Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Shledání, na nějž se Fisk tak dlouho těšil, nejde podle plánu. Nelson a Murdock se ujmou nového klienta, který má klíčové informace o Kingpinovi. (Netflix)

Recenze (13)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě chvíli vaření a skoro jsem si myslela, že sleduju Hannibala! (Je to jenom další důkaz toho, jak měl všechno Fisk promyšlené. Že už ve vězení trénoval vaření pro svou milovanou.) Sranda. Dobrý díl. Trochu zpátky k základům. Matt vzal do ruky bílou hůl a na nos nasadil červené lenonky. Sice klidnější, ale nádherné. Před koncem je třeba se nadechnout a rozhlédnout. Potom to bude ještě větší nářez ;) a to sladké přiznání Matta, na které čekám tři série. Ach, finále bude stát za to. Teď uz jenom doufat, že to nebude finále celého seriálu. Na zítra připravim popkorn :) ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No nič, predposledný diel a stále žiadny fenomén. Štvrtú sériu, ak vôbec príde, zrejme vynechám. Jednotlivé dejové linky sa postupne uzatvárajú (často s tragickými následkami), ale úžas z druhej série sa neopakuje. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako krimi ucházející, práce s postavami a jejich motivacemi obstojná, ale už je to příliš dlouhé, natahované, sterilní. Stejně jako celá trojka. Pustit do ringu Kingpina, Bullseye a Daredevila a máme hotovo. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, několikrát mě napadlo, že bych chtěl, aby se dali zase Nelson and Murdock dohromady a řešili případy. Prosím prosím ať oznámí další sérii!! Jinak mě překvapuje, že tempo celkem zvolnilo, za to je to pořád nářez v dramatických scénách.. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na to že jde o předposlední epizodu jedeme dost vlažně a s odbočkami. V epizodě se toho stane celkem dost, hlavně na začátku a to je ten problém. Pak se musí razantně zabrzdit, aby ještě něco zbylo na poslední epizodu. Scénáři by prostě prospělo prostříhat. Tohle opravdu není Daredevil jaký byl představen v první nebo druhé řadě. A to nedává smysl. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERS! Abych se neopakoval se stejnou chválou jako u předchozích dílů, tak to i tentokrát vezmu velmi stručně. Fisk je stále stejně super, navíc se mu zde vrací Vanessa, se kterou má velmi příjemnou dynamiku. Když už jsme u příjemné dynamiky, Matt s Foggym mají naprosto boží chemii, která mě krásně vrátila do prvotních dílů první série. Nejzajímavější postavou je samozřejmě Nadeem, jehož linka se zde poměrně fajnově uzavírá a i jeho smrt je celkem emocionální moment. Dost mě bavila i akce Nadeema a civilního Matta, kteří museli spolupracovat, aby se dostali přes Fiskovy vojáky. Jako předfinálová epizoda je to dost fajnový a těším se na epické finále. Hodnocení: 80% ()

Reklama

Reklama