Reklama

Reklama

Daredevil

(seriál)
  • USA Marvel's Daredevil (více)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 34 h 56 min (Minutáž: 46–61 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Elodie Yung, Geoffrey Cantor, Toby Leonard Moore, Vondie Curtis-Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Matt Murdock přišel jako malý kluk o zrak. Teď bojuje s nespravedlností ve dne coby právník a v noci jako superhrdina Daredevil v newyorkské čtvrti Hell’s Kitchen. (Netflix)

Recenze uživatele mourek10100 k tomuto seriálu (13)

Bang (2016) (S02E01) 

Naprostý luxus, nemohl jsem se dočkat další série a první díl mi vyrazil dech. Opět vymazlená choreografie, skvělá trojka a tajemný zabiják ve stínech, který se nakonec odkryl. Netflix ftw! Po tomhle už Punisherovi musí ten seroš odklepnout. Pak už snad dají i Ghost Ridera. Bang! ()

Psi do přestřelky (2016) (S02E02) 

pozvolný nájezd na další pokračování. Marvel opět dokázal, že v castingu nikdy ještě nezklamal. ()

Ti nejlepší z New Yorku (2016) (S02E03) 

Už to vypadalo, že si ti dva podají ruku, nebo se alespoň pochopí. Jenže jak to dopadlo? Úžasnou procházkou po schodech s příchutí motorkářského gangu. Zajímalo by mě, jestli bude nějaký díl, když Daredevil nedostane na prdel a vrátí se večer po svých domů :D ()

Halíř a desetník (2016) (S02E04) 

Naprosto skvostná epizoda s hodně pomíjivým nádechem. Punisherova emocionální scéna patří vůbec k tomu nejlepšímu, co MCU, potažmo Netflix přinesl. A samozřejmě ta Electra na konci! Prostě Wau. Akorát mám takový nepříjemný pocit, že to Karen brzy odskáče. ()

Kinbaku (2016) (S02E05) 

Taky mi chybí Punisher..Taková pomalejší překlenovací epizoda. Jsem na tu Electru zvědav, co předvede. ()

Jenom lítost (2016) (S02E06) 

Frank v podání Jona Bernthala je mnohem mnohem lepší než jsem čekal! Electra je taky fajn, ovšem po Punisherovo výstupu v prvních dílech už se poohlížim hlavně po něm! Jinak mě celkem zajímá ta právnická práce, ale Matt na to fakt hodně kašle, takže je na všecko Foggy (s Karen) sám, tak žeby vznikl nějaký spor mezi nimi? Vůbec bych se nedivil, schyluje se k válce v Hell´s Kitchen. ()

Semper Fidelis (2016) (S02E07) 

Taky jsem si řikal, že neví kam dřív skočit, no Elektra mu pěkně zamotala hlavu. Jinak pěkné bitky a všechno nadprůměrné, ale husí kůži jsem tentokrát neměl. ()

Vinen (2016) (S02E08) 

Super Stick, Super Elektra ale jako vždy dekadentní Punisher. Chci víc! ()

Sedm minut v ráji (2016) (S02E09) 

Neskutečný díl a zatim asi nejlepší vůbec co se týče nějakého toho strhnutí diváka do naprosté katarze ze zážitku. Punisher je neskutečně dobrá herecká volba. Já opravdu Bernthala doteď moc nemusel, ale Marvel z něj dokázal udělat tak skvěle pasujícího herce do téhle role, že se to až nechce věřit. A Fiska jsem vůbec nečekal. Tajně sem doufal, že se objeví ve finále a udělá nějakej megatwist na třetí řadu, ale ta finální scéna z minulého dílu byla bombastická. Nehorázně se těšim, až se z něj stane Kingpin se vším všudy v bílém obleku a gentlemanskou holí. A Punisherovi bude sekundovat Bullseye, jelikož Frank dostane vlastní seroš. Jej to bude pokoukáníčko, věřim tomu. ()

Muž v krabici (2016) (S02E10) 

Myslel jsem si, že to už lepší být nemůže, ale prostě jakmile je někde Vinc jako Wilson Fisk, jde z toho mráz po zádech. Nevim z čeho mám větší vítr, jestli z něj nebo z Punishera, ačkoliv ten teď spíš ochraňuje. Už se nemůžu dočkat jeho lebky na hrudi! V tomhle díle mě asi nejmíň zaujala Elektra, ale zas ty její pověstné dýky, snad je od teď bude používat. A ty hororový vložky, prostě paráda, ačkoliv mi trošku bouchaly do očí, jestli se to sem vůbec hodí. Už se nemůžu dočkat dalších dílů a přitom si to takhle hezky šetřím. ()

.380 (2016) (S02E11) 

Zvolněné tempo. Tentokrát bez Fiska, takže opět vládl Punisher. Kdy už si nasadí tu lebku? btw Elektra s dýkama super! ()

Tma na konci tunelu (2016) (S02E12) 

Já si řikal, že mi ten herec k dobrýmu plukovníkovi nějakej nesedí, jelikož vždycky hrál nějaký zm*dy, ale že je teda Blacksmith? No nějak jsem to celý nepochopil, ale jinak jsem se víceméně opět bavil dobře. Akorát už mě ty souboje tolik nedostávají. ()

Zima v Hell's Kitchen (2016) (S02E13) 

Příspěvek obsahuje lehce pochopitelné,ovšem zásadní spoilery. Pro mě byla trošku odbočka mimo předchozí díl, ovšem finále se mi líbilo velice. Hodně mě potěšilo cameo Jerry, což jsem vskutku nečekal a pěkně se to propojuje. Jelikož firmu vlastní Rand, tak se v Iron Fistovi asi objeví oba dva s Foggym. Nicméně jsem kroutil nad jednou zásadní smrtí. Jask už jsem pochopil mimo jiné z minulé série, Netflix se neštítí smrtí zásadních postav, které navíc pitomě neoživuje po vzoru Arrow (výjimkou budiž Nobu, ale tomu už je konec). Takže mi vrtalo hlavou, sakra Ben Urich byl zásadní postavou, ale Elektra? S tou jsem tak nějak počítal do Defenders. Nuže nicméně nastal očekáváný cliffhander a abych nějak zakončil moje putování. Tuhle řadu opravdu táhnul Frank Castle s už ikonickou lebkou na hrudi! YES! Byla to jízda. ()

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Reklama

Reklama