Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se Matt dostane do vězení, aby našel informace o Albáncích, Fisk se zaměří na Dexe a naštvaný Foggy přechází do útoku. (Netflix)

Recenze (26)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepšia časť tretej série, ale žiadny zázrak a keď si predstavím, že je predo mnou ešte 9 epizód, mám chuť to zabaliť a nepozerať ďalej. Najväčšími plusmi tretieho dielu sú drsní Albánci a väzenská etuda. Ak čakáte, kedy príde aj v 3. sezóne na radu nejaká slávna a fajnová, typicky daredevilovská tzv. "chodbová scéna", tak už ďalej čakať nemusíte. Tu. A sú rovno dve, keď sa ton tak vezme. Sú lepšie, ako chodbová scéna v prvej sérii, ale nemajú na tú z druhej. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scéna ve vězení je opět top highlight jinak vysoce průměrné třetí série. Pokud beru v potaz, že každá ze sérií měla pomyslný vrchol všech akčních scén v těch, kde se většina věcí odehrála na minimum záběrů a střihů, pak je tato zřejmě vítězná, potažmo remíza s dvojkou, kde se pro změnu zápasilo na schodech. Obě jsou podobně nápadité, ta vězeňská je možná trochu temnější a ponurejší, každopádně senzační a za každým druhým záběrem kamery je cítit inspirace z Hard Boiled. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The world is changing. The real heroes are ridiculed and dismissed." Ak toto nie je vrchol seriálu, tak ja už naozaj neviem, nemyslím si, že príde niečo ešte lepšie... Scéna vo väznici, kde som za celých jedenásť minút nedokázal postrehnúť ani jeden strih je tým najlepším, čo som doposiaľ v MARVEL univerze videl a zároveň je aj tou najlepšou scénou bez strihu, akú som kedy videl (edit: momentálne už u mňa toto miesto obsadzuje Mr. Robot)... Ten moment má viac ako jedenásť minút a je absolútne dokonalý! Od pichnutia injekcie až po nástup do taxíka je jednoducho nádhera sledovať, že scény s použitím iba jedného strihu sa v tomto seriáli posúvajú na stále vyššiu a vyššiu úroveň (ale zvyšok časti bol tiež výborný 😉)... Nič viac k tomu písať nejdem, tú scénu človek jednoducho musí vidieť, aby pochopil, o čom tu hovorím... "The lies that keep us safe, are the ones worth telling." ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mé srdce začalo krvácet. Stejně jako Matt. Celá ta dlouhá scéna z věznice byla lahodná. A nejenom kvůli ošetřovně a chodbě (ale nebudeme si lhát, na netflixu mají nějakou odchylku na chodbičky). Ale kvůli tomu hovoru.s Vickem a promlácení ven, na kterém bylo vidět, komu a kde ještě zůstali peníze a potom všechno jde. Konec napínevej jak kšandy! Tak se to dělá! ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nula mystiky a komixovosti. Začíná to být v podobnému duchu jako byl Punisher, tzn. hutná akce a sondy do nitra lidí, kteří se nechávají stravovat temnotou v sobě. A podobně jako v Punisherovi, i tady jsou tyto postavy napsány s důrazem na uvěřitelnost jejich činů, takže působí stejně věrohodně a surově, jako Daredevilovi bitky. V Punisherovi to byla pecka a skvěle to pasovalo do příběhu o Frenkovi. V Daredevilovi to není moc ono. Matt působí velmi slabě a nemohoucně a pokud se jeho postava netransformuje v tvrdého a nelítostného bojovníka v masce, bude to jen slabý odvar svého seriálového bratříčka. Ale pořád byla tato epizoda velmi dobrá a navíc...jsme na začátku série, takže se může stát ledasco. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

" Officers, I don't mean to disappoint. But I'm not here to talk only about Wilson Fisk. With his name on everyone's lips, he's getting far more publicity than any cop killer deserves. His name deserves to be buried buried in the same hard earth where he put your fallen brothers. I'm here to talk about Blake Tower, our honorable district attorney. Here's a man charged with ensuring the safety of this city, just as you are. And yet, he stands idly by while the feds whisk that monster out of prison and into the warm lap of luxury. Someone smarter than me said, "The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Blake Tower is a good man doing nothing. Which is why I'm running my own write-in campaign for district attorney, to oust Blake Tower and to put Wilson Fisk into the deepest prison hole allowable under the Eighth Amendment. And I would love nothing more than to do that with the endorsement of each of you and your illustrious union. " ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

KONEČNĚ! tohle je Daredevil jakého znám a chci vidět. Ta dvouminutová bitka ve těžnici BEZ JEDINÉHO STŘIHU je přesně to čím Daredevil vyčnívá. Děj se posouvá dál, krom pár zbytečných tlachaček má každý rozhovor smysl. Mám ale obavy, že tohle nevydrží :( ()

MnamBuchta 

všechny recenze uživatele

JUST WOW. Tato epizoda, je doposud jedna z nejlepších epizod celého seriálu. Nemohu se dočkat na celé završení seriálu, jo a Charlie Cox je ůplný Daredevil, a ta postava mu sedla jak prdel na hrnec, nechápu jak zvládá hrát tak skvěle a při tom hrát slepce. 10/10 ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stagnujeme, ale akce zase přibývá. A to je ten standard, kvůli němuž jsem u Daredevila vydržel. Na Foggyho změnu od prvních dvou sérií se mi pořád hůř zvyká, potěšila ale opět přítomnost jeho přítelkyně, u které jsem si do teď nebyl schopen zapamatovat jméno. ()

Reklama

Reklama