Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fisk ve snaze utišit reakci na své propuštění předhodí FBI obětního beránka. Dex udělá chybu, když narazí na ženu ze své minulosti. (Netflix)

Recenze (20)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda takmer bez Daredevila a hneď je lepšia. Čo je dosť smutné konštatovanie. Ale je to tak. Ale nebojte sa, stále je to hrozná nuda. Kingpina mám rád ako v komiksoch, tak v prvej aj druhej sérii Daredevila, no mám pocit, že v tretej sa z neho stalo niečo, čo sa mu nepodobá. Poteší celkom zaujímavý spôsob, ako spoznať postavu budúceho Bullsaya. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl o záporákách s téměř naprostou absencí klaďasů. I takto experimentální může být třetí Daredevil. Zajímavé, jen poněkud rozpačité z hlediska tempa a rychlosti. ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zevrubné a intenzivní seznámení s klíčovou vedlejší postavou (vynikající flashbacky!). Výtečně představený agent Dex je pro mě aktuálně highlightem třetí série a nemůžu se dočkat každé další scény s ním. Velká radost obzvlášť při vzpomínce na filmového Daredevila, kde byl totožný charakter zploštěn na tuctového béčkového padoucha... ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečně si užívám tu atmosféru, jakou celý tento seriál má. V dnešních Marvel seriálech naprosto nevídané. Tento díl slouží jako začátek všeho, až tady se nám 3. série otevírá dokořan. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně zatím to nejlepší (ale u Daredevila jsem zvyklá tohle psát). Stále lepší a lepší. Psycho sonda byla skvělá. Ano, Matt není hlavní hvězda. Ale k čemu nám je klaďas, když nemáme možnost prozkoumat zaporáka?! ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná epizoda, skvěla natočená. Trošku zarážející je jen to, že si ji pro sebe ukradly všechny ostatní postavy v čele s Fiskem.Scénáristi dali Mattovi takovou sodu, že teď vlastně nemá čím do děje přispět. Vlastně je to i trochu znepokojující, když se těšíte víc na scény se dvěma padouchy, než s hlavním hrdinou. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

" Karen Page. Daughter of Paxton and Penelope. 239 Kings Road, Fagan Corners, Vermont. You had the back room. My guess, Dad wanted his little girl to be safe. Sadly, he should've been more worried about his little boy. Drug addicts really do destroy families, don't they? Off the record, you're incorrect. About what I do for a living. I don't fix problems. I make them disappear. " ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda se zvrhla v "poznejte Dexe". Mimochodem to co jsem chtěl od chvíle, kdy vybílil tu bandu Albánců. Ne ale tím nejdebilnějším způsobem co si umíte představit. Ukecanými flashbacky. Místo toho, aby postavu Bullseye představili stylově (třeba jako Punishera posledně, nebo Elektru v #1), díváme se epizodu na kecy, prdy, beďary...Navíc se celkem dost degradoval fakt, že nyní pracuje pro FBI. S ohledem na to za jakého magora je prezentován, to by vážně prošel pohovorem? ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

nejde to. daredevil je jednou z najhorsich a najnesympatickejsich pozitivnych hlavnych hrdinov v dejinach komiksu. akokolvek dobry je okolity dej i ramec, predtucha, ze sa tam zjavi ten nadprirodzeny slepuch, kazi chut pozerat. skoda. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozím dílu zase zklamání, nicméně to beru jako nutné zlo a přípravu podhoubí pro další díly. Snad se nemýlím... Navíc za mne stále velmi temné a negativní. Chybí mi optimismus právnické trojky, rozděleně postavy nefungují tak dobře. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím si, že to svědčí o schopnostech tvůrců seriálů, že můžou udělat celou epizodu Daredevila bez Daredevila a aby to bylo pořád zajímavé. Předně stylizace Dexova flashbacků a Fiskovo nakouknutí ve formě černobílého flashbacku uvnitř jeho apartmánu. Z toho stalkování a následného odmítnutí jsem byl extrémně nesvůj a blížící se katastrofa v podobě nového padoucha jak Fisk řekl se blíží. Líbí se mi jak smrt Jamese Weasleyho se po dvou sériích vrací jako bumerang a Fiskovo obvinění Murdocka je briliantní strategický tah. Stylizace celé epizoda, kdy konec je v podstatě prequelem je výborně originální tohel bude ještě zajímavé. A s těmi páskami to bylo srdcervoucí. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fiskov netradičný pohľad do Bullseyeovej minulosti od detstva až po súčasnosť. Všetko do seba zapadá, už vie ako to využiť vo svoj prospech. FBI taktiež dostáva novú stopu jedného z najbližších spolupracovníkov Fiska. Vďaka Fiskovmu svedectvu. What could possibly go wrong... ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned na začátek musím říct, že při sledování této epizody jsem si ani neuvědomil, že v ní vlastně není vůbec samotný Matt, který se objeví až úplně na finální scénu, což je celkem dost zajímavý koncept, udělat epizodu téměř kompletně bez hlavního hrdiny :D A překvapivě to vůbec nevadí, jelikož díl je to skvělý. Jeho podstatná část je složená z flashbacků na Dexovo mládí, což je dost fajn, hlavně kvůli tomu, jak jsou tyto flashbacky nádherně natočené a vizuálně zpracované, mají opravdu pěknou kameru a celkem propracované osvětlení. Akorát mě teda napadlo, jak tady někteří taky zmiňují, jak takového člověka, který očividně má dost velký problém s psychikou a není to žádná extra tajná informace, zaměstnala FBI :D Jinak je ale celá linka s vyšetřováním kolem Matta dost super, já mám celkem dost rád tyhle linky, kdy se celý svět obrátí proti našemu hrdinovi, takže to za mě není vůbec blbý koncept. Foggy s Karen jsou taky fajn a Nadeem je též hodně dobrá postava. Mimochodem, stále nechápu hejty na tuto sérii o tom, že je to pomalé a nudné. Jakože, Daredevil vždycky stavěl hlavně na skvělý příběh a bravurní dialogy a pokud vám tohle vadí, upřímně nechápu že jste to nepochopili v těch prvních 2 sériích :D Hodnocení: 80% ()

Reklama

Reklama