Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dex je zahnaný do kouta a neví kudy kam, dokud mu Fisk nepodá pomocnou ruku. Matt požádá Karen o pomoc, a ta mu ji slíbí, ale pod jednou podmínkou. (Netflix)

Recenze (21)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V 6. časti to konečne začína dostávať spád. Čo bohužiaľ len potvrdzuje dlhodobo známy fakt, že marvelácke seriály (každá séria o každom superhridnovi) spravidla majú v každej sezóne o 4 - 5 častí viac, než by mali mať. Vinou toho sa zbytočne naťahuje tempo aj scenáre a je to proste nuda. Každopádne, ako vravím, tak v 6. epizóde to chytí tempo a napriek prehnanej minutáži to miestami siaha až po 70 %. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jestli není lepší sedět v nudné práci v ofisu, než dělat něco smysluplného. Potom by vám mohlo jebnout v důsledku narušení rutiny, pokud dostanete padáka. Ale na druhou stranu. Pokud by vám jeblo jako Dexovi (se vší úctou k Mattovi), chtěla bych to vidět... Jinak, začínám chytat "Punisher vibe". Celou stavbou epizod. Rozhovory s Maggie a kde se odehrávají (když odeberu tu důležitou věc v rámci historie a kostela). Postupným přerodem "negativní energie" protivníka. A to se mi líbí. Fisk byl libovej. Ví, co dělá, kolík. A Dex byl i přes to všechno dokonalej. Takže když se to všechno nakonec sešlo, bylo skvělý... Souboj. Skoro až titánů. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smyčka se utáhla, Fisk zabodoval na plné čáře a oběti se opět počítají na straně těch dobrých. Jedna z těch epizod, kdy hned po jejím skončení spěcháte skouknout další. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vážně nad tímhle tady všichni vlhnou? Ano, je to slušná epizoda, ale že by mi na tohle "nestačili hvězdičky", tak to tedy ani omylem. Epizoda #4 zůstává s přehledem nepřekonána. Nejen díky ne extra poutavě natočenému souboji, ale díky té hlouposti co se v něm děje (jako fakt Fisk vyfasoval obleček a luxusní vybavení do hotelu? Prakticky nic okolo něj nedává smysl...). Vzhledem k tomu, že jsme v polovině, je nad slunce jasné, že jde o nejhorší sérii. ()

BaronDevil

všechny recenze uživatele

Zdalo se mi to, nebo v tomhle dile si strihnul cameo Stan Lee, jako jeden z utikajicich z Bulletinu tesne pred koncem? Ten co bezi sam a zveda ruce. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jednu stranu nejbrutálnější epizoda, kdy Wilson Fisk zvráceným nápadem s Dexterem a Daredevilem je nechutný a pošpinil celou ideu hrdiny, ale na druhou stranu celý seriál by mohl skončit tady a tvůrci výjimečně natahují moji suspenzi víry, abych přijal to, co se děje na obrazovce. A nejsem si úplně jistý, jestli to v dalších epizodách dobře obhájí na stranu druhou tohle byla senzační epizoda, takže dávám tentokrát slabších ale pořád plných pět hvězd. No a smrt ředitel Bulletinu naštvala. Těž potěšilo, že konečně vidíme Kingpina v jeho komixovém ohozu. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bullseye dostáva príležitosť života. Príležitosť tak cielenú na jeho osobnosť, s ktorou môže prísť len super villain ako je Fisk. Nájsť slabosť a zneužiť ju vo svoj prospech, to vedia zápornáci najlepšie. ()

Reklama

Reklama