Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Karen má na krku Fiska a navíc ji trápí chyby z minulosti, a tak hledá útočiště v kostele. Matt konečně dostane šanci a Dex vyráží do útoku. (Netflix)

Recenze (20)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To si ze mě scénárista dělá dobrej den? Jako epizoda to nebyla špatná. Ano, pokud nemusíte Karen, bude to dlouhý díl. Já jí mohu až od třetí série, takže mi to nevadilo. Jenom jsem se těšila na pokračování z minulého dílu. Což jsem dostala až na konci, ale cesta k tomu byla příjemná. Dost věcí vám začne dávat smysl. Bylo to silný, dojemný, náročný. A to ještě zabýva konec v přítomnosti. To vás dodělá ještě víc. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda ukazuje jak emocionálně plochý byl Iron Fist. Ward Meachum najme zabijáky na Dannyho a nic se neděje a po zbytek seriálu se to ignoruje. Tady z neumyslného zabití bratra udělají emocionální srdce celého dílu. Lee Tergesen asi rád hraje trpící otce, co jim umře syn a jeho návrat tady potěšil. Štve mne nicméně, že další díl co Daredevil dostává na budku od nějakého psychouše bez schopností. Kurva není možný aby tohlo hovado bylo lepší než zasranej Punisher. Ale stále to má tah na branku, takže furt se to ve slabších pětce drží. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro všechny, kteří postavu Karen nemusí, je nejspíš tento díl jeden z nejhorších, protože více než polovina stopáže ukazuje okolnosti smrti jejího bratra, resp. jde o dlouhý flashback do doby, kdy byla Karin pěkné kvítko. Zbývající část epizody, pak ukazuje dilema Matta, jestli zabít, nebo zachránit a následný střet s fake Daredevilem. Jo a někdo umře. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10/10. - Určitě jedna z nejlepších a nejkomplexnějších epizod Daredevil seriálu. Tahle epizoda se zaměřuje především na postavu Karen a její minulost. O tom čím si prošla a, že její život provázeli drogy a alkohol. Ten způsob jak nám to tvůrci podávají a jaký trable si sama Karen prošla je k nevíře, a nakonec ten celý závěr, který je prošpikovaný napětím je naprostý žrádlo. To jak potom popadl Matta vztek na úplném závěru bylo strašně lidské a každý by udělal to samý. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desiaty diel 3. série, takmer bez Daredvila a Kingpina, ide o prequel Karen... a je to zatiaľ najlepšia, najsilnejšia epizóda! Čo je v seriáli s názvom Daredevil v podstate strašné. Tento diel je každopádne super a prekvapivo takým zostane aj vo finále, kedy sa vrátim a v čase z minulosti do súčasnosti a nastane jedna veľmi pekelná noc v kostole. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Písnička, která hraje v autě v jedné ze scén z minulosti Karen (Deborah Ann Woll), je „Trapt“ od skupiny Headstrong. (NiWi)
  • Při souboji v kostele Bullseye (Wilson Bethel) hodí po Daredevilovi (Charlie Cox) misku. To je narážka na film Daredevil (2003), kde při dost podobném souboji mezi Daredevilem a Bullseyem v kostele, Bullseye po Daredevilovi hodí totožnou misku. (Knowho)

Reklama

Reklama