Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fisk se k pobouření veřejnosti stěhuje do nového elegantního bytu a Matt zvažuje, nakolik je připravený všechno napravit. O pozornost si ale taky říká Dex se svým plánem. (Netflix)

Recenze (18)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ježišmária to je ale nuda.Po sklamaní z Iron Fistov, Jessici Jones 2, Defenders a čiastočne aj z Punishera som posledné kúsky nádeje v lepšie marvelácke seriály vkladal logicky do tretej série Daredevila, keďže prvá bola super a druhá super super. Bohužiaľ sme už v tretej epizóde a stále "to" neprišlo. Biedne scenáre, neveľmi sympatické postavy, otravne dlhé dialógy, málo (a slabej) akcie... Mám pokračovať? Netreba, že? ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Matt, Matt, Matt. Tohle bylo o rozhodnutí, co dál udělá se svým životem. Takže ano, kromě pár rozbitých obličejů z garáží a náznaku, že Dex není "v pohodě", se tam nic nestalo. Ale...rozhodnutí. Wau! ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem si myslel/doufal...rozjíždí se nám starý dobrý Daredevil a asi už vím, co mysleli tvůrci tím tvrzením, že to bude temnější a krvavější návrat k první sérii. A všeho bude ještě víc. Fiska, šťouravé Karen, i zhrzeného Matta. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Fisk is cooperating with the federal government. There's nothing I can do. I know you know the difference between a good fight and a losing battle." "I know that sometimes they're the same thing. And you don't know which battle you're fighting until you're fighting it." ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně o trochu lepší... Přesně jak jsem čekal, z Dexe se klube postava co má potenciál. Konečně je na co se dívat. Nemyslím tím jen akci, ale to že děj se hýbe. Úmorná debata, kdy dva jen žvaní, aby žvanili tam byla snad jen jedna. Zbytek kecání posouvá děj. Není to pecka, ale rozhodně lepší než předchozí dva díly dohromady. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Yes! Yes! Yes! Matthew je neustále rozpolcený nad svým superhrdinským konáním a udělat Fiska jeho takzvaným ďáblem je prostě hotová fantazie. Neustále lavírování nad tím, zda je jeho no kill pravidlo správně nikdy nestárne a líbí se mi rozhovory s jeptiškou stejně jako výslech právníka. Znovushledání s Foggym je srdcervoucí a ukazuje jak moc je Matt Murdock mentálně na dně. No a Karen také bojuje za místo v tom to dotáhnout do konce. Závěr s Fiskem je epický Devil is back!  ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I s třetím dílem pokračuje Daredevil ve velice solidní a stálé kvalitě. Mě osobně dost baví celá linka kolem Matta, jeho lehce investigativní příběhový oblouk je hrozně fajn a všechny momenty, kdy se někam plíží, aby odhalil další střípky informací jsou hrozně super. Upřímně moc nechápu lidi, co tadytu část kritizují, fakt nevím, jestli jste čekali, že Matt se ze svého traumatu dostane v prvních 20 minutách série a pak bude zase v pohodičce nebo nevím co :D Jeho trošku víc stealth akční pasáž v garážích je dost fajnová a finální shledání s Foggym je taky super, i když by za mě mohlo být trošku víc emocionální. Kdo konečně dostává pořádné množství prostoru, tak je Fisk, který zatím působí hrozně dobře, ale přiznávám, že se těším, až opět dostaneme toho klasického, město ovládajícího Kingpina :D Akorát mi Mattovy halucinace na Fiska přijdou trošku zvláštní a i když je to fajn nápad, úplně nechápu smysl. A mimochodem, postava Dexe je dle mého taky dost fajnová a těším se, co s ní ještě provedou. Hodnocení: 78% ()

Reklama

Reklama