Reklama

Reklama

Daredevil

(seriál)
  • USA Marvel's Daredevil (více)
Trailer 6
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 34 h 56 min (Minutáž: 46–61 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Elodie Yung, Geoffrey Cantor, Toby Leonard Moore, Vondie Curtis-Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Matt Murdock přišel jako malý kluk o zrak. Teď bojuje s nespravedlností ve dne coby právník a v noci jako superhrdina Daredevil v newyorkské čtvrti Hell’s Kitchen. (Netflix)

Recenze (560)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Marvel a Netflix zaradili vyšší rýchlostný stupeň a vytvorili seriál, ktorý svojim prevedením patrí jednoznačne medzi absolútne topy v oblasti seriálovej kinematografie. Seriál s neskutočne mrazivou a temnou atmosférou, seriál natočený tak precízne, že v niektorých momentoch mi behal mráz po chrbte, seriál s neskutočnými hereckými výkonmi v podaní Charlieho Coxa, ale HLAVNE (a to podčiarkujem!!!) Vincenta D`Onofria, ktorý postavu prvotriedneho mafiána zvládol "totalisticky a perfekcionisticky" bravúrne. Klobúk dole. Taktiež ale seriál s hluchými miestami, ktorých bolo najmä v začiatku série pomerne dosť. Čím ďalej, tým to ale bolo lepšie, a záverečný "fight" prvej série bol jednoducho ukážkový. Ak budú aj ostatné Defenders seriály takto kvalitné, tak sa máme na čo tešiť. 85 % *** Update po druhej sérii: Dlho som nevidel seriál, ktorý sa sériovo prekonáva a dostáva na vyšší level, v druhej sérii bolo ozaj všetko - napätie, akcia, neskutočná atmosféra, Murdock, Punisher, Fisk, Elektra. Totálne vypeckované a aj napriek tomu, že epizódy kvalitatívne kolísali, je toto jednoducho marvelovský seriálový televízny počin storočia. 90 % *** Update po tretej sérii - trošku viac prekombinované, veľkolepý návrat Fiska, odvrátené zrkadlo Daredevila, viac napätia, viac akcie, proste seriál opäť nesklamal a je to jednoducho nárez. 90 % ()

Mišísek 

všechny recenze uživatele

Podle recenzí jsem očekávala něco velkého. Bohužel, byla jsem zklamaná. Nevím, jestli to bylo tím, že superhrdinů v televizi už jsem přemlsaná, nebo jestli mě příběh prostě nezaujal. Umím si představit, že někomu se to může líbit, ale za mě tedy pouhé tři hvězdy. ()

Simo16 

všechny recenze uživatele

1.séria - Skvelý, akčný, napínavý seriál, ktorý ani trocha nenudil a ponúkol hádam všetko, čo si zarytý fanúšik akčných trhákov môže priať.Doporučujem a teším sa na ďalšiu sériu. 2.séria - 95% ()

Johannka 

všechny recenze uživatele

Překvapilo. A to fakt dobře. Nad očekávání. Místy hluché (moc keců, jak řekli ti předemnou), na druhou... nevadilo, fakt ne. Taky žádná otravná úchylácká superromance, což přidává na úspěchu (neztrácíme čas :D). A++ za úvodní znělku, ta je fakt boží. ()

hwnd 

všechny recenze uživatele

Po pilotu vážně nevím, chybí tomu náboj... Komix neznám, asi tam ta myšlenka slepého bojovníka se super ostatními smysly funguje, ale já to tomuhle chlápkovy prostě nevěřím. Už ta první rvačka byla prostě k smíchu, protivníci drželi bouchačky asi prvně v životě a nejspíše se taky s nikým nikdy nervali, jinak by mu museli nakopat zadek během chvilky a bylo by po seriálu. A fakt, že supersluch řekne na základě cinknutí, že je to řetěz, a z té správné strany trubky a že má jeden konec neupevněnej a že je tak dlouhej, aby se dal překvapivě chytnout a použít jako zbraň, no nevím, nevěděl jsem, jestli se smát nebo plakat. Přitom když maník nebojuje, tak mi přijde v pohodě a jít to tímto směrem, možná by to mělo hlavu a patu, fakt že vycítí zrychlený tep při rozhovoru apod. je ok uvěřitelnej a vyšetřovatl/právník tohoto typu by mě rozhodně zaujal víc než slepý bojovník. Pár dílů tomu časem odpočinkově asi dám, ale kultovní seroš to pro mě tedy asi určitě nebude. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Na poli seriálových adaptácií komiksov zjavenie, Marvelu ten Netflix neskutočne sadol. Obsadením výborné, spracovaním špinavé a temné, rozprávaním i cez pomalšie tempo extrémne návykové. D'Onofrio je pán s veľkým P a Cox je sympaťák až za roh. Z každého záberu dýchala reálnosť, prepracovanosť a láska k látke. Atmosféra správne ťaživá, hustá a dusivá ako smog v Hell's Kitchen. Civilné, prekvapivo komorné, s uveriteľnými postavami, zaujímavými vzťahmi a skvelým koncom. U mňa veľká spokojnosť. ()

xSxEx 

všechny recenze uživatele

Vubec se mi do toho nechtelo, pac celkove popis a predchozi verze s Benem bylo proste dno... a navic od detinskeho marvelu... ale po dokoukani musim konstatovat, ze me dlouho tak serial hned po prvni dile nepohltil a konce byly vzdy takove, ze sem nemohl prestat koukat a hlavne super je ta realicnost a smysl pro detaily, jako sou propracovane bitky na jeden zaber a hlavne Dareova jasna smrtelnost, ktera je zde dost casto citit! Jedinej a neslabsi dil je ten posledni, ale sem stastny, ze se netahnout zbytecne do dalsi serie nejake zakladni otazky, ktere nevyresene ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Žiadny superhrdina to nemá tak ťažké ako červený diabol. Totižto bez obleku, bez veľkých svalov, bez kladiva či bez genetického vylepšenia, či špeciálnych schopností sa pústí do boja s obrom menom Vilson Fisk a on ho fakt dostane! Originálny, skvelo natočený a dobre zahraný seroš, ktorý by si mal Netflix vyvesiť na tabuľku a modliť sa aby scenáristom nedošiel dych! Skvelé, skvelé, skvelé :) ()

Mograine 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouho jsem hledal seriál, který by se mi vryl pod kůži až už nikdy nepustil.....něco jako Game of Thrones, a nakonec jsem našel takového nenápadného slepého ďábla, který kope prdele lépe než Kevin Nash. Celá série je sice poněkud velmi zdlouhavá, ale nakonec fakt dlouhém dni stráveným u notebooku jsem tom práskl pět hvězd za následující: 1. skvělé a neokoukané herecké obsazení 2. příběh vypracovaný do poslední chvilky 3. Vincent D'Onofrio 4. neokoukaní režiséři 5. samotný Daredevil. Velmi se také těším na další sérii s mým vymodleným a naprosto dokonalým Punisherem. ()

Kamy 

všechny recenze uživatele

Paráda! Jedna séria lepšia ako druhá. Teda vlastne, druhá ešte lepšia ako prvá. Len nech to na takejto úrovni pokračuje aj ďalej. ()

Rez0 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejlepší seriál za poslední dobu. První série výborná, druhá snad ještě o něco lepší... ()

matolos1 

všechny recenze uživatele

Marvel už nemusí byť pyšný na svoje filmy, stačí, že má tento seriál. Prepracovanosť deja je tu dokonalá. Zatiaľ čo 1. Séria má skôr ľahšie tempo, skôr pôsobí viac vysvetlujúco ako akčne ale zároveň stále napreduje, v 2. Sérii sú všetky menšie nedostatky odstránené. Akčné scény spolu s dokonalým prevedením bitky a nepretržitým záberom sú vrcholom tohto seriálu. K tomu tu občas cítiť menší náznak detektívky a thrilleru. Vzťahy medzi jednotlivými postavami sú silné a presvedčivo zahrané. Punisher s Elektrou v 2. Sérii ma potešili svojou vlastnou dejovou líniou. Dosť ma aj hrialo pri srdci, že v 2. sérii nebolo až tak často to tlsté, mrzuté, so srdcom zlomeným ufňukané hovado - Wilson Fisk. A samozrejme Charlie Fox je pánko a sadla mu táto úloha ( tá mimika tváre pri dialógoch je úžasná.) Čo ešte dodať? Asi to, že som až takýto luxus naozaj nečakal.... ()

gefr 

všechny recenze uživatele

Díky Benovi všichni víme co by měl asi Daredevil umět. Díky Charliemu je tu epesní origin story, který nás touhle cestou provede. ()

Marcas 

všechny recenze uživatele

9/10. První seríál od Marvelu, který jsem viděl a celkem pochybuji, že bude ještě nějaký lepší. Možná dávám ambice podle hodnocení Punisherovi. Každopádně, první série mě velmi bavila a myslel jsem, že lepší už to nebude a ono "bum" a bylo to ještě lepší stejně tak jako poslední třetí série. Tvůrcům skláním poklonu za to, že ani v jedné sérii to nestálo jen a pouze na samotném Charliem Coxovi, ale v první sérii se k nemu přidal výtečný Vincent D´Onofrio stejně tak jako ve třetí, proloženo Jonem Bernthale ve druhé sérii. Opravdu skvělá podívaná, jen mě mrzí, že projekt byl ukončen nadobro už po třetí sérii. ()

TR4XY_CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak kde začít? Na začátek musím říct, že jsem si hned po shlédnutí prvních pár dílů tenhle seriál zamiloval a po shlédnutí celé první série jsem ho dokonce zařadil mezi mé oblíbené. Všechny tři série jsou absolutní strop a žádná série nepolevila v kvalitě ani trochu. Druhá série byla dokonce i lepší než ta první. Vizuál celého seriálu je naprosto famózní a stejně tak i hudba, dokonce lepší než v seriálu Iron Fist a to o dost. A choreografie soubojů je úplně to nejlepší na celém seriálu, hlavně scény, které jsou točené na jeden záběr, ty jsou prostě perfektní. Příběh ve všech třech sériích je úžasný a není kolem něho stavěna žádná vata, prostě jede ve skvělém tempu a nikdy se nebudete nudit. Musím také vypíchnout postavy, protože z celého seriálu si nevzpomenu na postavu, která by mě nudila nebo vyloženě srala. Ať už to jsou hlavní nebo vedlejší postavy. Super jsou v seriálu i záporáci, třeba takový Kingpin, kterého tu hraje Vincent D'Onofrio a hraje ho suprově, je jeden z nejlepších záporáků, co jsem kdy viděl. Seriál také představil fenomenálního antihrdinu Punishera, kterého tu úžasně zahrál John Bernthal. Samozřejmě nejlepší herecký výkon tu podal Charlie Cox jako Daredevil. K tomu prostě nemám co dodat. Seriálu také dost prospívá, že je 18+, protože bez toho by to nebylo ono. Krveprolití je tu totiž opravdu hodně a je to skvělý. Seriál obsahuje opravdu hodně plot twistů, badass momentů a čehokoliv, co vás opravdu překvapí. Musím ještě dodat, že kdokoli kdo pracoval, na intru Daredevila je absolutní génius. Intro jsem totiž ani jednou nepřeskočil a to se u seriálů stává málokdy. Pokud se na seriál plánujete podívat, tak doporučuju se po druhé sérii nejdřív podívat na seriál The Defenders, jinak byste na začátku třetí série byli trochu zmatení. U posledního dílu jsem měl skoro nepřetržitě husí kůži a opravdu doufám, že bude někdy čtvrtá série, nebo aby se aspoň Daredevil objevil v MCU. Potřebuju vidět víc! Hodnocení 10/10 Kurva! #SaveDaredevil ()

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Reklama

Reklama