Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se Matt dostane do vězení, aby našel informace o Albáncích, Fisk se zaměří na Dexe a naštvaný Foggy přechází do útoku. (Netflix)

Recenze (26)

Hovadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je přesně to, co chybí Jessice, Lukovi a Dannymu. Řeč není jen o té bitce ve vězení, která byla skvělá. Možná jediné co bych ji vytknul bylo to, že bylo strašně poznat, že to ve většině není Charlie Cox. Hlavně co tenhle díl ale má (a vlastně celý seriál) jsou Foggy a Karen. Oba by zvládli táhnout celou epizodu a byla by skvělá. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

" Officers, I don't mean to disappoint. But I'm not here to talk only about Wilson Fisk. With his name on everyone's lips, he's getting far more publicity than any cop killer deserves. His name deserves to be buried buried in the same hard earth where he put your fallen brothers. I'm here to talk about Blake Tower, our honorable district attorney. Here's a man charged with ensuring the safety of this city, just as you are. And yet, he stands idly by while the feds whisk that monster out of prison and into the warm lap of luxury. Someone smarter than me said, "The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Blake Tower is a good man doing nothing. Which is why I'm running my own write-in campaign for district attorney, to oust Blake Tower and to put Wilson Fisk into the deepest prison hole allowable under the Eighth Amendment. And I would love nothing more than to do that with the endorsement of each of you and your illustrious union. " ()

Reklama

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Those are serious allegations. And false. We didnt try to shank him. HereVskutku Daredevil by pravděpodobně byl schopný zmlátit Thanose kdyby s ním bojoval na chodbě. Tahle epizoda měla jeden z nejlepších, nejbrutálnějších a nejoriginálnějších útěků z vězení, jaké jsem měl možnost vidět. Fascinující je, že to odstartuje zcela nečekaně, kdy se ukáže že Fiskova chapadla pořád sahají daleko. Matthew je ve fázi, kdy už je mu všechno u prdele včetně zda ho lidé považují za obyčejného slepce. Foggy se rozhodl, že ho už ho nebaví být do počtu a tak se rozhodl vydat kariérou Harveyho Denta, tak snad jemu ksicht zůstane v pořádku. Karen už přestává bavit zmrdi okolo a neváhá použít zbraně je-li to potřeba. No a agent Dexter zjišťuje velmi tvrdě, že Wilson Fisk je prostě Gigachad, který to umí chytnou za koule. Mezitím Najeem řeší trampoty doma. Myslím si, že tohle je důkaz, že se chystá paradní závěr celého seriálu. Celý útěk udělaný jednmím záběrem ukazuje, že Daredevilovi akční scény stojí nejenom nad zbytkem netflix verse ale jsou jedny z nejlepších vůbec. Nemůžu se dočkat zbytku epizod. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The world is changing. The real heroes are ridiculed and dismissed." Ak toto nie je vrchol seriálu, tak ja už naozaj neviem, nemyslím si, že príde niečo ešte lepšie... Scéna vo väznici, kde som za celých jedenásť minút nedokázal postrehnúť ani jeden strih je tým najlepším, čo som doposiaľ v MARVEL univerze videl a zároveň je aj tou najlepšou scénou bez strihu, akú som kedy videl (edit: momentálne už u mňa toto miesto obsadzuje Mr. Robot)... Ten moment má viac ako jedenásť minút a je absolútne dokonalý! Od pichnutia injekcie až po nástup do taxíka je jednoducho nádhera sledovať, že scény s použitím iba jedného strihu sa v tomto seriáli posúvajú na stále vyššiu a vyššiu úroveň (ale zvyšok časti bol tiež výborný 😉)... Nič viac k tomu písať nejdem, tú scénu človek jednoducho musí vidieť, aby pochopil, o čom tu hovorím... "The lies that keep us safe, are the ones worth telling." ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrá, dobrá. Po této epizodě naprosto nechápu jakékoliv hejty a komentáře na 3. sérii o tom, že je pomalá, nezajímavá a nudná. Tenhle díl byl jeden z nejlepších celého seriálu zatím a rovnou začnu tím největším highlightem. Mattův útěk ze zkorumpovaného vězení je jedna z nejlepších scén, kterou jsem kdy v jakémkoliv seriálu viděl. Tahle více než 10 minut dlouhá, na jeden záběr a bez střihů natočená scéna, která obsahuje jak výborně zpracovanou akci, skvělé dialogy a vynikající tísnivou a napínavou atmosféru, je prostě fenomenální. Smekám klobouk před každým, kdo se na této scéně podílel, jelikož si dokážu představit, že to muselo zabrat neuvěřitelné množství příprav a práce. A pokud to náhodou nevíte, opravdu je to natočené na jeden záběr. Nemá to žádné skryté střihy a přesně tak, jak to vidíme v epizodě, tak se to taky natáčelo. Charlie Cox si určitě za toto zaslouží nějaké ocenění, protože dokázal natočit desetiminutovou scénu, kde střídá akční chvaty a různé kaskadérské kousky s dialogy a rozhovory s ostatními postavami. A ještě jednou, ta scéna trvá sakra 10 minut. Deset minut bez střihu. Fakt neuvěřitelný. Zbytek epizody je ale taky dost super, ať už Foggy kandidující na prokurátora, ať už Fisk pomalu plánující svůj plán nebo třeba Dexovo vyšetřování. Ale už jenom kvůli té jedné scéně je tahle epizoda prostě boží. Hodnocení: 90% ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Jeden z dřívějších autorů komiksů s Daredevilem, Roy Thomas, v epizodě ztvárnil jednoho z vězňů. (NiWi)
  • 11 a půl minuty dlouhá scéna bez střihu byla opravdu natočena na jeden zátah. Showrunner Erik Oleson prozradil, že tvůrci udělali pár skrytých střihů kdyby bylo potřeba, nakonec však nebyl žádný z nich potřeba. Charlie Cox a jeho dublér Chris Brewster se během scény několikrát tajně prohodily, nicméně i tak Oleson velmi ocenil výkon Coxe, který zvládnul natočit svoje akční scény, poté přejít do dramatického rozhovoru a poté opět do akční scény. (NiWi)

Reklama

Reklama