to má o 10 - 15 viac, asi skočím do kyseliny. Daredevil mimo, Kingpin tiež. Dobrý dojem vytvárajú maximálne tak Foggy a Karen, síce aj oni sa nejako čudne v 3. sérii motajú v kruhu (a mäsiarstve!), ale ide o sympatické postavy a fajn hercov, tak kašľať na to. Občas druhá epizóda chytí dych, ale aj tak nekompromisne vládne sklamanie. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše kolem Matta je chabé, umělé, zbytečně nábožensky tématické a ukecané. Vše kolem Fiska, jeho největšího nepřítele je nepředvídatelné a má hlavu a patu. Zatím dva silně nevyrovnané konce a trojka působí unylým dojmem. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fiskova řeč o lásce byla neskutečná a vysoce reálná. Scéna, která po ní následovala navíc přišla s příslibem hutné třetí série a dobrého záporáka. Pomalejší rozjezd Daredevila nám tak začíná pěkně gradovat, a těším se na další epizody, protože i Bullseye vypadá zatím nadmíru dobře. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle bylo nadmíru uspokojivé. Já si ty pindy užívám. A víte proč? Protože dávají smysl. Je to dobře napsané, je to dobře zahrané. "Únos" Fiska byl skvělej, takže následný nástup Dexe byl ještě lepší. A Matt? Dejte mi třetí díl a zjistím vic kromě jeho zmateného výrazu na konci dílu ;) ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I've spent much of my life alone. And for many years, I pretended that this was the source of my strength. I told myself I had free will. And in that time, I achieved a great deal. But I was not fulfilled. I was longing for a connection that I could imagine but I could not achieve. Searching and not finding. Until Vanessa. Until I discovered love. I thought I would explode with the sense of power and freedom that she brought me. That the world lay at my feet. But then that passed when I discovered the great lie at the heart of love. That what I took for true freedom was precisely the reverse. You can build a prison of stone and steel, but you merely present the prisoner with a challenge. Any truly determined man will find a way out. But love Love is the perfect prison. Inescapable. So you see, Agent Nadeem I am always in prison, wherever I go." ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daredevil ztrací víru v boha a vydává se na mnohem kacířštější cestu samozvanectví. Foggyho dohání vlastní minulost a rozhoduje se mezi svým současným životem a rodinou. Karen objevuje návrat Rudého rytíře a Wilson Fisk hraje nebezpečnou hru. Prostě naprostá fantazie nemůžu se dočkat dalších dílů,. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sérka i nadále pokračuje dle mého naprosto epicky. Celá linka kolem Matta, který zahodil svoji civilní osobnost a plnohodnotně se stal Daredevilem, je stále super a i přes to, že spousta lidí si stěžuje, že je pomalá a táhlá, mně to naopak hrozně vyhovuje. Já jsem do třetí řady šel s tím, že zlomeného a zničeného Matta zde uvidíme minimálně půlku série a tudíž mi vůbec nevadí, že zde vlastně nic moc nedělá. Zajímavé scény mají také Karen a Foggy, hlavně díky tomu, že linky obou dvou jsou mnohem osobnější a závažnější, ať už tím, že se zde konečně řeší minulost a rodina Karen, na což čekáme 2 série, nebo třeba Foggyho otec a bratr. Za naprostý peak epizody ale samozřejmě považuji útok na konvoj převážející Wilsona Fiska a následný příchod Bullseye, který má neskutečně silnou atmosférou, vynikající hudbu a naprosto perfektní kameru a jedná se o velmi silnou scénu. Taky musím podotknout, že jsem už málem zapomněl, jak moc cinematografickou hudbu má Daredevil :D John Paesano, skladatel, dokázal vytvořit soundtrack, který zní řekl bych až filmově a některé momenty díky tomu mají až nevídaně velkou míru epiky. Jinak celkově ale skvělý díl. Hodnocení: 80% ()

Reklama

Reklama