Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V závěrečné epizodě řady se Matt chystá překročit tenkou hranici, Dex je stále nebezpečnější a Fisk konečně dosáhne svého. (Netflix)

Recenze (27)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a je koniec. Dúfam, že štvrtá séria nebude, lebo ak bude a v scenári sa nevyskytne niečo absolútne božie, tak ju zrejme vynechám. Koniec taký... fajn. Pootvárané dvierka troška, nejaké to dojatie. Trojka Karen, Foggy a Matt funguje, ale v tretej sérii sú pokope len veľmi nečasto. A na ich mieste by som dúfal, že sa o tom nedozvie Jessica Jones. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obstojné finále s neslanou nemastnou závěrečnou bitkou, která přesně koresponduje s celkovým stylem a pachutí třetí série, která toho chtěla nabídnout hodně, chtěla naplno využít postavu Wilsona Fiska, ale nepodařil ose to scénáristicky zdaleka tak jak mělo. ()

sharky odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejvíc pitomejch seriálovejch konců, co jsem kdy viděl, chování postav je úplně nesmyslný, vůbec to neodpovídá zbytku seriálu. Tohle se scénáristům fakt nepovedlo... ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokonalé finále, ktorému sa jednoducho nedá vôbec nič vytknúť... Naozaj nemám slov, posledná epizóda ma úplne odrovnala a zostal som z nej v nemom úžase... Moje očakávania boli ohromne prekonané...  Podrobnejšie sa vyjadrím v recenzii na celú sériu... "No! God knows I want to kill you, but you don’t get to destroy who I am. You will go back to prison, and you will live the rest of your miserable life in a cage, knowing you’ll never have Vanessa... That this city rejected you! It beat you! I beat you!" ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na to jak si celá 3. série stavěla na budování něčeho smysluplného, tak v poslední epizodě je finální dohoda mezi Mattem a Wilsonem tak stupidně neuvěřitelná, že to snad nesežerou ani Mrvel panicové co hltaj i She-Hulk. Je to nekonečný kruh. Matt řekne: "Fisku, buď hodnej".  A Fisk: "Ok, budu". Finále mě teda brutálně zklamalo a pokazilo dojem z celé série. Naštěstí předzávěrečná scénka, kde máme Karen, Foggyho a Matta společně u stolu kde dumají nad svojí budoucností mě zahřála u srdíčka. 4. série už pod netflixem asi nebude, takže finální díl netflixovské série Daredevila už navždy. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No...uteklo to rychle. Ostudu předchozím řadám, ta letošní určitě neudělala, ale stejně tak je ani nepřekonala, takže spokojenost, která má do nadšení sice daleko, ale na poctivé 4 a půl hvězdy vystačí. Závěrečný happyend bych oželel, ale co už....uvidíme, jestli bude příští výzva v podobě Bullseye stejně zajímavá, jako dosavadní scénáře, které neměly chybu. ()

Playman 

všechny recenze uživatele

What? To je teda poněkud zvláštní finále. Celá třetí řada je napsaná strašně přirozeně. Každý detail do sebe zapadá jako dílek skládanky. Perfektně napsaný dialogy, scénáristi jsou pořád o jeden krok před divákem a hrajou si s ním. A vlastně, paradoxně nejde ze seriálu cítit, že by byl komiksový. Což mi vadilo u druhé řady. Děj tam byl až moc zjednodušený. A finále takhle brilantní třetí řady se snížilo na "dva cápci si daj přes držku uprostřed velký místnosti a padouch jde zpátky do basy". Respektive, Kingpin byl poraženej rozumem. A to jestli si pro něj Matt dojde nebo ne bylo v tu chvíli už irelevantní. Působí to vzhledem ke komplexnosti zbytku řadu trochu hloupě. Ale jinak má epizoda i spoustu zajímavých momentů, takže nechávám pozitivní hodnocení i tady, i když je to fakt s odřenýma ušima. :D ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám slov. Finální bitka schýza... ;). Ale vážně, dost vtipů na účet uživatele micle21. Opravdu jsem nepochopil, proč ten tah nasrat psychopata (Dexe) a pak nechtít, aby kdokoliv zemřel. Prostě pustí lišku do kurníku a čeká, že se slepicím nic nestane. Také na můj vkus vše dostalo prapodivně rychlý spád (na to jak ještě před jednou epizodou bylo vše problém a a předchozích jedenáct se dělo vše podle plánu - Fiskova plánu). Bohužel se s DD nevidíme naposled, závěrečná scéna mluví za vše :(. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná budu jediný v davu, kdo bude následně za svůj názor ukamenován, u mě se ale Daredevil do pozice nejlepšího Marvel seriálu nezařadí, byť jsem hlavně nynější sezónu (její druhou půlku) sledoval místy až v napětí. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Precizní vyvrcholení série! Ani v posledním díle divák neví přesně, jak to celé dopadne. Série je patřičně vygradovaná a finální souboj je skvělý! Zašmodrchaný, ale přehledný. Konec si scénáristi trošku ulehčili, ale budiž jim odpuštěno. Poslední 3 díly byly dokonalé! 100% ()

Reklama

Reklama