Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Matt se dozví šokující pravdu a jeho už tak vratký svět se otřese. Karen utíká, aby si zachránila život. Nadeem zjišťuje, jak dlouhé má Fisk prsty. (Netflix)

Recenze (17)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Odtiaľto nie je cesty naspäť." Epizóda venovaná prevažne minulosti Mattových rodičov. Zaujímavé, ale nie až také silné, ako mohlo byť. Kam až siaha Kingpinova moc? Nuž, veľmi vysoko, ale v prvom rade treba skonštatovať, že predstavy tvorcov tohto seriálu o tom, ako funguje FBI alebo systém domáceho vezenia sú skutočne neskutočne detské, až úsmevné. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečně fantasticky napsaná epizoda, která mě jenom utvrzuje v tom, jak úžasná je 3. řada Daredevila. Tak zaprvé, Matt, který se musí smířit s odhalením ohledně jeho matky. Celá tahle linka je dost povedená, sestra Maggie tu má dostatek prostoru, její postava rázem získává poměrně velké sympatie a i když z Mattova pohledu je to trošku podivné, nemyslím si, že se jedná o až tak velkou křivdu, stále je to velmi pěkně zpracovaná linka. Ale samozřejmě, na této epizodě není to nejlepší Matt. Ani Karen nebo třeba Foggy. Je to samozřejmě Kingpin, který je neskutečně fantasticky zpracovaný. Tohle je poprvé, za celé tři série seriálu, kdy Fisk opravdu působí jako někdo, kdo si může říkat Kingpin. Fisk je o několik kroků napřed před kýmkoliv jiným, opravdu zde působí jako někdo, kdo ovládá naprosto všechno. To, že celá tahle linka je vyprávěná z pohledu Nadeema, který je nucen pracovat pro Fiska uprostřed zkorumpované a zmanipulované FBI, to akorát ještě víc dodává na důraznosti. Kingpin je zde vykreslen naprosto perfektně, skutečně jako někdo, kdo tahá za nitky nad celým světem a kdo si může dělat naprosto cokoliv a nikdo ho nezastaví. Cokoliv kolem Fiska je v této epizodě skvěle zpracované a já doufám, že si toto postavení Wilson udrží až do finále. Ještě chci na závěr zmínit hudbu, která zde byla fenomenální a akorát mě utvrzuje v tom, že Daredevil má nejlepší soundtrack ze všech Marvel seriálů vůbec (jediný, kdo se mu dokáže vyrovnat je asi jenom Loki). Hodnocení: 90% ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"bomba nakonec" minulé epizody neudělala nakonec tolik vaty jak jsem čekal. Bohužel skáčeme se strojovou pravidelností mezi FBI indiána (a pouze zde se dějí klíčové věci vysvětlující vše ohledně FBI), Foggyho (alias "Mlhu"), tu pipku co vytočila Fiska a samozřejmě DD (který "I am your father" novinky snáší stejně blbě jako Luke Skywalker)... Celá epizoda nese známky laciné podívané (vše je průhledné a již jednou viděné, př. co vás napadne když na podlaze vidíte igelit? ...a nesplete se ;)). Přesto všechno jde o druhou nejlepší epizodu třetí řady. Proč? Protože se děj posunul dopředu víc, než za předchozí tři epizody dohromady. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemyslím si, že byl zrovna dobrý nápad přijít s coming-outem o Mattově mamince pár dílů před "season finale", ale budiž. Zároveň pokud takto funguje FBI ve skutečnosti (že je tam banda naivních retardů), tak je USA docela v háji. Naštěstí je to jen Marvel seriál, takže tomu musejí trochu přidat (respektive odebrat inteligenci) aby jim to fungovalo do příběhové linky. Nadeem už plně vnímá jaký je (a byl) vocas, který byl využit jak prostitutka u hranicích s Německem. Závěr série nám tak nabízí hned několik solidních dramatických epizod. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šachová partie mezi Fiskem a Murdockem pokračuje, kdy jeden přechytračuje druhého zatímco FBI ve stavu, kdyby potřebovala další návštěvu deratizéra Franka Castla. Spousta emocionálních odhalení. Dávám pět za to napětí a za dialogy a vnitřní Matthewovi pochody, ale je čím dal tím více jasné, že tématicky tato série je možná skvělá ale podobně jako TDKR je narativně těžce problematická. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Na zdi v tělocvičně, kam se přesune Matt (Charlie Cox), je vidět plakát s nápisem „Carl Crusher Creel vs. Battlin' Jack Murdock.“ Crusher Creel je v komiksech známý jako padouch "Absorbing Man" a v hrané podobě se už objevil v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. (od r. 2013), kde ho ztvárnil Brian Patrick Wade. (NiWi)
  • Intro seriálu se objeví až ve 13. minutě. (orionn12)

Reklama

Reklama