Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zoufalý Dex žádá o pomoc, Matt uzavírá rozpačité spojenectví s agentem Nadeemem a Karen vymýšlí nebezpečný plán, jak vyprovokovat Fiska. (Netflix)

Recenze (18)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápu, že jsou tací kterým k tomu, aby si ucvrnkli stačí "hutná atmosféra". To ale k dobrému dílu Daredevila nestačí. Ke každé epizodě by měla patřit nadupaná pasáž, kdy DD ukáže proč se mu říká DD. Ne jen debatní klub. Děj se sune dopředu a "něco málo se děje", nicméně věci zatím postrádají logiku a není to vyvážené. Pokud nás čeká nějaké báječné odhalení, mělo by se s ním pohnout dřív, než do konce předposlední epizody (jako správný vrchol trapnosti). Zatím opravdu, ale opravdu nechápu, co brání FBI Fiska šoupnout zpátky do basy pokud mají pochyby, že je nevodí za nos. A ta "bomba na konec"? O tom vůbec nevím co si mám myslet (zatím to působí jako další záminka proč nafouknout seriál o další prázdnou epizodu...) ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmý díl je zatím asi můj nejoblíbenější z celé 3. série, protože je na něm tolik věcí tak moc božích a neuvěřitelně dobře zpracovaných. Začal bych asi linkou Matta a Nadeema, kteří vyšetřují Dexe a jeho zapletení v útoku na Bulletin. Nejen, že Matt a Ray mají neuvěřitelně dobrou chemii a dynamiku, tahle linka má dost fajnovou atmosféru a občas až detektivní prvky. Když už jsem ho zmínil, Bullseye je taky skvělý, každá jeho scéna je neuvěřitelně výborně zahraná, ať už jakákoliv breakdown scéna, pálení kazet nebo třeba finální primal scream. Fisk je též boží, doslova v každé scéně působí, že má navrch nad úplně každým a herecký výkon Vincenta D'Onofria je fenomenální. Na závěr jsem si samozřejmě nechal tu úplně nejlepší scénu epizody, což je bez debat rozhovor mezi Karen a Fiskem. Takhle atmosférickou, takhle bravurně zahranou (z obou stran) scénu jsem už dlouho neviděl. Naprosto fantastický moment, ze kterého neskutečně mrazí a po boku útěku z věznice a Daredevil vs Bullseye v Bulletinu má nejoblíbenější scéna série. Finální zvrat se sestrou Maggie je podle mě tak trošku očekávaný, každopádně, díky fenomenální hudbě působí i tak neskutečně epicky. Hodnocení: 90% ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upovídaná epizoda s peckovým rozhovorem Karen vs Fisk a samozřejmě finále, které se tak nějak dalo předpokládat už několik epizod zpět díky chemii a patřičné interakci. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smála jsem se. Na začátku. Dex v DD oblečku s vysavačem a svou "relaxační kazetou". Přiznám to. Hned ze začátku, jdy si je začal pouštět, jsem myslela, že se k němu někdo vloupne a ty kazety vymění. Nebo to snad ještě přijde? To by bylo super. Protože potom by mu houklo až směrem k nebeským vyšinám. Takže vejlet Nadeena a Matta pro mě byl opravdu překvapením a co na něm vykoledovali. A musím říct, že na tuhle Karen jsem čekala. Bylo na čase, že konečně přišla. A konec? Finální zlom. Finální odhalení. Kdo z toho vyšel hůř? ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Číslo bytu, ve kterém bydlí Agent Poindexter / Bullseye (Wilson Bethel), je 131. Jde o odkaz na komiks „Daredevil Issue #131“, kde se poprvé objevil právě úhlavní nepřítel Daredevila – Bullseye. (NiWi)
  • Jednou ze zločineckých organizacích zmíněných ve Foggyho (Elden Henson) poznámkách je také Maggia. Tato zločinecká rodina je v komiksech velmi dobře známa, především pak patří mezi úhlavní nepřátele Punishera. (NiWi)

Reklama

Reklama