Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Karen má na krku Fiska a navíc ji trápí chyby z minulosti, a tak hledá útočiště v kostele. Matt konečně dostane šanci a Dex vyráží do útoku. (Netflix)

Recenze (20)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desiaty diel 3. série, takmer bez Daredvila a Kingpina, ide o prequel Karen... a je to zatiaľ najlepšia, najsilnejšia epizóda! Čo je v seriáli s názvom Daredevil v podstate strašné. Tento diel je každopádne super a prekvapivo takým zostane aj vo finále, kedy sa vrátim a v čase z minulosti do súčasnosti a nastane jedna veľmi pekelná noc v kostole. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších a nejhutnějších epizod třetího Daredevila a paradoxně tam hlavní hrdina skoro vůbec není. Dramatická sonda v podobě jakéhosi prequelu do vcelku temné minulosti Karen je působivá a patřičně dramatická. ()

Eržik 

všechny recenze uživatele

Bohužel. Tohle pro mě úplně nefungovalo. Karen není až tak výrazná a významná postava, abych byl nadšen z jejího flashbacku (nehledě na skvělý začátek v podprsence a girl's kiss) ještě bych to dokázal docenit, kdyby šlo o memoár, ale takhle.. zbytečný díl a i když závěr v kostele byl super akční, tak jeho dopad mě nefascinuje a netěší. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná by bylo lepší, kdyby tahle flashbacková epizodka začínala 3. sérii - to by byl panečku otvírák jak hrom. No nevadí, tak jsme se jí dočkali před vyvrcholením seriálu a nutno podotknout, že já jsem si jí velice užil. Čekal jsem, že celá bude jen o minulosti Karen, nakonec se asi po polovině epizody děj vrátil do současnosti kde byla k vidění kulervoucí bitka mezi Daredevilama. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To si ze mě scénárista dělá dobrej den? Jako epizoda to nebyla špatná. Ano, pokud nemusíte Karen, bude to dlouhý díl. Já jí mohu až od třetí série, takže mi to nevadilo. Jenom jsem se těšila na pokračování z minulého dílu. Což jsem dostala až na konci, ale cesta k tomu byla příjemná. Dost věcí vám začne dávat smysl. Bylo to silný, dojemný, náročný. A to ještě zabýva konec v přítomnosti. To vás dodělá ještě víc. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro všechny, kteří postavu Karen nemusí, je nejspíš tento díl jeden z nejhorších, protože více než polovina stopáže ukazuje okolnosti smrti jejího bratra, resp. jde o dlouhý flashback do doby, kdy byla Karin pěkné kvítko. Zbývající část epizody, pak ukazuje dilema Matta, jestli zabít, nebo zachránit a následný střet s fake Daredevilem. Jo a někdo umře. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10/10. - Určitě jedna z nejlepších a nejkomplexnějších epizod Daredevil seriálu. Tahle epizoda se zaměřuje především na postavu Karen a její minulost. O tom čím si prošla a, že její život provázeli drogy a alkohol. Ten způsob jak nám to tvůrci podávají a jaký trable si sama Karen prošla je k nevíře, a nakonec ten celý závěr, který je prošpikovaný napětím je naprostý žrádlo. To jak potom popadl Matta vztek na úplném závěru bylo strašně lidské a každý by udělal to samý. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj po přehoupnutí do současnosti leccos zachránil, já ale stejně budu přísnější, abych dal najevo, jak mi irituje tendence natahovat seriály do většího počtu částí skrze nežádoucí flashbacky. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda ukazuje jak emocionálně plochý byl Iron Fist. Ward Meachum najme zabijáky na Dannyho a nic se neděje a po zbytek seriálu se to ignoruje. Tady z neumyslného zabití bratra udělají emocionální srdce celého dílu. Lee Tergesen asi rád hraje trpící otce, co jim umře syn a jeho návrat tady potěšil. Štve mne nicméně, že další díl co Daredevil dostává na budku od nějakého psychouše bez schopností. Kurva není možný aby tohlo hovado bylo lepší než zasranej Punisher. Ale stále to má tah na branku, takže furt se to ve slabších pětce drží. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doteraz najslabšia časť, backstory nobody wanted. Bullseye je nielen presný, ale dokáže hodiť zrnká ruženca tak že letia ako náboje. To je aký super power? I can't let him leave. He already left 🙈 ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERS! Epizoda, která se vám bude líbit čistě na základě toho, jestli máte nebo nemáte rádi postavu Karen. Jak už jde totiž z názvu poznat, té je tu věnována většina stopáže, konkrétně flashbacku na její feťácké mládí. A i když mně postava Karen nevadí, musím přiznat, že celý tenhle díl mi přišel dost zbytečný, hlavně kvůli tomu, že si myslím, že v téhle fázi seriálu, tedy téměř po třech sériích, není moc extra potřeba mít jeden celý díl věnovaný backstory postavě, který vůbec nesouvisí s celkovým dějem řady. A i přes to, že je to velmi kvalitně zpracované a působí to jako naprosto jiný seriál, nemůžu si prostě pomoci a připadá mi to jako výplňková vata. Posledních 15 minut každopádně potěší, jelikož zde dostáváme další, naprosto výborný moment, a to Daredevil vs Bullseye v kostele. A na téhle scéně je fenomenální naprosto všechno. Od výborného a atmosférického příchodu Bullseye, přes smrt otce Lantoma, až po ten samotný souboj. Navíc, jakožto někdo, kdo přímo žere Affleckův Daredevil film z roku 2003, je zde spousta odkazů právě na tento geniální počin, což cením :D Hodnocení: 80% ()

Reklama

Reklama